icon

Ako dýchať počas kolonoskopie v narkóze bez intubácie?

sofia0706
Včera o 14:24

Dobrý deň Idem na kolonoskopiu v plnej narkóze Ja by som sa rada spýtala že ako potom pacient dýcha po uspati? Vraj pri tomto vyšetrení sa neintubuje. Uspávajú látkou zvanou propofol.

anonym_72cc66
Včera o 14:33

Ako ako? Veď normálne. Ako dýchaš keď spíš?

anonym_f6fd82
Včera o 14:43

pacient dýcha sám, je pri ňom anesteziológ a ak by bolo treba dá mu kyslíkovú masku alebo hadičku s kyslíkom (kyslíkové okuliare)

minenkaa
Včera o 15:33

@sofia0706 tam ale nedostaneš narkózu ako pri operacii ,neboj sa ,že budes uplne neschopná dýchať ,moj švagor prekecal cely čas čo mu to robili aj keď si nič nepamätá ,ale mu potom personál vravel ,že aký je výrečný

anonym_823d75
Včera o 15:45

Iba ťa prispia propofolom a máš kyslík. Toto je veľmi krátky úkon. Nie si v hlbkovej anestézii. Máme to čerstve z pondelka, ešte pridávali jednotky propofolu, lebo bol nepokojný.

anonym_cc694c
Včera o 15:55

Ehm... Som to iba ja alebo "aka intubacia"?... kolono je predsa iny otvor... nie gastroskopia, nie? 🙂 🙂
Pri kolono snad bude dychat tym, cim normalne...

anonym_aad0d3
Včera o 15:57

@sofia0706 Nie to anestéza ako pri operácii, propofolom ťa len prispia, dýchať budeš normálne ako v bežnom spánku

janci8877
Včera o 18:22

@sofia0706 bol som a z vlastnej skúsenosti netreba žiadnu narkózu. Priplatil som si za injekciu proti bolesti a potom sme sa s doktorom a sestrou pozerali na telku ako na nejaké finále telenovely. Psychika robí strašne, strašne veľa. Bacha na to!

chestnut
Dnes o 05:48
@janci8877

@sofia0706 bol som a z vlastnej skúsenosti netreba žiadnu narkózu. Priplatil som si za injekciu proti bolesti a potom sme sa s doktorom a sestrou pozerali na telku ako na nejaké finále telenovely. Psychika robí strašne, strašne veľa. Bacha na to!

@janci8877 hovoris blbosti, kazdeho to boli inak, kazdy ma ine problemy, mne lekar hovori, ze dobre, ze sme dali spat lebo to by bolo bez sance a strasne by to bolelo…v zahranici sa uspava bezne

anonym_3aeaca
Dnes o 09:44
@chestnut

@janci8877 hovoris blbosti, kazdeho to boli inak, kazdy ma ine problemy, mne lekar hovori, ze dobre, ze sme dali spat lebo to by bolo bez sance a strasne by to bolelo…v zahranici sa uspava bezne

@chestnut
Mal som v zahranici , nie ze bezne, inac ani nerobia len s uplnym uspanim.