icon

Ako riešiť tráviace ťažkosti a bolesti brucha?

11. júl 2026

Neviem presne kedy som si začala všímať rôzne príznaky ale mám pocit že to bolo niekedy začiatkom leta. Nemám pocit že by som jedla nejako nezdravo alebo nezvyčajne. No začala som mávať problémy napr dosť riedku stolicu ani nie hnačku ale proste svetlu riedku stolicu. A posledný týždeň ma len tak počas dňa začne bolieť brucho tak kŕčovito a tiež riedka svetlá stolica. Alebo plynatosr a nadúvanie po nejakom jedle.Plánujem ísť v pondelok ku doktorovi ale bojím sa či to nie je niečo vážne. Viem že internetu sa v tomto nedá veriť ale torsku ma to vydesilo keď som čítala čo všetko to môže byť.

kkovacovak
11. júl 2026

@anonym_autor nemáte problémy so žlčníkom, žlčníkové kamene, s pečeňou, zvýšený bilirubin, žlté očné bielka, alebo ste jedli niečo výrazne tukové?

autor
11. júl 2026
@kkovacovak

@anonym_autor nemáte problémy so žlčníkom, žlčníkové kamene, s pečeňou, zvýšený bilirubin, žlté očné bielka, alebo ste jedli niečo výrazne tukové?

@kkovacovak neviem o Tom že by som mala niečo z toho a tukové moc nejem

kkovacovak
11. júl 2026
@anonym_autor

@kkovacovak neviem o Tom že by som mala niečo z toho a tukové moc nejem

@anonym_autor nebojte sa nemusí to hneď znamenať niečo vážne. Je ale možné že to bude niečo z vyššie spomenutých. Ak sa inak cítite dobre a doteraz bolo všetko v poriadku tak nestresujte. Riešite to a to je hlavné. Kľudne to môže byť len zlé trávenie.

anonym_f0bc7d
11. júl 2026

moze a nemusit to znamenat nic
mozno krce a laktozova intolerancia
mozno podrazdeny pankreas
mozno zlcnik
mozno pecen
mozno s crevom, daky zapal Crohn napriklad
mozno mozno , lekar zoberie, krv a posle na sono, budes mudrejsia
mozno viroza, nebola si chora poslednu dobu?

autor
11. júl 2026
@anonym_f0bc7d

moze a nemusit to znamenat nic
mozno krce a laktozova intolerancia
mozno podrazdeny pankreas
mozno zlcnik
mozno pecen
mozno s crevom, daky zapal Crohn napriklad
mozno mozno , lekar zoberie, krv a posle na sono, budes mudrejsia
mozno viroza, nebola si chora poslednu dobu?

@anonym_f0bc7d nie chorá som nebola, jediné čo tak nejem moc pravidelne ale inak neviem vôbec čo by to mohlo sposobit

anonym_f0bc7d
11. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_f0bc7d nie chorá som nebola, jediné čo tak nejem moc pravidelne ale inak neviem vôbec čo by to mohlo sposobit

@anonym_autor neboj lekar zoberie krv, uvidis.

anonym_cbe5f0
11. júl 2026

V prvom rade to riešiť s lekárom a nie na google
Ani koňovi. Môže to byt od intolerancie, cez crohnovu chorobu až po rakovinu hrubého čreva ….. ale môže to byt aj salmonelóza zo zmrzliny z predvcera či tatárskej omáčky z včerajšieho denného menu alebo vieš čo? Určite to budú nejake parazity ….. alebo prechladeny žalúdok z ľadovej drte ……… prepáč že si robím srandu ale toto už je moc

anonym_e214e1
12. júl 2026

pankreas

anonym_f0bc7d
12. júl 2026
@anonym_cbe5f0

V prvom rade to riešiť s lekárom a nie na google
Ani koňovi. Môže to byt od intolerancie, cez crohnovu chorobu až po rakovinu hrubého čreva ….. ale môže to byt aj salmonelóza zo zmrzliny z predvcera či tatárskej omáčky z včerajšieho denného menu alebo vieš čo? Určite to budú nejake parazity ….. alebo prechladeny žalúdok z ľadovej drte ……… prepáč že si robím srandu ale toto už je moc

@anonym_cbe5f0 tiez si myslim...

anonym_d89b00
12. júl 2026

Neješ viac ovocia keďže je sezóna chutných ovocí? Ja som jedla tri dni za sebou melón medzi jedla a mala som krce aj hnačku a aj keď som jedla veľa jahôd …

anonym_9bac78
12. júl 2026

moze to byt aj zo studenych napojov s ladom

zapisuj si co si jedla, tiez viac ovocia napr. alebo aj zo stresu