icon

Ako riešiť problémy so zaspávaním?

8. okt 2024

Večer mám problém zaspať, zaspávam aj dve hodiny. Keď zaspím a v noci sa zobudím, tak do rána už znova nezaspím.

Aké čaj odporúčate na kľudný spánok?

vikusjk
•
8. okt 2024

Čaj neviem, ale ja sa výborne vyspím, keď si dám Ziquill.

elis248
•
8. okt 2024

Tiež to mám tak so zaspávaním. Idem si večer o 22-23h ľahnúť a zaspávam aj do 2h v noci. Potom ma deti niekedy v noci zobudia, som pri nich a o 6 ráno budík. A som ako mátoha. Poslednú dobu som si pred spaním dávala Neospan a celkom rýchlo som zaspala. Aj spánok som mala hlboký, tak som sa ráno cítila aj oddýchnutá. Niekedy som si aj dávala rôzne čaje, ale účinok žiadny.

gejb
•
8. okt 2024

Melatonin alebo CBD kvapky. Alebo aj oboje

tundra
•
8. okt 2024

Po nocnych beriem malatonin-Circadin 2mg,je na predpis.Beriem ho cca.3-4 dni,kym sa dostanem do rytmusu.Mne zabera super,aj ked sa v noci zobudim,dokazem zaspat.Konzultuj problem s tvojim lekarom,urcite ti pomôze.

deti95060810
•
8. okt 2024

magnézium, melatonín 5mg, alebo potom už lieky na spanie od obvodného - sú na predpis. napr. Sanval

64jarka64
•
8. okt 2024

Netreba to podceniť keď to trvá dlho,já som celé roky nespávala riešila som to kadejako,nakoniec som skončila u psychiatra,ten mi nastavil liečbu a konečne sa vyspím

lienka207
•
8. okt 2024

Poznám známej mama dlhé roky mala problém so spaním užívala vždy liek na spanie...a jej pomohla že užívala pol roka asea nápoj aj gél a odvtedy, že už neberie žiadne lieky na spanie...neviem či ste o tomto počula ...ja som to tiež užívala a v kuse tri mesiace a po pravde som tiež riadne tvrdo spala...

sovickydve
•
9. okt 2024

Skús vankúš so sušenou levanduľový, prípadne levanduľový éterický olej ... Kľudne mi napis aj ss

emilia353
•
Autor odpoveď zmazal
•
renka3366
•
28. apr 2026

mne dobre zabera konkretne od amitaminu tryptovit night, okrem melatoninu obsahuje aj gaba, tryptofan, davam si iba ked mam problemy so spankom