icon

Ako liečiť kurie oká a zabrániť ich opakovaniu?

salome123
13. júl 2025

Mala som pleseň na nohách a natieranie canestenom mi pomohlo, ale stále sa mi robia (asi) kurie oká...niekedy aj 2 denne. Cítim pod kožou takú svrbivu hrčku a keď ju natriem Kolodium Forte tak vidím pod kožou taký krúžok a prestane ma to svrbiet. Keď si napr. Teraz pozriem chodidlo zo spodu tak tam vidím cca 10kruzkov. Čo mám robiť aby sa mi tie 'kurie' oká nerobili?

andreakg
•
13. júl 2025

@salome123 skús pridať foto,lebo keď ti pribúdajú, budú to skôr bradavice,tie sú virusové,tým že do toho šprtáš,sa rozmnožujú

lasona
•
13. júl 2025

Nebudú to bradavice? Kurie oko nevznikne zo dňa na den, ale tlakom. Daj foto

salome123
autor
•
13. júl 2025
@andreakg

@salome123 skús pridať foto,lebo keď ti pribúdajú, budú to skôr bradavice,tie sú virusové,tým že do toho šprtáš,sa rozmnožujú

@andreakg tak to vyzerá keď si to pretriem tým Kolodium Forte. Tie biele veci to je tiež z toho Kolodium

salome123
autor
•
13. júl 2025
@lasona

Nebudú to bradavice? Kurie oko nevznikne zo dňa na den, ale tlakom. Daj foto

@lasona pridala som foto. Keď sa to začne tvoriť ako hrčka tak to nevidno. Len to cítim pod kožou hmatom.

lasona
•
16. júl 2025
@salome123

@lasona pridala som foto. Keď sa to začne tvoriť ako hrčka tak to nevidno. Len to cítim pod kožou hmatom.

@salome123 to je veľmi neostra foto...takto to neviem posúdiť...musela by som to vidieť na zivo