Aká je príčina rannej únavy?
Ahojte,
chcem sa opýtať čo môže byť príčinou keď sa ráno nezobudím svieža ale totálne rozbitá, v noci sa párkrát budím môže to byť tým ? Vstávam o piatej . Dlhšie spať ani neviem
@deti95060810 ale co vsetko hodit na depresiu, ja som rano vzdy unavena a to vstavam o 6:45, kebyze vstavam o 5 tak koncom tyzdna taham nohy rano 😀
zlá posteľ, štítna žľaza, zlá životospráva, nedoliečená choroba, vela stresu posledné obdobie? ....
Okrem depresie to môže byť skôr úzkosť, nahromadený stres, prílišné rozmýšľanie..preťažený mozog, ktorý sa nevie vypnut a oddýchnuť si. Skús si večer pred spaním písať svoje myšlienky na papier. Píš v druhej osobe..čiže pouzivaj slovo "TY" atď. Aby si sa od nich odosobnila. Píš všetko čo ti len napadne nech sa to dostane z hlavy von. Skús najprv takúto psychohygienu a keď nepomôže, tak smer lekár a možno je v tom aj fyzicka príčina.
U mňa to bolo večerné prejednanie. Ráno som myslela, že zomieram, že sa k ničomu nedokopem, taká som bola ospala a unavená. Odkedy jem v priebehu dňa a večeru vynechávam mám od rána toľko energie, že sa niekedy aj čudujem, kde sa to berie 😁 samozrejme u teba to môže byť niečo iné

depresie...