icon

Ako dlho trvá hospitalizácia na psychiatrii?

horseclipseduck
Dnes o 09:57

Prosím vás, ako dlho býva človek hospitalizovaný na psychiatrii? Minimálne? Lebo moja psychiatrička ma chce hospitalizovať, ale tak, že by som bola na otvorenom oddelení, nie som úplne najhorší prípad, ale študujem na vysokej škole a nechcem byť mesiac na psychiatrii.. Lebo mám horšie obdobie a kvôli nastaveniu liečby..
Ďakujem krásne.

anonym_ca2c64
Dnes o 10:01

Dva tyzdne su asi take minimum, vsetko zalezi od zdravotneho stavu a odpovede na lieky.. mozu to byt dva tyzdne, tri, aj mesiac alebo viac. Tazko to predpovedat, aj ked pises, ze nie si uplne najhorsi stav.

anonym_45bac4
Dnes o 10:02

a nie je to tak, že keď podpíšeš reverz tak môžeš ísť domov? Nie som si istá.
Mám susedu ktorú vzali policajti a skončila na psychiatrii a viem, že za 2-3 dni bola doma, podpísala reverz a šla domov. Ale z nejakého dôvodu ťa tam zrejme posiela doktorka, záleží asi od pozorovania/zdravotného stavu.

anonym_214f5a
Dnes o 10:17

@horseclipseduck jedna znama bola na psychiatrii 3 mesiace, dalsia 2 tyzdne s tym, ze cez vikend ju pustili domov, len teda musela slubit, ze sa v nedelu do urcitej hodiny vrati. Takze zalezi od toho v akom stave si.

anonym_7f0878
Dnes o 10:23

@horseclipseduck na otvorenom oddelení je to tak väčšinou, že 2 týždne a keď sa rozhodneš ísť domov, môžeš. Ak by si bola na uzatvorenom, tak 2 týždne bezpodmienečne, a potom sa postupuje podľa závažnosti stavu.