Aké sú príznaky svrabu?
Aké ste mali príznaky prosím vás?
@jarulienka121 no ja som mala svrbenie viac na nohách ako na rukách
toto som našla https://www.akosazbavitplostic.sk/blog/ako-sa-l...
@jarulienka121 no ja som mala svrbenie viac na nohách ako na rukách
@anonym_107ed0 a ako ste sa ho prosim zbavili?
@jarulienka121 vyrazky brucho, nohy a svrbenie
@jarulienka121 vyrazky brucho, nohy a svrbenie
@olivia1425 ale ako ste sa ho zbavili?
Sírová masť, Infectoscab a Ivermactin. A všetko všetíčko oprať aspoň na 60°C, čo sa nedá, to dať do mrazáku (v igelitke) aspoň na 3 dni a celý byt neustále vysávať a všetko umývať dezinfekciu. Makačka riadna! Držím prsty, aby si sa toho čo najskôr zbavila.
Sírová masť, Infectoscab a Ivermactin. A všetko všetíčko oprať aspoň na 60°C, čo sa nedá, to dať do mrazáku (v igelitke) aspoň na 3 dni a celý byt neustále vysávať a všetko umývať dezinfekciu. Makačka riadna! Držím prsty, aby si sa toho čo najskôr zbavila.
@anonym_43b200 a môžte mi prosím opísať hlavne príznaky?
@anonym_43b200 a môžte mi prosím opísať hlavne príznaky?
@jarulienka121 svrbenie, hlavne v noci, vyrážky v nepravidelných dvojiciach, ktoré boli zo začiatku také obyčajné a po 3-4 dňoch mali na vrchu také mikro chrastičky. Žiadne ružové cestičky so nevidela.
@jarulienka121 svrbenie, hlavne v noci, vyrážky v nepravidelných dvojiciach, ktoré boli zo začiatku také obyčajné a po 3-4 dňoch mali na vrchu také mikro chrastičky. Žiadne ružové cestičky so nevidela.
Máš to asi rozškriabané. Vyzerá to tak, že by to mohol byť svrab. Keď pôjdeš na kožné, budeš mať istotu.

Svrbenie pokožky hlavne v noci, vyrážky na pokožke, najmä ruky