icon

Máte skúsenosti s hospitalizáciou na psychiatrii v Rimavskej Sobote?

6. máj 2026

Ahojte, vzhľadom na príznaky môjho duševného ochorenia a samovražedné tendencie mi jednak moja psychologička, jednak psychológovia z Linky Nezábudka a Ipčka, odporučili hospitalizáciu. Nakoľko momentálne mám neodkladné povinnosti, rozhodol som sa, že v polovici júla sa pôjdem dať hospitalizovať cez urgent (psychiatrička sa mi vyhráža, že v prípade, že by musela pre mňa riešiť ďalší pobyt v nemocnici, vyradila by ma z evidencie pacientov a v okolí nie je žiadny psychiater, ktorý berie nových pacientov). Preto by som sa chcel spýtať, aké máte skúsenosti so psychiatriou v Rimavskej Sobote? Ako to vyzerá na akútnom a režimovom oddelení? Pomohol Vám pobyt v nemocnici? Vopred Vám ďakujem za odpovede.

anonym_3b3c48
6. máj 2026

Na akútnom to nie je bohviečo. Tam sú ťažké stavy, nadopovaní liekmi a max si pozrú telku keď vládzu. Ale iné sa ani nedá čakať od akútneho, keď sú tam ľudia po nevydarených samovraždách a podobne..
Režimové je super. Mala som tam dcéru a pomohlo jej to. Bola tam skoro mesiac. Mali rôzne aktivity, vychádzky, ranné a večerné komunity. Jej sa tam veľmi páčilo, vraj by išla hocikedy znova😂.

autor
6. máj 2026
@anonym_3b3c48

Na akútnom to nie je bohviečo. Tam sú ťažké stavy, nadopovaní liekmi a max si pozrú telku keď vládzu. Ale iné sa ani nedá čakať od akútneho, keď sú tam ľudia po nevydarených samovraždách a podobne..
Režimové je super. Mala som tam dcéru a pomohlo jej to. Bola tam skoro mesiac. Mali rôzne aktivity, vychádzky, ranné a večerné komunity. Jej sa tam veľmi páčilo, vraj by išla hocikedy znova😂.

@anonym_3b3c48 Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.