icon

Ako riešiť partnerov problém so zápachom z úst?

26. apr 2025

Partner ked dlhsie nepije, alebo neje, tak hodinu cca, tak mu velmi pachne z ust... uz to riesime asi rok... zuby, jazyk , usta atd , to ma v poriadku... ja si myslim , ze ci to nema suvis nejak so zaludkom abo co... uz som z toho na nervy lebo vidi, , ze sa niekedy odtahujem... jemu je to trapne u vseobecnej dr len tak zaklopat a povedat jej , ze mu smrdi z ust.. ako to riesit? 🥲

gribka1
•
26. apr 2025

Jasné, všeobecný lekár a ten ho pošle na gastro.

hopsas
•
26. apr 2025

Na dentálnu hygienu chodí?

nin12345
•
26. apr 2025

Mandľové kamene?

denisa_deniska
•
26. apr 2025

Tak nemusí povedať, dobry deň, smrdí mi z úst.. nech skúsi povedať dobrý deň, mám nepríjemný problem so zápachom z úst 🙂 mne by bolo skôr trápne, že sa niekto s kym sa rozprávam odťahuje, či manžel alebo cudzí. Naozaj, smer všeobecný, može to byť úplba banalita a problem vyriešený. Mala som takúto kamošku, a bolo to naozaj nepríjemné, najhoršie, že oni to necítia. Už si ale nepamätám, ako to vyriešila.. nech sa nebojí, isto chodia ľudia s väčšími “trápnosťami” 🙂

minenkaa
•
26. apr 2025

Ma pravidelne piť a jesť a zápach prestane

crazy_cat_lady
•
26. apr 2025

Dospely chlap sa hanbi ist za vseobecnou zo zapachom z ust? Viac by som sa hanbila to neriesit.. moze to byt problem so zaludkom, so zubnym kamenom, mandlvymi kamenmi..

laurinka27
•
26. apr 2025

Nech povie, že má halitózu, to znie noblesnejšie.

jeennyv
•
26. apr 2025

Problem casto moze byt kludne aj travenie a nie priamo v ustnej dutine..ako to ma s travenim ?

zobaka
•
26. apr 2025

Nemá zväčšené derave mandle? tam sa zvykne usadzat jedlo a smrdi to, ked to hnije

zuzuliatko18
•
26. apr 2025

Ja so. Mala s tym tie problem, potom mi zistili celuakiu a prestalo to. Odporucam ist na gastro.

kiki68
•
26. apr 2025

ORL a gastro za mna, napr skryty reflux, helikobakter, mandle to vsetko moze robit tento bordel.

bielasovicka
•
26. apr 2025
@nin12345

Mandľové kamene?

@nin12345 to je co prosím ta? 🫣To akože na mandliach sú kamene?to počujem 1.x

veronika2316
•
26. apr 2025
@bielasovicka

@bielasovicka áno žiaľ aj ja mám kamene plus reflux a tiež mám takýto problém a neviem ako ho riešiť mandle vybrať nechcem ORL na to nevidela dôvod tak neviem uz

bielasovicka
•
26. apr 2025
@veronika2316

@bielasovicka áno žiaľ aj ja mám kamene plus reflux a tiež mám takýto problém a neviem ako ho riešiť mandle vybrať nechcem ORL na to nevidela dôvod tak neviem uz

@veronika2316 no ja som ešte ani nepočula o tomto, preto sa pýtam. Hm, a to už som dosť stará 😄

nin12345
•
26. apr 2025
@bielasovicka

@bielasovicka áno tam sa tvoria vnútri v mandliach také bielo žlté kamene a veľmi to pachne keď sa to vyberie

nin12345
•
26. apr 2025
@bielasovicka

@veronika2316 no ja som ešte ani nepočula o tomto, preto sa pýtam. Hm, a to už som dosť stará 😄

@bielasovicka skús si pohľadať video tonsil stones removal ak máš na to žalúdok

choco6
•
26. apr 2025

Môj manžel má reflux, ak niečo podrazdi zaludok tak aj po umytí zubov cítiť zápach. Určite gastro riešiť.

mandzula
•
26. apr 2025

Zapach moze byt sposobeny aj tym, ze clovek konzumuje prilis vela cerveneho masa.

pe_mi
•
26. apr 2025
@veronika2316

@veronika2316 ja mám ten istý problem, mám kamene ,aj celiakiu, hostamin a na ORL mi povedali ,že nevidia dôvod na výber mandlí
Pýtam sa ,čo mam robiť s tými kameňmi.ze len si to vyšparovať.
Fakt super

romino
•
27. apr 2025

Ja som za mladi pil dost mlieka. U mna to sposobovalo mlieko. Presne tak, ze s odstupom po dojedeni ci piti niecoho

jozin98
•
28. apr 2025

Súvis je jednoduchy, nezdravé stravovanie, vela cukru v strave, pripadne alergie na potraviny a je z toho zle travenie zapach z úst pripadne čapy (kamene) na mandliach. Nech skúsi menej uhlohydratov, viac zdravych bielkovin a ziadny cukor. Zmnenu uvidís aj bez navstevy lekara.

nat_alia
•
28. apr 2025
@minenkaa

Ma pravidelne piť a jesť a zápach prestane

@minenkaa ano kazdu hodinu jest len aby mu nesmrdelo z ust :D dobra rada
Asi je niekde problem ktory jedlom nevyriesi a asi ani pitím

221girl
•
28. apr 2025

Napríklad odstránenie osmičiek, aj ak sú v poriadku.

minenkaa
•
28. apr 2025
@nat_alia

@minenkaa ano kazdu hodinu jest len aby mu nesmrdelo z ust :D dobra rada
Asi je niekde problem ktory jedlom nevyriesi a asi ani pitím

@nat_alia ????

lauricka
•
28. apr 2025

No asi sa začať správať ako dospelý a začať to riešiť s lekárom.

katty123456
•
28. apr 2025
@bielasovicka

@bielasovicka zrejme tomu hovoria ľudovo kamene ale asi to budú čapy .chronicky hmisavy zápal krčných pre ktoré sa doporučuje tonzilektomia..odstranenie

nikita1109
•
28. apr 2025

To nemusí ísť k obvodnej lekárke,ale skôr smer zubár, nech si dá do poriadku zuby,určite má zrejme nejaké kazy,a keď mu robia kazy,tak dentálnu hygienu,to má podľa mňa z toho