Ako bojovať s OCD hlavne v práci?
Tento problém mi nejako samovoľne zmizol, odkedy som začala robiť pravidelne vedené meditácie na youtube od michala drienika.
Tento problém mi nejako samovoľne zmizol, odkedy som začala robiť pravidelne vedené meditácie na youtube od michala drienika.
@gabrielkamajeckka meditacie za peniaze?
Nie, skôr mám problém v obchode pri nakupovaní. 😀 Neviem aké prejavy máš, ale možno by sa to dalo využiť a mohlo byť výhodou v inej práci...
@martinmmartin zadarmo na youtube, nekupovala som si žiadne vedené meditácie
@martinmmartin aj zadarmo su nejake ked niekto nechce platit
Nie, skôr mám problém v obchode pri nakupovaní. 😀 Neviem aké prejavy máš, ale možno by sa to dalo využiť a mohlo byť výhodou v inej práci...
@tanyan Kontrolovanie všetkeho čo spravím. Nie raz ani 2 krát ale aj 7 krát až kým úzkosť neodíde. Mam strach že som to spravil vsetko zle. Ťažko sa mi sústredí v práci lebo mam stale tie myšlienky že čo ak sa mojou vinou niečo v praci pose.ie a budem mať zle.
ani nevieš ako si nazvala svoju tému? pôvodný názov bol - máte zachvaty ocd v práci. ja odpovedám že nie.
@gabrielkamajeckka skúsim si ich aj ja robiť. Ďakujem za radu. 🙂
@biba_18 ake zachvaty. Som chcel vedieť či to niekto nezažíva ako ja a chcel som poradiť. To tvoje nie je zbytočné.
@ba123 či to niekto zažije alebo zachvat, je to to iste inými slovami. btw, máš ženský avatar…
a znova sa pýtaš či to niekto nezažíva. nie, ja to v práci nezažívam 😏
na ocd pomáhajú terapie… pracuješ so sebou? a nie, nie tie terapie z yt, to je už len doplnok..

nie