Ako riešiť hyperhidrózu a zápach nôh?
Zdravím, dlhšie bojujem s nepríjemným “postihnutím”. Jedná sa o zápach nôh. V krátkosti opíšem problém: mám hiperhidrózu (potia sa), skúšal som vymočiť nohy a podobne, antiperspiranty, sódu bikarbónu, dokonca som bol aj u kožnej a povedala mi že tam nič nieje- čiže mi nemá ani čo predpísať (20e vyhodených za vyšetrenie 🙂 ). Máte nejaké dlhodobejšie riešenie? Príde mi že som chytil niečo vo fitku (kedže odvtedy sa mi to začalo), ale pani doktorka povedala že nič nevidí….. Mikóza nechtov? Alebo iné? Poraďte, rád vyskúšam.
@ivik1337 Ano, niecim si sa nakazil. Mojmu ujovi tak smrdeli nohy..ale ze cele roky. Potom mu niekto poradil si kazdy vecer nohy mocit v hypermanganovom ruzovom kupeli a problem zmizol... kupis v lekarni
Do topanok borove vlocky na zapach. Topanky a ponozky menit, nenosit jedny stale. Ponozky z merino vlny. A na nohy obcas hypermanganovy kupel, odstranit suchu kozu a vycistit pod nechtami.
Proti poteniu ti nepomoze nic bezne (mozno botox), ale potenie samo o sebe neznamena smrad.
Sprej alebo púder na nohy z dm používam
Namoc ich do octu
@anonym_833826 skusal som, nic moc dlhodobe
daj si botox, prestanú sa potiť a pachnut
@lizatko1009 drahe, a co mi aj doktorka vravela, malo kto vydrzi tu bolest vpichovania…
@ivik1337 Ano, niecim si sa nakazil. Mojmu ujovi tak smrdeli nohy..ale ze cele roky. Potom mu niekto poradil si kazdy vecer nohy mocit v hypermanganovom ruzovom kupeli a problem zmizol... kupis v lekarni
@anonym_99d603 dakujem pekne! Toto som este necital, skusim 🙂)
@lizatko1009 drahe, a co mi aj doktorka vravela, malo kto vydrzi tu bolest vpichovania…
@ivik1337 Mne dakedy davno tiez nohy smrdkali, a najma v lete. Ale od kedy po kazdej sprche si nohy nasprejujem sprejom na nohy znacky dr. max viac mi nesmrdeli naozaj. Skus, je to lacne. Ak ti nepomoze, aspon vela na skusku neminies penazi.
@ivik1337 Mne dakedy davno tiez nohy smrdkali, a najma v lete. Ale od kedy po kazdej sprche si nohy nasprejujem sprejom na nohy znacky dr. max viac mi nesmrdeli naozaj. Skus, je to lacne. Ak ti nepomoze, aspon vela na skusku neminies penazi.
@anonym_4f6216 dakujem, o aky sprej sa jedna? 🙂
Do topanok borove vlocky na zapach. Topanky a ponozky menit, nenosit jedny stale. Ponozky z merino vlny. A na nohy obcas hypermanganovy kupel, odstranit suchu kozu a vycistit pod nechtami.
Proti poteniu ti nepomoze nic bezne (mozno botox), ale potenie samo o sebe neznamena smrad.
@veselo_neveselo borove vlozky? Nic mi nenaslo, nejaky preklep ci ja som len hlupak? haha
@anonym_4f6216 dakujem, o aky sprej sa jedna? 🙂
@ivik1337 Sprej na nohy znacky dr.max. Kupis v lekarni dr max.
@ivik1337 nie, vločky. Alebo puder, napr tu:
https://allegro.sk/produkt/kyselina-borita-99-9...
Na nohy by som to nedavala, ale do topanok ano.
@ivik1337 ano je to bolestivé, ale dlhodobo funkčné, za 300e to vieš zohnať
@anonym_99d603 ahoj, kolko asi hypermanganu ste davali do vody?
@anonym_99d603 ahoj, kolko asi hypermanganu ste davali do vody?
@ivik1337 Ahoj, to ti neviem povedat, lebosi tu kuru robil ujo, skus sa popytat v lekarni. Ked mali deti kiahne robila som ruzovy kupel. Par granuliek do vanicky a to mala dcera par mesiacov

Namoc ich do octu