Ako dlho ste boli najdlhšie na PN?
Ahojte,
kolko ste boli najdlhsie na PN-ke?
Ak chcete mozete napisat aj dovod. Ak nechcete pisat dovod, tak ten dovod nemusite.
Ak si spravne pamatam tak asi 3 tyzdne po tromboze (vratane pobytu v nemocnici). Klop klop asi mam stastie, ze som neriesila seriozny zdravotny problem, ktory by ma vyradil z prace na dlhsie.
@petamich no tromboza je teda dost vazny problem...
@anonym_autor 1x 10 dní, mimomaternicové tehotenstvo a hospitalizovali má v nemocnici a 2x 2 mesiace počas tehotenstva, keďže som predtým 3x potratila. Čiže cca 70 dní za 22 rokov práce
4 mesiace po zlomenine chrbtice 😏
@biba_18
4 mesiace po zlomenine chrbtice???
@anonym_autor
Na psychiatrickú diagnózu tuším 11 mesiacov.
A keď som pracoval v zdravotníctve tak kedy som chcel a koľko som chcel. A keď už to bolo dlho,tak dnes sa PN skončila a zajtra začala. 😅
@anonym_58d68d okrem toho nic ine?
@anonym_autor co je na tom zvlastne, ja mam pred 50kou a na pnke som este nebola. Bezne nadchy ,virozy vyriesim Ho alebo ma trafi cez vikend.
7 mesiacov prvý krát za mojich 51r. Ako ti poslúžila táto informácia? Hľadáš s čím by si išla na dlhodobú PN?
3 mesiace. Vybehavala som si rôzne vyšetrenia u neurológia očného orl krvné testy rôzne usg rtg mri..
Bola som na PN len raz v živote, a to mesiac 🙂 (po operácii)
@wolf_ nikdy si nemala ziadnu inu chorobu? Chripka, teplota?
7 mesiacov prvý krát za mojich 51r. Ako ti poslúžila táto informácia? Hľadáš s čím by si išla na dlhodobú PN?
@ovaaa cakala som kedy toto niekoho napadne, ale nie. Informacia mi posluzila na to, ci niekto vynechava aj dlhsie v praci a ak ano ake vazne dovody na to su.
@wolf_ nikdy si nemala ziadnu inu chorobu? Chripka, teplota?
@anonym_autor u mňa je to skôr tým, že moje aktuálne živobytie našťastie nevyžaduje PN. Ani v prípade choroby - našťastie pretože tie podmienky PN alá domáce väzenie 🙈 Ale tak či tak nie, nebývam nejak chorá. Ani si nepamätám kedy som bola naposledy takto chorá, niekoľko rokov dozadu to bude určite.
Tehotenstvo cca 3 mes. A reakcia na očkovanie proti covidu takmer 3 týždne, takisto to 2-3tyzdne pri potrate,a dva týždne pri chirurgickom odstránení osmicky
4 týždne z toho 10 dni nemocnica - sepsa. Reálne sa ale moje telo spamätáva do dnes - 2 roky po.
Štyri mesiace ,plece odtrhnutý sval ,ak by som ostala v práci ,kde sa mi to stalo tak potiahnem aj deväť ,pat mesiacov úraz chrbtice a panvy
@minenkaa chrbtica a panva boli pri sporte?
asi 5m rizikove tehu, kedysi davno skoro 2m pre chronicky kasel s ktorym si dr nevedeli poradit a kaslem doteraz ( uz 30r ).
a naposledy 2m po operacii.
@majamat od vtedy si s tym uz nebola PN?
@anonym_autor pol roka kolaps organizmu z vycerpania.opakovane
Ak si spravne pamatam tak asi 3 tyzdne po tromboze (vratane pobytu v nemocnici). Klop klop asi mam stastie, ze som neriesila seriozny zdravotny problem, ktory by ma vyradil z prace na dlhsie.
@petamich vies aj z coho si to mala?
@anonym_autor 1x 10 dní, mimomaternicové tehotenstvo a hospitalizovali má v nemocnici a 2x 2 mesiace počas tehotenstva, keďže som predtým 3x potratila. Čiže cca 70 dní za 22 rokov práce
@adalmba tak okrem toho ziadna chripka?
@anonym_autor mesiac pred nástupom na MD, pracujem v škole a akurát sa tam začali točiť choroby, gynekológ ma na tú PN vyhnal, keď zistil, že trochu prechladla (vyšší vek, IVF, potrat - považoval ma za rizikovú).
@michaela329 ostatne choroby, ked pracujes s detmi su u teba caste?
@petamich vies aj z coho si to mala?
@anonym_autor uplne nie, dve potencialne hypotezy prva, ze tesne pred tym som spadla na zadok a mala som taku modrinu, ze to som fakt este nevidela a ta sa akoby zle rozpustila alebo druha, antikoncepcia plus obcasne fajcenie (bola som taky prilezitostny fajciar), asi by som to tipla na B, mala som chvilu novu antikoncepciu a v US boli okolo nej v tej dobe nejake sudne spory, ze zvysovala riziko trombozy, lekar ale povedal, ze nevieme, geneticku pred-dispoziciu nemam (okrem nejakych lahsich hema mutacii), vystrasilo ma to vtedy dost, nebudem klamat
@anonym_autor uplne nie, dve potencialne hypotezy prva, ze tesne pred tym som spadla na zadok a mala som taku modrinu, ze to som fakt este nevidela a ta sa akoby zle rozpustila alebo druha, antikoncepcia plus obcasne fajcenie (bola som taky prilezitostny fajciar), asi by som to tipla na B, mala som chvilu novu antikoncepciu a v US boli okolo nej v tej dobe nejake sudne spory, ze zvysovala riziko trombozy, lekar ale povedal, ze nevieme, geneticku pred-dispoziciu nemam (okrem nejakych lahsich hema mutacii), vystrasilo ma to vtedy dost, nebudem klamat
@petamich nie som doktor, ale asi by som to spojila, ze ta modrina to mohla vyvolat, aj ked su take pripady aj bez modriny.
No, svojho času v marci chrípka, 2 týždne, po nej zápal pľúc a odvtedy PN až do leta, kedy som skončila na šesť týždňov v Hágoch. Polovicu roka?
No, svojho času v marci chrípka, 2 týždne, po nej zápal pľúc a odvtedy PN až do leta, kedy som skončila na šesť týždňov v Hágoch. Polovicu roka?
@aniele co na to povedali v praci?

Bola som na PN len raz v živote, a to mesiac 🙂 (po operácii)