icon

Ako pomôcť 18-ročnému bratovi pri zvracaní?

5. nov 2023

Brat zvracia od obeda, nezjedol vraj nic nezvycajne ale akonahle nieco do zaludka da ide to hned vyzvraciat.Ma 18 rokov, nechce si dat povedat ze ci nejdeme na pohotovost vraj netreba ale je cely bledy..S cim by som mu mohla pomoct aky liek mu dat?Dakujem za rady.

Strana
z2
nikha2809
5. nov 2023

@modrykolibrik problém vyriešený 😃

macekovam
5. nov 2023

@modrykolibrik ja to viem. 😁

autor
5. nov 2023

Tak lahol si spat, napil sa este trosku kofoly aby mu pretravilo a zatial ju drzi v sebe tak snad uz bude dobre.Vraj bolesti nema to som sa pytal tiez ci nie nahodou slepak ale ze bolesti nema ze iba zvracia.Dakujem vsetkym za odpovede, ste uzasne 🙂

sss777
5. nov 2023

Na relevantné vyhodnotenie máme málo informácií. Nejaké ďalšie ťažkosti? Teplota? Bolesti brucha? Diétna chyba?
Poradiť Degan bez bližších informácií je za mňa blbosť, hypoglykémie by som sa pri zdravom mladom mužovi neobávala.

simik22
5. nov 2023

Dobre , veď ale je rozdiel dvojročné dieťa a dospelý človek. Veď neumrie na dehydrataciu :D kľud

kvetinka1918
5. nov 2023

Pohotovosť alebo lekár

gabus88
5. nov 2023

Pred dvomi tyzdnami sme mali s priatelom to iste, zial je to dost nakazlive ale ako rychlo to pride tak rychlo to odide 🙂 v lete to byva skor bakterialna nakaza, na jesen zas virus. Treba zacat pit cierny caj po lyzickach, mne sa ziadala aj kola. Ak udrzi v sebe tekutiny treba pomaly zatazovat zaludok, suchare,banan...mozno mu vyskoci aj teplota, to je normalne...telo si poradi, tu moc ziadne lieky nepomozu🙂)

basulaak
5. nov 2023

Tento tyzden sme mali cela rodina crevnu chripku. Ja som v utorok v noci vracala asi 20x a plus hnacky. Vraj je toho teraz dost, nejaka viroza. Takze ziadna panika. Do 3 dni som bola uplne fit.

vanilkovazmrzka
6. nov 2023

Po par hodinach zvracania na pohotovost? Prosim vas…

lizatko1009
6. nov 2023

@modrykolibrik cista voda je čista "samovrazda"

Strana
z2