Ako riešiť hyperhidrózu a zápach nôh?
Zdravím, dlhšie bojujem s nepríjemným “postihnutím”. Jedná sa o zápach nôh. V krátkosti opíšem problém: mám hiperhidrózu (potia sa), skúšal som vymočiť nohy a podobne, antiperspiranty, sódu bikarbónu, dokonca som bol aj u kožnej a povedala mi že tam nič nieje- čiže mi nemá ani čo predpísať (20e vyhodených za vyšetrenie 🙂 ). Máte nejaké dlhodobejšie riešenie? Príde mi že som chytil niečo vo fitku (kedže odvtedy sa mi to začalo), ale pani doktorka povedala že nič nevidí….. Mikóza nechtov? Alebo iné? Poraďte, rád vyskúšam.
@ivik1337 Ano, niecim si sa nakazil. Mojmu ujovi tak smrdeli nohy..ale ze cele roky. Potom mu niekto poradil si kazdy vecer nohy mocit v hypermanganovom ruzovom kupeli a problem zmizol... kupis v lekarni
Do topanok borove vlocky na zapach. Topanky a ponozky menit, nenosit jedny stale. Ponozky z merino vlny. A na nohy obcas hypermanganovy kupel, odstranit suchu kozu a vycistit pod nechtami.
Proti poteniu ti nepomoze nic bezne (mozno botox), ale potenie samo o sebe neznamena smrad.
Sprej alebo púder na nohy z dm používam

Namoc ich do octu