icon

Abstinenčné príznaky po vysadení liekov Neurol a Xanax

5. jún 2026

Malú ste abstinenčné po vysadení neurolu xanaxu atd? Brala som iná polku 0,5 raz neurol a raz xanak obden.asi 3 mesiace niekedy aj týždeň nie ak bolo zle každý den z dôvodu smrti blízkeho.a teraz vysádzam a asi mam abstinenčné a to glavne zavraty moze byt zle toho? Mal niekto?, vdaka

sara07
5. jún 2026

116117 je linka pomoci, tam ti odborne aspon trocha pomôžu ako postupovat
ano môžeš mat z toho
hlavne ked už citiš zavrat sadnu si lahnut, nebrat že to dám neodpadnem...

anonym_f96f01
5. jún 2026

@anonym_autor ja som mala pred rokmi nasadený Frontin 0,25mg denne pri rozvode a cca po 3 mesiacoch mi doktorka znižovala dávku a normálne som mala halucinácie

anonym_616e29
5. jún 2026

@anonym_autor zvlastne, brala som 1,5 roka 0,25ku. Vysadila som zrazu, dva dni som mala mierny zavrat nic ine....

autor
5. jún 2026
@sara07

116117 je linka pomoci, tam ti odborne aspon trocha pomôžu ako postupovat
ano môžeš mat z toho
hlavne ked už citiš zavrat sadnu si lahnut, nebrat že to dám neodpadnem...

@sara07 ked som mala uz veľký zobrala som štvrtku

autor
5. jún 2026
@anonym_616e29

@anonym_autor zvlastne, brala som 1,5 roka 0,25ku. Vysadila som zrazu, dva dni som mala mierny zavrat nic ine....

@anonym_616e29 takže môžu byt zavraty z toho?

katkazatka
5. jún 2026

Precitaj si pribalovy letak. Tam to budes mat napusane.

autor
5. jún 2026
@katkazatka

Precitaj si pribalovy letak. Tam to budes mat napusane.

@katkazatka tam su neziaduce, nie abstinenčné

anonym_b6051e
5. jún 2026

áno z toho. Mala som tiež problémy.

anonym_616e29
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor asi ano

anonym_6ec9da
5. jún 2026

Na neurol pozor vzniká na ňom silná závislosť a xanax tiež nie je o nič lepší vysadzovat by sa to malo postupne nie zrazu a naraz môžeš mať abstaky aj dlhšie

anonym_6ec9da
5. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor závraty triaška bolesti hlavy

sara07
5. jún 2026
@anonym_autor

@sara07 ked som mala uz veľký zobrala som štvrtku

@anonym_autor ty zavolaj na tu linku kde ta nasmeruju alebo smer mudr
lebo nie je riešienie idem mat zavrat tak si dám neurol , ty potrebuješ vyslovene lekara
neurol aj xanax je dost vážna vec ... nepodcenovala by som to
sú iné lieky ktore upravia nežiaduce učinky alebo ti poradia ako vysadit atd ...

anonym_d5b478
6. jún 2026
@anonym_6ec9da

Na neurol pozor vzniká na ňom silná závislosť a xanax tiež nie je o nič lepší vysadzovat by sa to malo postupne nie zrazu a naraz môžeš mať abstaky aj dlhšie

@anonym_6ec9da strašíte tu s tým Neurolom, akokeby ste denne hltali 6x 1gram. Ja užívam 0,25 mg keď treba, niekedy mám obdobie že vôbec nepotrebujem a ani si naň nespomeniem. V práci sme mali pacientku alkoholičku, vek 62 rokov, roky užívala Neurol 2 g denne a po vysadení bola úplne v poriadku

sara07
6. jún 2026
@anonym_d5b478

@anonym_6ec9da strašíte tu s tým Neurolom, akokeby ste denne hltali 6x 1gram. Ja užívam 0,25 mg keď treba, niekedy mám obdobie že vôbec nepotrebujem a ani si naň nespomeniem. V práci sme mali pacientku alkoholičku, vek 62 rokov, roky užívala Neurol 2 g denne a po vysadení bola úplne v poriadku

@anonym_d5b478 každý reaguje na lieky uplne inak
niekto má problém už po 1 tablete iny to môže hltat ako ty
aj trifed zeleny maju deti šialeny rev, nepokoj, zachvat , trhanie a iné deti su v klude
nezlahčovala by som
každopadne toto smer mudr

sova7
Autor odpoveď zmazal
anonym_d5b478
6. jún 2026
@sara07

@anonym_d5b478 každý reaguje na lieky uplne inak
niekto má problém už po 1 tablete iny to môže hltat ako ty
aj trifed zeleny maju deti šialeny rev, nepokoj, zachvat , trhanie a iné deti su v klude
nezlahčovala by som
každopadne toto smer mudr

@sara07 ja nehltám Neurol. Užívam 0,25mg podĺa potreby a z takej dávky ani nič nehrozí. Ja keď vidím ako tu strašia z jednej tabletky napriklad počas letu, tak mi obočie dupkom stojí.

sara07
6. jún 2026
@anonym_d5b478

@sara07 ja nehltám Neurol. Užívam 0,25mg podĺa potreby a z takej dávky ani nič nehrozí. Ja keď vidím ako tu strašia z jednej tabletky napriklad počas letu, tak mi obočie dupkom stojí.

@anonym_d5b478 hltaš podla potreby
čiže ked to príde tak to bez neurolu nedáš
osobne som mala 1 tabletu a to čo nasledovalo po stálo za to ....ked ty máš prah niekde inde a v podstate sama priznavaš podla potreby je tvoj problém ale nezlahčuj aspon
opakujem nie každy má taky prah ako ty už

anonym_97bb51
6. jún 2026

@anonym_autor za mna normalne ist za psychiatrom alebo obvodnym lekarom. Toto sama nedas.

euka210
6. jún 2026

@anonym_autor z takej davky tazko. Ja beriem roky 3x0,5 a ked je lepsie, tak staci len 2x.
Ked mas pocit z abstakov, tak si uberaj posupne 1xd, obden, atd.

lujdzo
7. júl 2026
@anonym_6ec9da

@anonym_6ec9da ja som brala frontin niekoľko rokov, predpisovala mi ho dr. abstinenčné príznaky sú hrozné už 8mesiacov...ma niekto takúto skúsenosť?

autor
7. júl 2026
@lujdzo

@anonym_6ec9da ja som brala frontin niekoľko rokov, predpisovala mi ho dr. abstinenčné príznaky sú hrozné už 8mesiacov...ma niekto takúto skúsenosť?

@lujdzo ake mas abstinemcne?