icon

11. deň po extrakcii osmičky

satanca
16. feb 2019

Ahojte baby, som priaznivo zahojená po tomto zákroku, diera je stále, ale bezbolestna absolutne. Akurát dnes ma začalo tak sem tam ostro pichat na tomto mieste (foto kde mám prst, akoby za sankou alebo ako to popísať) Čo to môže byt?

11. deň po extrakcii osmičky
gabuliacik
16. feb 2019

@satanca nic to nie je,hoji sa ti to. Treba vyplachovat,aby tam neboli zvysky jedla

noralucia
16. feb 2019

@satanca je to normálne hojí sa to

bonusov
17. feb 2019

Som 5 dní po bolestivej extrakcii 7ky. 2x na pohotovosti bola rana precistena + odstránený zvyšok kosti. Beriem drogy tabletky od bolesti antibiotika atd. Mam v plane Listerin+ústnu vodu+kamilky+repik+salviu...zevraj sú nejaké pasty liečivé do zubov ako mentol atd. Ako postupovať? Už som bol 3x u zubára a stále to boli...

mogaa
17. feb 2019

-Veď drogy by mali pomôcť nie?😉😉😉Prepáč, viem že myslela tabletky...Ono to bude bolieť dlhšie...Treba si dávať hlavne pozor aby to "nenachladlo"čiže ked je chladnejšie nechodiť von - resp. chodiť von čo najmenej - moja skúsenosť😉 V lekárni kúpiť Curasept (je priamo na zákroky v ústnej dutine)a vyplachovať podľa návodu. Jasom pridala okrem tbl od bolesti aj Wobenzym na rýchlejšie hojenie - u mňa prvé dni bez bolesti, potom mi to nachladlo a do cca 13.-14.dňa to pobolievalo, potom už ok.