icon

1. decembra mi trhali zub a teraz ma to bolí

19. dec 2022

Je normálne ,že až teraz ma to miesto začalo pooblievat nie stále ale keď jem cítim to....Mohol sa mi spraviť zápal?
Doteraz to nebolelo.

bloger
19. dec 2022

Tak jedlo môže trošku podráždiť. To je ale už dosť dlho od toho. Radšej si to daj skontrolovať. Nevyplachovala si si tú ranu v začiatku?

janinamojka
19. dec 2022

Chod k lekárovi nech to pozrie,mne takto po vytrhnuti ostal nejaký cca 2mm ulomok, iba smet malička a ako sa zatvarala rana začalo to bolieť lebo ulomok vytlačilo z rany von..alebo sa ti mohlo dostať dnu niečo z jedla,semienka,rasca..hocičo.

autor
19. dec 2022

@bloger práveže som mala zakázané vyplachovat

xxixinka
19. dec 2022

Presne aj mne trhali 1.12. ale mňa to už neboli. Dlho ma bolelo po vytrhnuti. Ale je pravda že keď sa dotknem líca tak cítim že to ešte nie je zahojene.

bloger
19. dec 2022

Jasné to je rozumné. Tak ale ako píše vyššie, že mohlo sa ti tam z jedla dostať. Prípadne nejaký úlomok kosti. Nech ti to radšej skontrolujú. Zvykne sa do rany vkladať aj taká tabletka. Síce nie každý zubár to robí. Držím palce nech sa ti to skoro zahojí.

autor
19. dec 2022

@xxixinka akú máš teraz prosím tu ranu
?

autor
19. dec 2022

@bloger mne tam dal ako keby takú malú špongiu ..a tá sa vstrebala

xxixinka
19. dec 2022

Taká jemná červená stopa tam je, ale je to zacelene. Ak chces vidieť napíš správu, pošlem foto sukromne.