icon

Aké lieky ste užívali počas Covidu-19?

21. apr 2022

Ahojte,zaujímalo by ma akými liekmi vás liečili,ak ste mali covid.Dakujem.

lucia7933
21. apr 2022

okrem 2 tabletiek paralenu pocas horucok...nic ine..len vitaminy na imunitu (mala som lahky priebeh nastastie)

lucinika
21. apr 2022

Ťažký priebeh, plná nemocnica, liečili nás doma (potvrdený covidovy zápal pľúc)

san_dra11
21. apr 2022

Zalezi aky je priebeh. Od bolesti, od teploty toto, co ti fotku posielam a inak vitaminy, vela caju, zeleniny, ovocia. Pitny rezim je pri covide velmi podstatny 🙂

cukroska
22. apr 2022

Ja mam teraz prvý krát a ATB musím nakoľko som chorá už druhý krát od januára. Vtedy som nebola pozitívna, ale kašeľ u mňa je hrozný.

gdulskadarina
24. apr 2022

zalezi aj ake mas prejavy, lebo aj od toho sa liecba odvija, ze vlastne co treba, aspon u nas to tak bolo, ale samozrejme teda treba nieco mat doma od bolesti, od teploty, lebo tak to v mojom okoli laplo kazdeho

san_dra11
25. apr 2022

@gdulskadarina ked je fakt, ze u kazdeho je to uplne ine, mam aj znamu, ktora ani nevedela, ze jej nieco je, ze len stratila chut a cuch, ale tak to je ten najlepsi pripad by som povedala. Len no nevieme si to vybrat. Ale zase na druhej strane je fakt, ze problemy s chutou ma doteraz.

kaki3
26. apr 2022

Hlavne prosim ta oddychuj, nesil to, ak sa na nieco necitis, lebo teda treba si oddychut, ked sa citis slaba a tak. Lebo zbytocnou namahou sa mozu prejavy este zbytocne zhorsit 🙄

saxana000
26. apr 2022

Len konske davky C-cka jeden den paralen grip a potom flektor v praslu na svaly a klby..
Baby chvalia aj isoprinosin

san_dra11
26. apr 2022

@saxana000 hlavne este teraz jak som citala, co si pisala, tak znama mi spominala, ze vela ludi ma vo zvyku si davat aj tie rozne horuce napoje, take tie v prasku, ale to, ze pri covide nie je dobre. 🙂 To mi este napadlo.

majulino
26. apr 2022

Mali sme omikron. Ja som mala silne trieštenie hlavy, zimnicu, vysoke teploty do 39,5. Brala som paralen kazdych 6 hodin. Nakoniec som skoncila so zapalom priedusiek, hrtana a prinosovych dutin. Dostala som Atb duomox, hedelix a cosi ma hrdlo. Od silnej bolesti som nemohla noc, nakolko o odstránení žlčníka mam zrazu alegiu na vsetky analgetiká 😱 navyše aj kojim 🙄

san_dra11
26. apr 2022

@majulino jeskove oci, ako citam na tebe sa to poriadne vyriadilo, dalo to zabrat, co? Ako dlho to u teba pretrvavalo? :O

majulino
26. apr 2022

@san_dra11 vyse 9 dni... priedusky nemam v poriadku ani dnes, nakolko som musela oboje ATB vysadit kvoli zlej reakcii (z jednych som hnackovala 4 dni, po druhych som mala cele usta vyhadzane herpesom 😅😱). Kovid sme mali zaciatkom marca... Najhorsie bolo to, ze ja som zacala cca okolo 10:00 zimnicou, ale takou aku som nikdy nezažila, bola som uplne sivá s fialovymi škvrnami... Nezabrala ani plne napustena vaňa horucej vody...
Cca okolo 16 zacala dcera(8r.), bolest hlavy, teplota.
O jeden a pol dna začal teplotovat 1,5rocny syn. Vecer manzel pocit upchateho nosa a zvysena teplota(u nich troch to trvalo po necele 2 dni). Skoncila nam karantena na dalsi den mali ist deti do skoly a nadranom okolo 5 prisiel najstarsi syn (10r.), Ze mami hori mi koža... Skoro ma piclo... Teplota 39,2. Dotoho hnačky, zvracanie, bolesti hlavy nastastie to trvalo od 5-16:30 cca. Potom uz ani jeden z tych styroch nemal ziaden priznak...
Ale popravde, az na tu zimnicu, som to znasala ovela lepšie ako poslednu chripku co sme mali. Ta bola brutálny masaker

suge
26. apr 2022

U mňa kovid prebiehal ako kombinácia zápalu priedušiek a angíny. Doktorka mi nepredpísala nič, lebo mi ju sestrička nedala k telefónu.🤭 Kúpila som si všeličo podľa aktuálnych príznakov, no nakoniec som z tých "liekov" minula asi iba tretinu. Prajem skoré uzdravenie, mne najviac pomohol oddych a psychická pohoda.🙂

saxana000
26. apr 2022

My sme mali omikron vo februari ale od vcera ma zase strasne boli hrdlo.doktorka mi dala.antibiotika a kloktat bylinky antigeny negativne ale hnala.ma na pcr ze pri omikrone byva to hrdlo casto

san_dra11
29. apr 2022

@majulino akoby nestacilo, ze covid ako taky este aj zla reakcia na antibiotika, to nevymyslis, to ked sa dari, tak sa dari ☹ No to je radosti veru, ked to takto koluje. To kamoska ta tiez spominala, ze najskor muz z roboty prisiel pozitivny, chytila to od neho, ich dcera vobec nic a skoncila im karantena a o tyzden dcera zas pozitivna. No hlavne je, ze uz je ti lepsie 🙂

tanickalab
29. apr 2022

@saxana000 kedy si bola na teste? Dokedy máš mať výsledok?

saxana000
30. apr 2022

@tanickalab isla som hned rano vysledok bol negativny a tie antibiotika mi uplne v pohode zabrali..

san_dra11
10. máj 2022

@saxana000 to je dobre, ze ti to pomohlo, ale teraz mam pocit aj okolo mna je toho ajajaj, ani nie, ze covid, ale praveze nejaka chripka. Lebo testy negativne a ze teploty. Dufam, ze mne sa to vyhne.