icon

Ako liečiť zápal sedacieho nervu doma?

stanislavh98
Včera o 14:10

Zdravím už mesiac mám problém s pravou nohou najprv mi začala bolesť vystreľovať cez zadok do pravej nohy taká ťahavá bolesť keď sedím je to horšie obvodný lekár mi predpísal injekcie ketonal 100 no už sa k tomu pridalo tŕpnutie pravej nohy už 2 dní v kuse mi tŕpne noha a zakopavam keď chodím bol som na neurológii podľa nich to nieje akútny stav no ja sa cítim stále horšie a do ambulancií na neurológiu som objednaný 7 októbra čo do vtedy robiť alebo ako to mám doma liečiť?

minenkaa
Včera o 14:20

@stanislavh98 to máš platničku

stanislavh98
autor
Včera o 14:25
@minenkaa

@stanislavh98 to máš platničku

@minenkaa Mám ísť na neurológiu 7 októbra ako s to lieči ?

anonym_3c2421
Včera o 14:26
@stanislavh98

@stanislavh98 najprv sa musi zistit pricina a teda co ti tlaci na nerv a sposobuje zapal, az potom sa riesi liecba podla priciny. Dovtedy sa zvycajne dava len nieco co tlmi bolesti

minenkaa
Včera o 15:15
@stanislavh98

@stanislavh98 hľadaj magnetickú kde ta rýchlo zoberú a potom bude liečba

anonym_2b6db8
Včera o 16:09

Treba MRI, ja som nasla za 5 dni, mam vytecene 2 platnicky a utlak nervov 3. stupen, pretoze som cvicila a sportovala a cvicila, nikto mi neveril, ze je to vazne. Berem kortikoidne infuzky od neurologa, lieky, idem na rehabku a budem cvicit, ak nepomoze, operacia. Treba rozlozit sily medzi neurologa, ortopeda, FBLR fyzioterapiu.

stanislavh98
autor
Včera o 16:13
@anonym_2b6db8

Treba MRI, ja som nasla za 5 dni, mam vytecene 2 platnicky a utlak nervov 3. stupen, pretoze som cvicila a sportovala a cvicila, nikto mi neveril, ze je to vazne. Berem kortikoidne infuzky od neurologa, lieky, idem na rehabku a budem cvicit, ak nepomoze, operacia. Treba rozlozit sily medzi neurologa, ortopeda, FBLR fyzioterapiu.

@anonym_2b6db8 A to môžem mať tŕpnutie nohy dlhodobo lebo až 7 októbra som objednaný k neurológovi a keď chodím zakopávam začalo to od včera po podaní injekcie ketonal 100

esther100
Včera o 16:51

Nájdi si zatiaľ fyzioterapeuta

minenkaa
Včera o 16:59
@stanislavh98

@anonym_2b6db8 A to môžem mať tŕpnutie nohy dlhodobo lebo až 7 októbra som objednaný k neurológovi a keď chodím zakopávam začalo to od včera po podaní injekcie ketonal 100

@stanislavh98 pozri si čo znamená vytecena platnicka a čo spôsobuje
Hľadaj magnetickú

minenkaa
Včera o 16:59
@esther100

Nájdi si zatiaľ fyzioterapeuta

@esther100 no to isto pri zápale ,čo tam určite je

esther100
Včera o 17:43
@minenkaa

@esther100 no to isto pri zápale ,čo tam určite je

@minenkaa ok🤷

esther100
Včera o 18:03

@stanislavh98 a dali ti len ten ketonal?Milgammu a magnézium nie?