Abstinenčné príznaky po vysadení liekov Neurol a Xanax
Malú ste abstinenčné po vysadení neurolu xanaxu atd? Brala som iná polku 0,5 raz neurol a raz xanak obden.asi 3 mesiace niekedy aj týždeň nie ak bolo zle každý den z dôvodu smrti blízkeho.a teraz vysádzam a asi mam abstinenčné a to glavne zavraty moze byt zle toho? Mal niekto?, vdaka
@anonym_autor ja som mala pred rokmi nasadený Frontin 0,25mg denne pri rozvode a cca po 3 mesiacoch mi doktorka znižovala dávku a normálne som mala halucinácie
@anonym_autor zvlastne, brala som 1,5 roka 0,25ku. Vysadila som zrazu, dva dni som mala mierny zavrat nic ine....
116117 je linka pomoci, tam ti odborne aspon trocha pomôžu ako postupovat
ano môžeš mat z toho
hlavne ked už citiš zavrat sadnu si lahnut, nebrat že to dám neodpadnem...
@sara07 ked som mala uz veľký zobrala som štvrtku
@anonym_autor zvlastne, brala som 1,5 roka 0,25ku. Vysadila som zrazu, dva dni som mala mierny zavrat nic ine....
@anonym_616e29 takže môžu byt zavraty z toho?
Precitaj si pribalovy letak. Tam to budes mat napusane.
@katkazatka tam su neziaduce, nie abstinenčné
áno z toho. Mala som tiež problémy.
@anonym_autor asi ano
Na neurol pozor vzniká na ňom silná závislosť a xanax tiež nie je o nič lepší vysadzovat by sa to malo postupne nie zrazu a naraz môžeš mať abstaky aj dlhšie
@anonym_autor závraty triaška bolesti hlavy
@sara07 ked som mala uz veľký zobrala som štvrtku
@anonym_autor ty zavolaj na tu linku kde ta nasmeruju alebo smer mudr
lebo nie je riešienie idem mat zavrat tak si dám neurol , ty potrebuješ vyslovene lekara
neurol aj xanax je dost vážna vec ... nepodcenovala by som to
sú iné lieky ktore upravia nežiaduce učinky alebo ti poradia ako vysadit atd ...
Na neurol pozor vzniká na ňom silná závislosť a xanax tiež nie je o nič lepší vysadzovat by sa to malo postupne nie zrazu a naraz môžeš mať abstaky aj dlhšie
@anonym_6ec9da strašíte tu s tým Neurolom, akokeby ste denne hltali 6x 1gram. Ja užívam 0,25 mg keď treba, niekedy mám obdobie že vôbec nepotrebujem a ani si naň nespomeniem. V práci sme mali pacientku alkoholičku, vek 62 rokov, roky užívala Neurol 2 g denne a po vysadení bola úplne v poriadku
@anonym_6ec9da strašíte tu s tým Neurolom, akokeby ste denne hltali 6x 1gram. Ja užívam 0,25 mg keď treba, niekedy mám obdobie že vôbec nepotrebujem a ani si naň nespomeniem. V práci sme mali pacientku alkoholičku, vek 62 rokov, roky užívala Neurol 2 g denne a po vysadení bola úplne v poriadku
@anonym_d5b478 každý reaguje na lieky uplne inak
niekto má problém už po 1 tablete iny to môže hltat ako ty
aj trifed zeleny maju deti šialeny rev, nepokoj, zachvat , trhanie a iné deti su v klude
nezlahčovala by som
každopadne toto smer mudr
@anonym_d5b478 každý reaguje na lieky uplne inak
niekto má problém už po 1 tablete iny to môže hltat ako ty
aj trifed zeleny maju deti šialeny rev, nepokoj, zachvat , trhanie a iné deti su v klude
nezlahčovala by som
každopadne toto smer mudr
@sara07 ja nehltám Neurol. Užívam 0,25mg podĺa potreby a z takej dávky ani nič nehrozí. Ja keď vidím ako tu strašia z jednej tabletky napriklad počas letu, tak mi obočie dupkom stojí.
@sara07 ja nehltám Neurol. Užívam 0,25mg podĺa potreby a z takej dávky ani nič nehrozí. Ja keď vidím ako tu strašia z jednej tabletky napriklad počas letu, tak mi obočie dupkom stojí.
@anonym_d5b478 hltaš podla potreby
čiže ked to príde tak to bez neurolu nedáš
osobne som mala 1 tabletu a to čo nasledovalo po stálo za to ....ked ty máš prah niekde inde a v podstate sama priznavaš podla potreby je tvoj problém ale nezlahčuj aspon
opakujem nie každy má taky prah ako ty už
@anonym_autor za mna normalne ist za psychiatrom alebo obvodnym lekarom. Toto sama nedas.
@anonym_autor z takej davky tazko. Ja beriem roky 3x0,5 a ked je lepsie, tak staci len 2x.
Ked mas pocit z abstakov, tak si uberaj posupne 1xd, obden, atd.
@anonym_6ec9da ja som brala frontin niekoľko rokov, predpisovala mi ho dr. abstinenčné príznaky sú hrozné už 8mesiacov...ma niekto takúto skúsenosť?
@anonym_6ec9da ja som brala frontin niekoľko rokov, predpisovala mi ho dr. abstinenčné príznaky sú hrozné už 8mesiacov...ma niekto takúto skúsenosť?
@lujdzo ake mas abstinemcne?

116117 je linka pomoci, tam ti odborne aspon trocha pomôžu ako postupovat
ano môžeš mat z toho
hlavne ked už citiš zavrat sadnu si lahnut, nebrat že to dám neodpadnem...