icon

Ako riešiť zvýšené CRP pri pankreatickej insuficiencii?

Včera o 17:38

Dobrý deň, mám pankreatickú insoficienciu, bola som na gastre. Nebolo vidno nič iné, no napriek tomu mi ide hore CRP. Lekárka to nerieši ani z gastra ani obvoďáčka. Dokonca ani na pohotovosti. Ja už nevládzem, už som zúfalá na koho sa obrátiť aby mi pomohol.

Strana
z2
autor
Dnes o 03:24
@anonym_e8f427

@anonym_autor nechapem, preco ti na gastre nevideli zlcnik. Ten vidno je, co je zle vidno, je prave pankreas, ktory je schovany za crevom a zaludkom, a za meteorizmom. Mna boli pod pravym rebrom snad 2-3roky, ale to nemam bodavu bolest. Robili Vam hadocu ci kolono?

@anonym_e8f427 hadicu mi robili, veď práve neviem čo ma tam bolí či je to žlčník alebo pečeň alebo neviem čo

momusik
Dnes o 05:14
@anonym_autor

@anonym_dfb606 a mňa bolí len pod pravým rebrom zozadu a bolesť mi vystreľuje hore do lopatky. Preto netušim či je to od pankreasu alebo mám aj niečo iné.

@anonym_autor tam bolí zlcník

anonym_e8f427
Dnes o 05:59
@momusik

@anonym_autor tam bolí zlcník

@momusik tiez si myslim ze zlcnik. No to by na sone videli.

anonym_e8f427
Dnes o 06:00
@anonym_autor

@anonym_e8f427 hadicu mi robili, veď práve neviem čo ma tam bolí či je to žlčník alebo pečeň alebo neviem čo

@anonym_autor ked ti robili Hadicu, tak aspon vylucime zaludok ( gastritidu) a vredy na 12tniku. Uz si nepamatam, na kolono si bola? Aj crevo to moze byt. Este aj oblicky ....Brucho je velmi zradne. Ale ono ty uz diagnozu mas, v podstate, tak ber liek a dieta ako ti radil lekar. Co citam pri akutnych pankreatitidach ( aj ked tam su skor vyssie enzymy a nie znizene ) sa to dokaze upravit stravou a liekmi. Ak berieme na vedomie lekarsky vysledok. Toto co tu piseme my, su len nase nazory.

Strana
z2