Ako dlho ste boli najdlhšie na PN?
Ahojte,
kolko ste boli najdlhsie na PN-ke?
Ak chcete mozete napisat aj dovod. Ak nechcete pisat dovod, tak ten dovod nemusite.
Ak si spravne pamatam tak asi 3 tyzdne po tromboze (vratane pobytu v nemocnici). Klop klop asi mam stastie, ze som neriesila seriozny zdravotny problem, ktory by ma vyradil z prace na dlhsie.
na co ti to je prosim ta?
@anonym_ecb37e kazdeho zaujima nieco ine. Niekto tu riesi co si obliect, niekto co na veceru, aky darcek kupit, niekto chce odporucit knihu a mna zaujima toto. Ak nechces odpovedat samozrejme, ze nemusis.
2,5 týždňa, mala som silný zápal priedušiek.
8 mesiacov, rizikove tehotenstvo, predtym dve operacie zenskych organov, vzdy 2 tyzdne na PN po operacii. No a covid, dva krat po 2 tyzdne
3,5 mesiaca zapal bedroveho klbu + koxartroza 3 stupen
@anonym_autor 9 mesiacov.Rizikove tehotenstvo.
asi 5m rizikove tehu, kedysi davno skoro 2m pre chronicky kasel s ktorym si dr nevedeli poradit a kaslem doteraz ( uz 30r ).
a naposledy 2m po operacii.
Štyri mesiace ,plece odtrhnutý sval ,ak by som ostala v práci ,kde sa mi to stalo tak potiahnem aj deväť ,pat mesiacov úraz chrbtice a panvy
Týždeň. Dvakrát v živote. Takže dokopy dva tyzdne
8 tyzdnov tehotenske nevolnosti
@anonym_autor dva mesiace- plastila nosa
Týždeň. Dvakrát v živote. Takže dokopy dva tyzdne
@anonym_f506ce robis nejaku prevenciu, alebo si este mlada?
@anonym_autor mesiac, po úraze
Ja som na PN ešte nikdy nebola 😀 (pre úplnosť: v práci sme mali 5 sick days a možnosť práce z domu, čiže ak som prechladla, čo sa mi stáva tak raz za rok, 2-3 dni som si vzala sick day a potom som už normálne pracovala na home office)
@anonym_autor 9 mesiacov.Rizikove tehotenstvo.
@anonym_58d68d okrem toho nic ine?
@anonym_f506ce robis nejaku prevenciu, alebo si este mlada?
@anonym_autor .... Mám 36.Chora ako chrípka nebývam. Raz som bola PN kvôli hnisavej angine a druhýkrát teraz v auguste kvôli nastavovaniu liekov na KT. Veľa veci čo iný mali všelijaké choroby a tak som nemala nikdy 🤷🏻♀️
Ja iba dvakrát v živote. Prvýkrat po potrate v 19 tt som bola doma mesiac a teraz druhýkrát som išla z pn na materskú, to bolo mesiac a pol PN kvôli rakovine mechúra
4 mesiace po zlomenine chrbtice 😏
@biba_18 tak dufam, ze je to uz v poriadku. To bolo pri sporte, alebo pracovny uraz, ci nejaka nestastna nahoda?
Rizikové tehu 13tyzdnov to bolo najdlhšie. Co sa tyka urazu, tak mesiac po op. Inak vobec nechodím pn. Chorá nebývam, za posledné roky som mala 2x covid , ked tu zuril, nevládala som vstať z postele atd, ale brala som dovolenku, aj tak mi ju bolo treba dočerpať.
Ani očr som nikdy s detmi nebola, chodil manžel.
9 mesiacov..triestiva zlomenina
@anonym_autor mesiac pred nástupom na MD, pracujem v škole a akurát sa tam začali točiť choroby, gynekológ ma na tú PN vyhnal, keď zistil, že trochu prechladla (vyšší vek, IVF, potrat - považoval ma za rizikovú).

na co ti to je prosim ta?