Zvažovali ste niekedy odchod z práce?
Ahojte,
poslednú dobu ma úplne prestala baviť moja práca (prekonala som v celku dosť náročné obdobie a uvedomila som si pár veci).
Pracujem v kancelárii, a zistila som že to nie je práca pre mňa, vôbec ma nenapĺňa, som z nej v strese, aj keď som doma nedokážem vypnúť a prestať rozmýšľať nad prácou. Je to duševne náročná práca. Aspoň pre mňa.
A tak sa Vás chcem opýtať, či ste sa niekedy ocitli v podobnej situácii, ze ste mali dobrú a istú prácu (ktorá je v dnešnej dobe na nezaplatenie) ale Váš vnútorný pocit Vám radil odísť z nej do inej (možno aj trošku náročnejšej, alebo platovo menej ohodnotenej).
Ďakujem za Vaše komentáre.
A dúfam, že nie som sama 😂
@maggie1978 presne tak.. mne uz bolo tiež jedno čo nájdem, len aby som daco našla. A tak ak pôjde všetko tak ako má, už v apríli budem v novej práci 🙂 a neviem ani opísať ten pocit ale tak celkovo sa mi uľavilo, som šťastnejšia, lebo viem, že sa posúvam niekam, kde mi dúfam bude lepšie. Najhoršie na tej celej situacii je odhodlať sa.
@alen99 to vám v dobrom závidím a prajem nech sa vám darí a ste spokojná 🍀👍 Ja dúfam ,že mi to vyjde tak ako aj vám. A snáď si niečo nájdem, kde mi nebude ráno po ceste do práce zvierať žalúdok 😀
@maggie1978 nebojte sa, bude dobre. Budem Vám držať palce 😊
@alen99 ahoj, ako si dopadla, odišla si z prace alebo zostala?
Ja som prešla viacerými firmami a mam pocit ze je to s prácou čím ďalej len horšie. Všade vysoké nároky, prác.cas ťažko skĺbiť s deťmi, stres, nepohoda a platy nič extra. Mam pocit ze nemám akosi šťastie na normálnu prácu. Nedávno sa mi podarilo zamestnať na skrátený úväzok, ktorý som tak dlho kvôli deťom hľadala. Robota vyzerala tiež fajn. No opak je pravda, robím casovo dlhšie ako by som mala, očividne si firma myslela ze ušetrí na plate na skrátený úväzok ale roboty je tam pre 2 na plný. Každý deň mi len práca pribuda, som v strese, nonstop porady no otrasné. Muž má nabáda aby som skončila keďže zdravie a nervy mam len jedny, no dnes je ťažko s prácou, sa bojím ci si niečo normálne nájdem a nechce sa mi zase začínať odznova. Už mi z toho začínajú zdrav.problemy a neviem ako z toho zacarovaneho kruhu von.

@mucuinka mňa toto čaká teraz, v auguste by som mala nastúpiť po skončení RD do pôvodnej práce, kde má vraj čakajú....a ja čo i len pri pomyslení ako som prežívala posledný rok pred odchodom na MD má chytajú úzkosti a tlak v žalúdku. Myslím že už tieto príznaky má utvrdzujú v tom, že sa tam nechcem a nemám vrátiť. Bola to tiež práca v kancelárii, ale tuším mi je jedno čo pôjdem robiť, hoci aj fyzickú prácu ak sa mám cítiť lepšie a spokojnejšie. Takže mám v pláne podať výpoveď. 😃