icon

Ako dlho trvá bolesť po extrakcii osmičky?

4. máj 2026

Ahojte, mala som extrakciu neprerezanej osmičky, riadne ju vŕtali aj cez lokálnu anestézu som sem tam zacítila bolesť v kosti. Dnes je štvrtý deň od extrakcie a cítim lámanie akoby v kosti. Nie je to nič na nevydržanie, lieky proti bolesti som brala naposledy včera večer ale je to nepríjemná bolesť. Ako dlho ste mali bolesti po komplikovanej extrakcii ? Neviem či j to ešte v norme alebo ísť na kontrolu.

mogaa
4. máj 2026

@anonym_autor je to v norme....ja som mala po extrakcii bolesť 10dní, potom ako keby uťal....

melynda
4. máj 2026

Áno, je to úplne bežné. Ja som bola celé dni len na Brufene po tomto zákroku, nič iné mi nepomáhalo. 🙉

mimisram
4. máj 2026

Ono to nejaky cas potrva, kym bude dobre. Treba len vydrzat. A pomoct si tymi liekmi na bolest, ved na to to je. Ja si davam, ked ide o zuby, Cetalgen. Skus. A rovno dva si daj.

domiklik
4. máj 2026

@anonym_autor môže to trvať celkom dlho. Po komplikovanom zákroku (8 rástla kolmo plus bola blízko cievy) som mala bolesti týždeň, kedy som striedavo brala ibalgin a flektor, po vybratí stehov ešte asi 2 týždne, šitie ešte dlhšie a reálne som tou stranou dokázala hrýzť až o 3 mesiace.