icon

Ako bojovať s OCD hlavne v práci?

ba123
28. máj 2026
biba_18
28. máj 2026

nie

gabrielkamajeckka
28. máj 2026

Tento problém mi nejako samovoľne zmizol, odkedy som začala robiť pravidelne vedené meditácie na youtube od michala drienika.

martinmmartin
28. máj 2026
@gabrielkamajeckka

Tento problém mi nejako samovoľne zmizol, odkedy som začala robiť pravidelne vedené meditácie na youtube od michala drienika.

@gabrielkamajeckka meditacie za peniaze?

tanyan
28. máj 2026

Nie, skôr mám problém v obchode pri nakupovaní. 😀 Neviem aké prejavy máš, ale možno by sa to dalo využiť a mohlo byť výhodou v inej práci...

gabrielkamajeckka
28. máj 2026
@martinmmartin

@martinmmartin zadarmo na youtube, nekupovala som si žiadne vedené meditácie

anonym_70e081
28. máj 2026
@martinmmartin

@martinmmartin aj zadarmo su nejake ked niekto nechce platit

evkamotka
Včera o 12:14

Normalne, kbt terapia a AD. Kombinaciou sa to da vyrazne dostat pod kontrolu

ba123
autor
Včera o 19:27
@biba_18

nie

@biba_18 Čo nie.

ba123
autor
Včera o 19:31
@tanyan

Nie, skôr mám problém v obchode pri nakupovaní. 😀 Neviem aké prejavy máš, ale možno by sa to dalo využiť a mohlo byť výhodou v inej práci...

@tanyan Kontrolovanie všetkeho čo spravím. Nie raz ani 2 krát ale aj 7 krát až kým úzkosť neodíde. Mam strach že som to spravil vsetko zle. Ťažko sa mi sústredí v práci lebo mam stale tie myšlienky že čo ak sa mojou vinou niečo v praci pose.ie a budem mať zle.

biba_18
Včera o 19:32

ani nevieš ako si nazvala svoju tému? pôvodný názov bol - máte zachvaty ocd v práci. ja odpovedám že nie.

ba123
autor
Včera o 19:33
@evkamotka

Normalne, kbt terapia a AD. Kombinaciou sa to da vyrazne dostat pod kontrolu

@evkamotka AD beriem už dlho ale pomahaju na 50 percent. A KBT je velmi drahé. Nemám tolko financii aby som to vládal platiť.

ba123
autor
Včera o 19:35
@biba_18

ani nevieš ako si nazvala svoju tému? pôvodný názov bol - máte zachvaty ocd v práci. ja odpovedám že nie.

@biba_18 ake zachvaty. Som chcel vedieť či to niekto nezažíva ako ja a chcel som poradiť. To tvoje nie je zbytočné.

ba123
autor
Včera o 19:37
@gabrielkamajeckka

@gabrielkamajeckka skúsim si ich aj ja robiť. Ďakujem za radu. 🙂

biba_18
Včera o 19:45
@ba123

@biba_18 ake zachvaty. Som chcel vedieť či to niekto nezažíva ako ja a chcel som poradiť. To tvoje nie je zbytočné.

@ba123 či to niekto zažije alebo zachvat, je to to iste inými slovami. btw, máš ženský avatar…
a znova sa pýtaš či to niekto nezažíva. nie, ja to v práci nezažívam 😏
na ocd pomáhajú terapie… pracuješ so sebou? a nie, nie tie terapie z yt, to je už len doplnok..

evkamotka
Dnes o 10:08
@ba123

@evkamotka AD beriem už dlho ale pomahaju na 50 percent. A KBT je velmi drahé. Nemám tolko financii aby som to vládal platiť.

@ba123 tak si kup kbt knihu a rob si tie nacviky sam