Aké lieky ste užívali počas Covidu-19?
Ahojte,zaujímalo by ma akými liekmi vás liečili,ak ste mali covid.Dakujem.
zalezi aj ake mas prejavy, lebo aj od toho sa liecba odvija, ze vlastne co treba, aspon u nas to tak bolo, ale samozrejme teda treba nieco mat doma od bolesti, od teploty, lebo tak to v mojom okoli laplo kazdeho
@gdulskadarina ked je fakt, ze u kazdeho je to uplne ine, mam aj znamu, ktora ani nevedela, ze jej nieco je, ze len stratila chut a cuch, ale tak to je ten najlepsi pripad by som povedala. Len no nevieme si to vybrat. Ale zase na druhej strane je fakt, ze problemy s chutou ma doteraz.
Hlavne prosim ta oddychuj, nesil to, ak sa na nieco necitis, lebo teda treba si oddychut, ked sa citis slaba a tak. Lebo zbytocnou namahou sa mozu prejavy este zbytocne zhorsit 🙄
Len konske davky C-cka jeden den paralen grip a potom flektor v praslu na svaly a klby..
Baby chvalia aj isoprinosin
Mali sme omikron. Ja som mala silne trieštenie hlavy, zimnicu, vysoke teploty do 39,5. Brala som paralen kazdych 6 hodin. Nakoniec som skoncila so zapalom priedusiek, hrtana a prinosovych dutin. Dostala som Atb duomox, hedelix a cosi ma hrdlo. Od silnej bolesti som nemohla noc, nakolko o odstránení žlčníka mam zrazu alegiu na vsetky analgetiká 😱 navyše aj kojim 🙄
@san_dra11 vyse 9 dni... priedusky nemam v poriadku ani dnes, nakolko som musela oboje ATB vysadit kvoli zlej reakcii (z jednych som hnackovala 4 dni, po druhych som mala cele usta vyhadzane herpesom 😅😱). Kovid sme mali zaciatkom marca... Najhorsie bolo to, ze ja som zacala cca okolo 10:00 zimnicou, ale takou aku som nikdy nezažila, bola som uplne sivá s fialovymi škvrnami... Nezabrala ani plne napustena vaňa horucej vody...
Cca okolo 16 zacala dcera(8r.), bolest hlavy, teplota.
O jeden a pol dna začal teplotovat 1,5rocny syn. Vecer manzel pocit upchateho nosa a zvysena teplota(u nich troch to trvalo po necele 2 dni). Skoncila nam karantena na dalsi den mali ist deti do skoly a nadranom okolo 5 prisiel najstarsi syn (10r.), Ze mami hori mi koža... Skoro ma piclo... Teplota 39,2. Dotoho hnačky, zvracanie, bolesti hlavy nastastie to trvalo od 5-16:30 cca. Potom uz ani jeden z tych styroch nemal ziaden priznak...
Ale popravde, az na tu zimnicu, som to znasala ovela lepšie ako poslednu chripku co sme mali. Ta bola brutálny masaker
U mňa kovid prebiehal ako kombinácia zápalu priedušiek a angíny. Doktorka mi nepredpísala nič, lebo mi ju sestrička nedala k telefónu.🤭 Kúpila som si všeličo podľa aktuálnych príznakov, no nakoniec som z tých "liekov" minula asi iba tretinu. Prajem skoré uzdravenie, mne najviac pomohol oddych a psychická pohoda.🙂
My sme mali omikron vo februari ale od vcera ma zase strasne boli hrdlo.doktorka mi dala.antibiotika a kloktat bylinky antigeny negativne ale hnala.ma na pcr ze pri omikrone byva to hrdlo casto
@majulino akoby nestacilo, ze covid ako taky este aj zla reakcia na antibiotika, to nevymyslis, to ked sa dari, tak sa dari ☹ No to je radosti veru, ked to takto koluje. To kamoska ta tiez spominala, ze najskor muz z roboty prisiel pozitivny, chytila to od neho, ich dcera vobec nic a skoncila im karantena a o tyzden dcera zas pozitivna. No hlavne je, ze uz je ti lepsie 🙂
@tanickalab isla som hned rano vysledok bol negativny a tie antibiotika mi uplne v pohode zabrali..

okrem 2 tabletiek paralenu pocas horucok...nic ine..len vitaminy na imunitu (mala som lahky priebeh nastastie)