icon

Ako bojovať s únavou a priberaním?

4. jún 2024

Citim, ze priberam a citim sa zaroven strasne unavena. Mam sedavu pracu a aktualne tazke pracovne obdobie, som pod tlakom a riesim to jedenim vsetkeho nezdraveho, i tak som unavena tak, ze po praci vecer doma zaspim a zobudzam sa o pol noci uplne znicena, len sa prinutim vsetko zahasit, zbehnut do kupelky a opat spim. A citim zmeny pocasie, strasne ma bolia oci, ked ma prsat. Zivam aj po kave. Pripadam si roky nevyspata...ako to zmenit?

matkaakubko
•
Odpoveď bola odstránená
•
simca06022011
•
4. jún 2024

Vyspať sa. Prejdi z.nezdraveho na zdravé (a je to ľahké, neviem.kde pracuješ/lokalita ale zastavíš na trhu kúpiš ovocie, zeleninu a to budeš miesto nezdraveho jest ale o si to nachystas vecer doma). A skus si nájsť nejaký aktívny relax. Prejsť sa alebo.cvicit po práci, alebo manuálnu prácu nejakú. Chvíľu budeš ko a nebude sa ti chcieť ale jednak sa lepšie vyspíš, rozprúdis "krv", pomoze ti to aj s váhou, odvodnenim ale aj odreagujes hlavu od prace...

simca06022011
•
4. jún 2024

A ked veľa pracuješ s PC a displejmi atď, oči mozes citit kvôli tomu a zlému spánku/únave.

zobaka
•
4. jún 2024

ked sa bude dat, ist na PN

andrea_82
•
4. jún 2024

Daj si vysetrit stitnu zlazu

gigie24
•
11. jún 2024

Moze sa jednat o cokolvek, ale kombinacia unavy a zmeny vahy moze signalizovat problem so stitnou zlazou 😇

janko3356
•
23. máj 2025

A este strašne ma boli oci mam ich únavne ,aj vy to mate?

prasiatko30
•
23. máj 2025

Stres - mas aj nejaku inu aktivitu/hobby okrem sedenia v robote a starostlivosti o domacnost? Najdi si nejake hobby - najlepsie kde sa budes hybat a prinut sa venovat sa mu aspon 2-3x do tyzdna