icon

Ako ošetriť nechty?

27. dec 2021

Po dvoch rokoch som si dala konecne dole gelove nechty (akoze som stale nosila ine). Zostali mi dost dehydrovane a vysusene. Kupila som si selen aspon takto na podporu, ale je nieco cim si mozem lozka nechtov potierat/namacat prsty? Dakujem

lindous
•
27. dec 2021

Spevňujúci lak/výživa od Eveline je super 🙂 Ono tie poškodené časti musia vyrásť, okrem selénu je super na nechty aj zinok... ale tento lak mi pomohol, aby sa počas toho procesu oslabené nechty bolestivo neštiepili 🙂 konkrétne som mala tento https://www.notino.sk/eveline/nail-therapy-kond...

syslik81
•
27. dec 2021

nekupuj evelin ..je to riadna chemia a tym ze mas nehet slaby dostane sa ti hlbsie ... skus skor olejceky ak mas olivovy troska zahrej a porieraj alebo arganovy .. pri umyvani a pratani rukavice... nechty sa daju rychlo dokopy ...

zirafienka
•
27. dec 2021

Mne Evelin neurobil žiadny zázrak

babovka2321
•
27. dec 2021

Za mna je Eveline super lak, spevnuje makke nechty, ale na poskodene sa neodporuca. Ja som si ho dala raz rovno po gelovych nechtoch a tak ma rozboleli prsty, akoby som si po kazdom tresla kladivom. Uz nikdy.

autor
•
27. dec 2021

Tak nasla som doma este sililevo lak, sice mu v septembri skoncila exspiracia, ale aspon daco😃ten budem pouzivat

buzz5
•
27. dec 2021

Oriflame ma super séra na nechty a ma ich už aj farebne, takže to aj pekne vyzerá... Ja som spokojná a rýchlejšie aj nárastu nechty

zirafienka
•
27. dec 2021

@buzz5 ktorý z Oriflame objednâvaš. Mne nutne treba niečo s nechtami robiť. Ďakujem

buzz5
•
27. dec 2021

@zirafienka vlastne som si to pomýlila s avon 🤦‍♀️😂 tento je naj ale majú aj iné farby

domiklik
•
27. dec 2021

Zinkorot, selen, biotin... Potierat ricinovym olejom, nelakovat

weronka31
•
27. dec 2021

Nechty dostavaju vyzivu od kozicky. Natierat aj viackrat denne olejcekom na nechtovu kozicku, ak nemas, aj olivovy je fajn a lepsi ako nic 🙂 nechty treba udrziavat kratke a dobre je nalakovat priesvitnym vyzivnym lakom na spevnenie. Z vyzivovych doplnkov odporucam zinok, ale su dostupne aj rozne vyzivove doplnky urcene priamo na vlasy a nechty...