Ako riešiť problémy so spánkom a únavou?
je tu prosim vas niekto kto ma problemy so spankom? nemyslim tak ze nevie zaspat, ale ze nechce spat, aj ked je unaveny… nikdy som s tym problem nemala, spala som cca 9hodin priemerne proste som sa tesila na spanok a teraz ho proste nechcem… neviem ci ej to normalne proste nemam rada ist spat a nemam rada spanie… su nato nejakw tabletky alebo nieco? pretrvava to uz asi dva mesiace ale nie stale vacsinou ked sa citim horise, napadne mi jeden dovod preco ale neviem ci je to kvoli tomu nechcme o tim moc pisat ale parkrat som mala taky vecer ze som sa nechcela dozit dalsieho rana a nechcela som preto ist spat aby som sa zase neprebudila… uz je to lepsie takze to nemsuimw riesit ale ten problem so spankom stale pretrvava a ja neviem co s tym ist ci uz ist aj za doktorom s takouto vecou…
No u teba je to uz aj depresia, odporucam Tritico, je to antidepresivum dobre na spanok. Ja som mala problem so spankom, beriem ho uz nejaky cas a spim dobre.
trittico nie každý znesie.
daj si predpísať lieky na spanie

Existuje liek, melatonin, je volnopredajny v lekarni - vtedy sa pouziva hlavne, ked mas problem zaspat. Potom existuje jeho forma este ako liek s postupnym uvolnovanim - ten by ti zrejme trebalo, lebo mas problem udrzat spanok. Ak si dospela, tak nie je na predpis, kupis v lekarni. Detom sa dava slenyto (ale ten je na predpis a musia mat dg). Ak chces to hlbkovo liecit, tak smer vseobecniar, neurolog, spankove laboratorium. Ak mas psychicke problemy, tak psychiater.