icon

Ako riešiť citlivosť na nízkofrekvenčné zvuky?

Dnes o 09:14

Ahojte. Mám asi rok strašne citlivý sluch. Počujem všetko hlavne nizkofrekvencne zvuky veľmi dunivé. Na ORL je absolútne všetko perfektne. Počujem tóny od 17 Hz do 17800. Lekárka povedala že mám na svoj vek 40 rokov úžasný sluch. Problém je ale ten že mňa to neskutočne obmedzuje. Vždy som perfektne počula, ale to dunenie začalo asi tak z ničoho nič zo dna na deň. Najhorsie je že neviem fungovať vo vlastnom byte. Máme dvojizbak kúpený s priateľom, ale ja neviem reálne fungovať v spálni kde počujem nonstop dunenie. V obývačke je absolútne ticho. Do toho všetkého dá pridal tento mesiac tinitus v jednom uchu. Nemôžem ani šoférovať lebo počujem akoby motor bol rovno pri mojej hlave 😫🫣. ORL opäť perfektne aj po roku. .. nemali ste niekto podobnú skúsenosť? Do toho som dosť casto akoby chorá/ pocit choroby ráno po zobudeni potom to zmizne. A do toho neskutočná únava, mám aj Pcos, môžu to byť hormóny nejaka alergia? Niekedy si prípadam už ako blázon 😫🫣.

anonym_dbd822
Dnes o 09:29

Ja by som skúsila asi iné vyšetrenia ako orl. Napr neurológ, pripadne psychiatria, či sa nerozvíja skôr nejaká psychóza.

andy03
Dnes o 09:38

Ahoj ja mám to iste po corone.
Pomohli mi v Komárne - Agel
centrum poruchy rovnahy, alebo tak nejak sa to volalo .
Je to beh na dlhé trate - Takze ta nepotesim.
Držím palce

autor
Dnes o 09:42
@andy03

Ahoj ja mám to iste po corone.
Pomohli mi v Komárne - Agel
centrum poruchy rovnahy, alebo tak nejak sa to volalo .
Je to beh na dlhé trate - Takze ta nepotesim.
Držím palce

@andy03 aj vám zistili z coho presne to máte?

danielahamar
Dnes o 10:51

Loop slúchadlá by nepomohli, ak by teda neprišli na príčinu?

autor
Dnes o 10:52
@danielahamar

Loop slúchadlá by nepomohli, ak by teda neprišli na príčinu?

@danielahamar áno tie už mám