Zvýšenie platov pre upratovačky v školách
Ahojte..sú tu uprativacky, kucharky zo ZŠ alebo MŠ? Dostali ste navýsenie mzdy o 7%? Alebo sa vyhovaraju ako nám..nič nedali..
Ze to mame uz so zvysenim ..ale mzda este aj nižšia
@8611 ak ste predtým nemali ani minimálnu mzdu a zamestnávateľ vám musel doplácať v rámci odmien plat do vysky minimalnej mzdy. Teraz sa trosku mzda navysila a mohol znížiť odmeny, ktoré škole odcerpavaju financie....Nemôže byť toto dôvod?
@lulu1321 Podľa mňa je to nepodstatné prečo. Čo mne vadí, že takéto potrebné a prehliadané profesie sú v spoločnosti brané ako odpad a podľa toho sú nulovo platené. A je mi z toho neskutočne smutno.
@lulu1321 Podľa mňa je to nepodstatné prečo. Čo mne vadí, že takéto potrebné a prehliadané profesie sú v spoločnosti brané ako odpad a podľa toho sú nulovo platené. A je mi z toho neskutočne smutno.
@enmery lebo to moze robit hocikto.. mali ste sa lepsie ucit a nemuseli by ste upratovat
Ak by sa vyhovarali, ze nemaju peniaze, tak to je klamstvo, pretoze peniaze na Vas dostali.
Pracujem s tym, tak viem. Specialne to bolo urcene na 7%navysenie platov.
Robia to tak spiny prasive hnusne,ze vam zoberu z odmien,resp.z pohyblivych casti mzdy a tam to naozaj vo vysledku moze byt este nizsia mzda.Toto by mal stat nejako zakazat a donutit zamestnavatelov,aby to nerobili.Ludia budu mnohi doslova zivorit po novom roku.
Prilož výplatnú pásku pred a po, začierni meno a skontrolujú ti tu.
Mňa by zaujímalo koľko je plat upratovaciek na ZŠ, MŠ, pomocná kuchárka.
Ďakujem.
Mňa by zaujímalo koľko je plat upratovaciek na ZŠ, MŠ, pomocná kuchárka.
Ďakujem.
Plat upratovačky v starej tabuľke nedosahoval minimálnu mzdu. Napriek tomu to musel zamestnávateľ dorovnať na minimalku.
Po zvýšení zrejme tiež nedosahuje tabuľkový plat minimálnu mzdu a zamestnávateľ to zase musi dorovnať na minimalku.
Čiže stále máte len tu minimalku.
Spinavost su tie tabuľky, ked váš plat nedosahuje úroveň minimálnej mzdy 😞
@enmery lebo to moze robit hocikto.. mali ste sa lepsie ucit a nemuseli by ste upratovat
@anonym_7fbe9a no dúfam že tvoje deti chodia do takej školy, kde sa neupratuje. A keď nie, tak podaj v škole sťažnosť, a povedz ze ty si neprajes aby sa v škole upratovalo.......... Neskutočné co vie niekto trepnut.
Ak by sa vyhovarali, ze nemaju peniaze, tak to je klamstvo, pretoze peniaze na Vas dostali.
Pracujem s tym, tak viem. Specialne to bolo urcene na 7%navysenie platov.
@anonym_c22dfe ale nebolo to pre učiteľov? Podľa mňa to na ne pedagogických zamestnancov neprinalezi
U nás na škole sa zvyšovalo aj pani upratovačke a školnikovi
@anonym_c22dfe ale nebolo to pre učiteľov? Podľa mňa to na ne pedagogických zamestnancov neprinalezi
@anonym_c7d66e tentokrát je to aj pre nepedagogickych.
Robia to tak spiny prasive hnusne,ze vam zoberu z odmien,resp.z pohyblivych casti mzdy a tam to naozaj vo vysledku moze byt este nizsia mzda.Toto by mal stat nejako zakazat a donutit zamestnavatelov,aby to nerobili.Ludia budu mnohi doslova zivorit po novom roku.
@vladuska20 presne😪😔😪😔

@8611 tiez moj plat nebol vyssi, idem za mzdarkou v piatok, lebo tomu nerozumiem.