icon

Životopis a rodičovská dovolenka

deginko
29. máj 2023

Ahojte, krpec bude mať 3 roky a ja si idem hľadať prácu od septembra.Je to druhé dieťa,čiže som bola doma s dvomi deckami dokopy 6r.Pracivny pomer mi ukončili ešte pri nástupe na prvú materskú....a teraz otázka...dať do životopisu,že som od 10/2016 na materskej/rodičovskej alebo nechať prázdne miesto v životopise? Už teraz viem,že sa mi práca bude hľadať veľmi ťažko vzhľadom NATO,že som bola dlho doma...no len teda či to uviesť,aby to nevyzeralo,že som bola tie roky nezamestnaná. Ďakujem za rady

Strana
z2
deginko
autor
29. máj 2023

@martinkatinka dúfam,lebo ja si v tomto velmi neverím,že mám nejakú šancu na lepšiu prácu,práve preto,že som odišla na materskú z pozície predavačky...

deginko
autor
29. máj 2023

@espeo áno jasné,mojaama nastupuje teraz od júna na dôchodok,otec je doma už pár rokov a takisto mám sestru,ktorá má 100per Home Office,takže aj ona vie pomôcť...

dkethe
29. máj 2023

@victoriab cela moja kariera je o tom, bavit sa profesne s ludmi 😊 to nikdy nie je len tak, kazdy rozhovor z oboru ti nieco da.

@deginko v CV rozpis tu prvu poziciu (posta-banka) Urob pekny motivacny list.
Ak pojdes do bankovnictva - jednak je tam vyssia fluktuacia, druhak zenami pred/po md sa to tam len tak hemzi..podla mna mas velmi vysoke sance.
V anglicku si nerobila chyznu, ale aj cestovala a zdokonalovala jazyk (praci daj spravny nazov). A ako to vychadza casovo? Kedy si odisla z banky? Lebo tu prestup na predavacku moze vyzerat ako pokles v kariere. Ak ide o par mesiacov, ani neuvadzaj, to sa uz strati 🙈 nech ti tam svieti ta banka. Kludne napis spravu

Strana
z2