Ako riešiť zvýšené CRP pri pankreatickej insuficiencii?
Dobrý deň, mám pankreatickú insoficienciu, bola som na gastre. Nebolo vidno nič iné, no napriek tomu mi ide hore CRP. Lekárka to nerieši ani z gastra ani obvoďáčka. Dokonca ani na pohotovosti. Ja už nevládzem, už som zúfalá na koho sa obrátiť aby mi pomohol.
@anonym_dfb606 a mňa bolí len pod pravým rebrom zozadu a bolesť mi vystreľuje hore do lopatky. Preto netušim či je to od pankreasu alebo mám aj niečo iné.
@anonym_autor tam bolí zlcník
@anonym_autor tam bolí zlcník
@momusik tiez si myslim ze zlcnik. No to by na sone videli.
@anonym_e8f427 hadicu mi robili, veď práve neviem čo ma tam bolí či je to žlčník alebo pečeň alebo neviem čo
@anonym_autor ked ti robili Hadicu, tak aspon vylucime zaludok ( gastritidu) a vredy na 12tniku. Uz si nepamatam, na kolono si bola? Aj crevo to moze byt. Este aj oblicky ....Brucho je velmi zradne. Ale ono ty uz diagnozu mas, v podstate, tak ber liek a dieta ako ti radil lekar. Co citam pri akutnych pankreatitidach ( aj ked tam su skor vyssie enzymy a nie znizene ) sa to dokaze upravit stravou a liekmi. Ak berieme na vedomie lekarsky vysledok. Toto co tu piseme my, su len nase nazory.
@anonym_autor ked ti robili Hadicu, tak aspon vylucime zaludok ( gastritidu) a vredy na 12tniku. Uz si nepamatam, na kolono si bola? Aj crevo to moze byt. Este aj oblicky ....Brucho je velmi zradne. Ale ono ty uz diagnozu mas, v podstate, tak ber liek a dieta ako ti radil lekar. Co citam pri akutnych pankreatitidach ( aj ked tam su skor vyssie enzymy a nie znizene ) sa to dokaze upravit stravou a liekmi. Ak berieme na vedomie lekarsky vysledok. Toto co tu piseme my, su len nase nazory.
@anonym_e8f427 na kolono som nebola a na sono obličiek som bola a tam nič nebolo vidno, ano lieky beriem aj stravu dodržiavam

@anonym_autor nechapem, preco ti na gastre nevideli zlcnik. Ten vidno je, co je zle vidno, je prave pankreas, ktory je schovany za crevom a zaludkom, a za meteorizmom. Mna boli pod pravym rebrom snad 2-3roky, ale to nemam bodavu bolest. Robili Vam hadocu ci kolono?
@anonym_e8f427 hadicu mi robili, veď práve neviem čo ma tam bolí či je to žlčník alebo pečeň alebo neviem čo