icon

Zobrali by ste prácu z domu s čistým príjmom 800 EUR?

6. jan 2026

100% homeoffice, po zaplateni odvodov atd by mi ostalo 800 evri v cistom.

Strana
z3
anonym_b21816
9. jan 2026

Mne je tak smiesno z toho, ze ludia oci vyvaluju, ked sa tu bavime o mzde v cistom 760e. Aj toto je realita dnesnych dni na vychode. Presne taku vyplatu som mala cele dva roky doteraz v administrative, kde sa denne natahujes so spoluobcanmi, o kave poobede mozes len snivat, mas do toho povinnosti v terene, riesis piate cez deviate a potom tj zavola sef a dupe po tebe. Okrem ineho dochadzanie do prace vychadza 200e. A to je zena cela rada, ze ma taku robotu, lebo sa robi od 7-15, vikendy volne a stiha skolku, skolu. Zas sa tu netvarme, ze kazdy zarobi 2000+ a tych 760e si ludia vymyslaju

renesance80
9. jan 2026
@anonym_850a9d

@zuzanka.zuzu súhlasím s tebou ako sa pracuje v štátnej správe.Bola som na kuratele, ministerstve dopravy a potom ministerstvo soc.veci a práce, chvíľu na polícii

@anonym_850a9d aj ja som robila isty cas v statnej sprave tolko povymyslanych a zbytocnych miest a zasivarni som v zivote pokope nevidela , uzitocnych bolo tak 10 percent zamestnancov aby bolo naplno vytazenych ako u sukromnika tak aj 5 percent by stacilo

anonym_96cb05
9. jan 2026
@anonym_b21816

Mne je tak smiesno z toho, ze ludia oci vyvaluju, ked sa tu bavime o mzde v cistom 760e. Aj toto je realita dnesnych dni na vychode. Presne taku vyplatu som mala cele dva roky doteraz v administrative, kde sa denne natahujes so spoluobcanmi, o kave poobede mozes len snivat, mas do toho povinnosti v terene, riesis piate cez deviate a potom tj zavola sef a dupe po tebe. Okrem ineho dochadzanie do prace vychadza 200e. A to je zena cela rada, ze ma taku robotu, lebo sa robi od 7-15, vikendy volne a stiha skolku, skolu. Zas sa tu netvarme, ze kazdy zarobi 2000+ a tych 760e si ludia vymyslaju

@anonym_b21816 neboj, sem sa chodia pochváliť a dvíhať obočie stále tie isté. Tie, ktoré zarábajú tabuľkové platy a majú okolo 800-900 v čistom sa chváliť nebudú, lebo ju tu zdrbú že na sebe nepracuje, nevzdeláva sa a tak ďalej a tak ďalej.

evelina9
9. jan 2026

@anonym_autor no tak záleží od situácie a formy práce, napr. ja mám niečo podobné, ale tu prácu stíham spraviť naozaj flexibilne, že napr. 2 hodinky večer, 2 hodiny doobeda (4 hodiny času lebo kopbnem do vrtule) a na obed idem po deti do škôlky a už sme spolu. Teda som doma, áno pracujem, že sadnem a makám ale viem si zatriedit aj čas na deti, domácnost, ideme na výlet v pracovný deň, ... nedrží ma nikto v práci do 16. Pre mňa veľké plus, lebo si to spravím rýchlo, teda za menej času, kvázi poluvazok mi takáto mzda v tejto situácii vyhovuje.

barbara9456
9. jan 2026

Áno

Strana
z3