Ako dlho trvá bolesť po extrakcii osmičky?
Ahojte, mala som extrakciu neprerezanej osmičky, riadne ju vŕtali aj cez lokálnu anestézu som sem tam zacítila bolesť v kosti. Dnes je štvrtý deň od extrakcie a cítim lámanie akoby v kosti. Nie je to nič na nevydržanie, lieky proti bolesti som brala naposledy včera večer ale je to nepríjemná bolesť. Ako dlho ste mali bolesti po komplikovanej extrakcii ? Neviem či j to ešte v norme alebo ísť na kontrolu.
Áno, je to úplne bežné. Ja som bola celé dni len na Brufene po tomto zákroku, nič iné mi nepomáhalo. 🙉
Ono to nejaky cas potrva, kym bude dobre. Treba len vydrzat. A pomoct si tymi liekmi na bolest, ved na to to je. Ja si davam, ked ide o zuby, Cetalgen. Skus. A rovno dva si daj.
@anonym_autor môže to trvať celkom dlho. Po komplikovanom zákroku (8 rástla kolmo plus bola blízko cievy) som mala bolesti týždeň, kedy som striedavo brala ibalgin a flektor, po vybratí stehov ešte asi 2 týždne, šitie ešte dlhšie a reálne som tou stranou dokázala hrýzť až o 3 mesiace.

@anonym_autor je to v norme....ja som mala po extrakcii bolesť 10dní, potom ako keby uťal....