icon

Ako dlho ste brali lieky po akútnej polymorfnej psychóze bez priznakov schizofrénie??

Včera o 08:39

Ahojte, zakladam tuto diskusiu cisto zo zvedavosti ci ste brali antipsychotika roky alebo dozivotne.

anonym_efefa0
Včera o 09:02

ake si mala priznaky a co bol spustac.

anonym_ce8843
Včera o 10:24

Veľmi málo si napísala. Nedá sa radiť.

autor
Včera o 11:05
@anonym_ce8843

Veľmi málo si napísala. Nedá sa radiť.

@anonym_ce8843 spustacom bol zrejme porod a teda aj hormony. Brala som aj antidepresivum sertralin. Kazdopadne nespala som niekolko dni po sebe poriadne a nakoniec som bola pomaly nepricetna ked som si isla umyvat uz umyte vlasy. Mala som priznaky hypomanie...teda zrychlene myslenie, rec atd. Po hospitalizacii budem zachvilu rok. Uzivam aripiprazol, litium a kventiax

anonym_ce8843
Včera o 13:06
@anonym_autor

@anonym_ce8843 spustacom bol zrejme porod a teda aj hormony. Brala som aj antidepresivum sertralin. Kazdopadne nespala som niekolko dni po sebe poriadne a nakoniec som bola pomaly nepricetna ked som si isla umyvat uz umyte vlasy. Mala som priznaky hypomanie...teda zrychlene myslenie, rec atd. Po hospitalizacii budem zachvilu rok. Uzivam aripiprazol, litium a kventiax

@anonym_autor dôlezite je, ako sa cítiš teraz.

anonym_ae0fed
Včera o 14:55

Ja som brala antipsychotika po prvej (a jedinej) psychoze asi rok a pol. Po vysadeni som ale mala problem s vnutornym hlasom, tak mi ich psychiater zase nasadil a povedal, ze to budem musiet brat uz navzdy. A diagnozu mi zmenil na schizoafektivna porucha.

anonym_ae0fed
Včera o 14:56

Ja beriem tiez aripiprazol 10 mg, sertralin a tritico na spanie.

autor
Včera o 16:32
@anonym_ae0fed

Ja som brala antipsychotika po prvej (a jedinej) psychoze asi rok a pol. Po vysadeni som ale mala problem s vnutornym hlasom, tak mi ich psychiater zase nasadil a povedal, ze to budem musiet brat uz navzdy. A diagnozu mi zmenil na schizoafektivna porucha.

@anonym_ae0fed co vam ten vnutorny hlas hovoril? Mne sa opakuje jedna veta v kuse

anonym_ce8843
Včera o 19:02
@anonym_autor

@anonym_ae0fed co vam ten vnutorny hlas hovoril? Mne sa opakuje jedna veta v kuse

@anonym_autor a ozaj ti vylúčili schizofréniu? Nemala by si mať vnútorné hlasy rok po psychóze.