Akné na brade a krku
Prosim vas co ho spôsobuje? Ako hrozne vyzerám a este horsie sa cítim.. ruska tomu nepomáhajú
a kde na krku? od usi smerom dopredu na krku? A ake akne? Biele, bolaky, klasicke zapalene s cervenym okolo? A aku mas plet? pouzivas make up?
@kittykat22 v podstate po celom krku.. su to červene zapálene vyrážky..az ma to boli..mam 32 rokov.. plet mam zmiešanú myslim si, make up používam vtedy sa mi plet zhorší, preto teraz skor spf tónované
na tie bolaky na krku si kup probiotika. Tie sa robia z lymfatickeho systemu alebo z travenia. Niesu to akne z necistoty alebo tak ... A skus nosit papuce - viem ze to znie asi sibnuto, ale niekedy ked je zima a ofukne ti nohy tak sa robia akne na brade, krku a okolo nosa - take siroke bolaky. Mne to hovorila mama a samozrejme som si myslela, ze su to nejake starecke povedacky - ale ono to fakt fungovalo. Pomaha mi to hlavne v zime a ked sa ochladi. Mozes skusit aj to. Ja mam tie problemy ako ty a mam tu plet suchu - takze od pleti to nie je. Inak ako cistit tvoju plet to ti poradia ine baby, ja to mam presne opacne.

Čistenie je najdôležitejšie: čistiaci gél Bioderma sébium zelený... rúško nosiť jednorazové, prípadne ja mám hodvábne čo neirituju pleť