Ako oddychujete popri deťoch?
Ahojte mamičky, iste to poznáte každá. Máte skvelé deti, ste na materskej, nič ine pre vás nie je dôležitejšie ako spokojnosť celej rodiny. Znazite sa robiť veci tak aby ste boli šťastní všetci a to dá celkom zabrat. Avša niekedy príde deň či dva a vy už nevládzete psychicky alebo fyzicky a jediné čo si prajete je oddych. Preto by ma zaujímalo ako relaxujete vy? Kde máte tu svoju oázu kľudu? Ďakujem za všetky tipy 😉
stacilo mi aj 2hodky bezcielne cumiet do plafona....byt len sama so sebou...a to som si sakra dala pozor aby to bolo aspon raz do tyzdna. dieta ma aj otca. ak aj babky, tetky je to len plus, treba ich vyuzit ak maju zaujem
to isté sa ma opýtala susedka keď sme spolu kočíkovali deti....Ona prvé, ja štvrté....Len som sa pousmiala nad tou otázkou....😉
oazu kludu mi niekto ukradol pred 5 rokmi, kym som bola porodnici ☹ doteraz nemam ani oazu ani klud
fitko , behanie, zahrada , raz za cca 5-6 tyzdnov 1,5 hodiny u kozmeticky , obcas ( 4 krat za rok ? ) kino ci nejake stretko v meste s kamoskami
Ja som zacala chodit do roboty na polovicny uvazok ked dcerka mala 22.mesiacov. Bolo to sice aktivny oddych ale super rozhodnutie.... uplne inak som zacala vsimat materstvo, aj svet okolo mna.
Ked vecer idu spat, lebo cez obed spava uz len najmladsi, ak neupratujem, tak si sadnem a pozeram svoj oblubeny serial alebo si citam.. V poslednom case nemam energiu na nic.. Inak cez vikendy relaxujem na vyletoch, ale to sme s detmi ako ja cely tyzden.. Ale aspon je to zmena.. Vravim si, ze snad aj namna raz dojde rad s oddychom 😃
Ja relaxujem ,cvičením,keď idem s kamoškami von ,1x mesačne Kadernicka ,pedikúra alebo s drobcom na bycikli naše 20km túry
Pre mňa je šport a fitko najlepší relax, a potom také tie klasické veci - kozmetika, kaderníčka, manikúra,pedikúra, nákupy, s kamoškami na kávu. 🙂
oddychovat sa snazim, ked mala spi, teraz v lete sa cez obed hodim na lehatko a opalujem sa, alebo len tak pocuvam radio v tieni, v bazene, alebo nieco dobre v telke pozriem, alebo len tak vegetim, alebo aj len tak upratujem v klude bez malej.... tiez poobede ked pride manzel, prebera stafetu a ja si idem bud v klude nakupit, alebo zbehnem ku kamoske.... alebo si opat v klude nieco upracem, co som neurobila cez den , ked spala.. nepretrhnem sa, chcem aj vypnut, tak robim podla potreby.....
a planujem zacat chodit cviciit 2x do tyzdna, ale ked mna ten sport tak nebavi :D, ale musim sa donutit a konecne nieco robit....
Ďakujem baby za dobré tipy. Ja tiež rada chodím cvičiť, naberiem energiu, vyvetrám hlavu. Potrebujeme mať ten čas pre seba, je to dôležité, lebo keď sme my spokojné, celá rodina je spokojná 🙂
Ja oddychujem tiež vtedy keď malý spí, buď si ľahnem k nemu a vtedy aj dlhšie spí alebo keď spí, tak doma pocvicim. Ale moc sa oddychovať nedá, vždy sa nájde nejaká robota...

Ja oddychujem zásadne bez detí, nič extra, ale ide o takú psychohygienu, aby som načerpala energiu napr. káva s kamoškou, kino s manželom, kniha, spánok.