icon

Zlé rozhodnutie v práci

lollka
17. jún 2015

Vlastne nemám žiadny problém ani otázku, len sa potrebujem vykecať. Prácu síce mám, ale bola som na pohovore v inej a ponúkli mi dosť slušné peniažky aj pracovná náplň bola fajn (asi by toho bolo viac ako v tejto práci, ale tak čo už). Lenže ja som mala teraz nejaké závažnejšie zdravotné problémy (a dlhodobý home office) a oni na mňa dosť tlačili s nástupom a mne sa to v tom štádiu vôbec nechcelo riešiť, nejaká výpoveď a tak, bola som proste mimo z tej choroby (na pozíciu som reagovala krátko pred tým, čo nastali tie problémy). Tak som povedala, že nastúpim, ale až v septembri (mám 2-mesačnú výpovednú) a chlapík mi povedal, že si to rozmyslia.. No a dnes mi došiel mail, že SAMOZREJME na tú pozíciu už prijali niekoho iného... Tak si trieskam hlavu o stenu, že som mu nepovedala hneď že hej a potom si to prípadne rozmyslela.. len keď ja nie som zvyknutá hovoriť niekomu áno, pokiaľ to tak nemyslím, aj keď by som asi mala.

natalym
17. jún 2015

Pozri sa v živote sa náhody nestávajú, zrejme to tak malo byť a uvidíš, že nakoniec budeš spokojná. Možno si máš ešte oddýchnuť. 🙂

regina22
17. jún 2015

homeoffice je dobrá vec

lollka
autor
17. jún 2015

@natalym Dík Natalym za povzbudenie! 🙂

livocka21
17. jún 2015

@lollka a si uz zdrava?

bonaqa2013
17. jún 2015

žiaľ za chyby sa platí....

lorela
17. jún 2015

Vacsinou sa veci v zivote nedeju len tak a vsetko ma svoj vyznam... Mozno na teba caka este lepsia pracovna prilezitost ako bola tato, ku ktorej by si sa ale nikdy nedostala, keby si v sucastnosti reagovala inak, ako si reagovala 😉

libka1
18. jún 2015

@lollka kasli na to, pride dalsia prilezitost. Zdravie mas len jedno a dobry zamestnavatel si na zamestnanca ktoreho naozaj chce, pocka, to mi ver 😉 Neviem teda aka bola vasa vzajomna komunikacia, mozno mali pocit ze ich oblbujes. Ak aj ano, suhlasim s tym co tu bolo napisane, nic sa nedeje len tak...

monicm
18. jún 2015

@lollka Ako vieš, že je to rozhodnutie zlé? To budeš môcť povedať až s odstupom času a možno sa to nikdy nedozvieš. Možno ak by si sa tam dostala, prídeš na to, že kolektív je hrozný, že vedúci je tyran, že ťa zavalia prácou a nebudeš mať čas na rodinu, že sladké reči boli len reči a nič z toho nie je skutočne reálne možné, že............Mňa obišli pri povyšovaní (spravili to, keď som bola na dovolenke, ale to je vlastne jedno), bola som naštvaná, takmer som zúrila a potom som prišla na to, že keby ma povýšili, nemala by som to, čo teraz a poviem, že je to oveľa viac, ako to povýšenie.

gubiko
18. jún 2015

@lollka až v čase sa ukáže, či to bolo ozaj také zlé rozhodnutie nechať si to premyslieť. keby si to prijala impulzívne, nemala by si z toho možno dobrý pocit. niektoré veci sa nedejú náhodou a až po čase zistíme, že nás čakalo niečo lepšie 🙂 možno sa niekedy oplatí veriť vlastnému nosu 🙂

lollka
autor
18. jún 2015

@livocka21 Uz sa mi to ustalilo, aj ked uplne fit este nie som.

klincek
18. jún 2015

@lollka odmietnutie lepsie platenej nemusi vzdy znamenat zle rozhodnutie 😉. ak pracu mas a mas v nej podmienky, ktore ti aktualne vyhovuju, tak si nic nevycitaj-veci su tak, ako maju byt..nedavna osobna skusenost 🙂

lollka
autor
18. jún 2015

@klincek Tak to si ma aj troska potesila. 🙂 Mna praca v ktorej som, bavi, len tych peniazkov by mohlo byt viac a vlastne kvoli tomu chcem pracu zmenit.

klincek
18. jún 2015

@lollka som na tom rovnako-ale ked som zvazila aktualne podmienky a to, co mi bolo ponukane, rozhodla som sa zostat. minimalne kym uzavriem jednu dolezitu zivotnu etapu a deti budu trosicku starsie.
teraz pozeram, ze rozmyslam rychlejsie ako pisem, vynechavam slovicka🙂..ale urcite sme sa pochopili🙂

lollka
autor
18. jún 2015

@klincek Áno, chápem 🙂 Ja som zase bola trosku rozhodena na 3. kole pohovoru, kde bola neprijemna vykonna riaditelka a aj to ma trochu zbrzdilo. Ale tak vies ako je to na SVK, smutno mi bude za tym platom :D. Ale tak snad sa este nieco objavi.

eeffka
18. jún 2015

@lollka zle sa na to pozeraz ak chceli niekoho IHNED a ty by si chcela odist z povodnej prace slusne s 2m vypovednou, nie je dôvodom tvoje rozmyslenie si ale mozny termin nastupu.

livocka21
18. jún 2015

@lollka ja viem ze v dnesnej dobe je tazke najst pracu....ale kedze ako pises nie si uplne fit tak je prvorade zdravie a homeoffice stale mas vsak?

lollka
autor
18. jún 2015

@eeffka No len to bolo zaciatkom mesiaca a to by som este asi uhrala ten nastup od augusta, skor sa to mne nejako nechcelo v tej situacii riesit...

lollka
autor
18. jún 2015

@livocka21 Mam, ale buduci tyzden uz idem normalne do prace, takze ani toto nie je vyhra. Pos*ala som to proste :(

libka1
18. jún 2015

@lollka to nemozes vediet ako by to vypalilo, mozno by ta vyrazili v skusobnej, alebo..., alebo...
pusti to zhlavy a nestracaj cas niecim co uz nezmenis, skoda energie 😉

lollka
autor
18. jún 2015

@libka1 Jo, dobre radis! Len teraz som z toho nejaka zdeptana, ale hej, treba ist dalej.

livocka21
18. jún 2015

@lollka vyser sa uz na to 🙂 🙂 🙂