Ako prekonať únavu a nespavosť po narodení detí?
Baby , ako ste prekonali únavu a nespavosť pri narodení detí? Babky sú ďaleko , pestúnku nemám , cez deň sa mi spať nedá už som zúfalá😔
Tiez som bola a som sama s muzom. Spät ked spia deti. Ak sa ozaj ze neda, tak dat si espresso, pol hodinku zdriemnut (nie viac). Inak sa to neda.
Únava prekonala mňa 🙂 lebo veľmi často s deťmi večer zaspím, hoci ešte plánujem vstať a dobehnúť, čo som cez deň nestihla. Všade rozsvietené, ale ja ani neviem ako a už spím
Syn 2m zaspáva o ôsmej-deviatej, spí v postieľke do jednej-druhej a potom si ho beriem k sebe na zbytok noci, takže keď sa mrví, len vytiahnem prsník a spí ďalej. Hlavne sa za žiadnu cenu nemôžem úplne prebudiť, lebo potom neviem zaspať. Vďaka tomu som ja normálne vyspatá a nemám vôbec problém fungovať 😊
Okrem spominaneho nezabudni doplnat dobre vstrebatelne magnezko 🙂 (napr na unavu je fajn malat)
vyskusaj brat Revitanerv Strong. mne dost vyrazne pomohol, co sa unavy vseobecne tyka. odkedy ho beriem, tak mam celkovo aj viacej energie, predtym som bola mrtva uz o 7-8 vecer 😀

Spomalila som.