Životopis a rodičovská dovolenka
Ahojte, krpec bude mať 3 roky a ja si idem hľadať prácu od septembra.Je to druhé dieťa,čiže som bola doma s dvomi deckami dokopy 6r.Pracivny pomer mi ukončili ešte pri nástupe na prvú materskú....a teraz otázka...dať do životopisu,že som od 10/2016 na materskej/rodičovskej alebo nechať prázdne miesto v životopise? Už teraz viem,že sa mi práca bude hľadať veľmi ťažko vzhľadom NATO,že som bola dlho doma...no len teda či to uviesť,aby to nevyzeralo,že som bola tie roky nezamestnaná. Ďakujem za rady
@victoriab cela moja kariera je o tom, bavit sa profesne s ludmi 😊 to nikdy nie je len tak, kazdy rozhovor z oboru ti nieco da.
@deginko v CV rozpis tu prvu poziciu (posta-banka) Urob pekny motivacny list.
Ak pojdes do bankovnictva - jednak je tam vyssia fluktuacia, druhak zenami pred/po md sa to tam len tak hemzi..podla mna mas velmi vysoke sance.
V anglicku si nerobila chyznu, ale aj cestovala a zdokonalovala jazyk (praci daj spravny nazov). A ako to vychadza casovo? Kedy si odisla z banky? Lebo tu prestup na predavacku moze vyzerat ako pokles v kariere. Ak ide o par mesiacov, ani neuvadzaj, to sa uz strati 🙈 nech ti tam svieti ta banka. Kludne napis spravu

@martinkatinka dúfam,lebo ja si v tomto velmi neverím,že mám nejakú šancu na lepšiu prácu,práve preto,že som odišla na materskú z pozície predavačky...