Ako riešite chrápanie vašich partnerov?
Ahojte 🙂 moj partner niekedy a dost casto chrape tak zemusim ist spat do vedlajsej izby ako to riesite vy???vasich chraposov ? 😝 😝 😝 😝
Som sa pobavila, keď som si prečítala názov témy, pretože riešiť chrápanie musí môj partner, nie ja 😀 (našťastie nie stále, ale keď mám upchatý nos, a teraz v tehu ho mám upchatý stále, tak to má ťažké) 😕 😀 😀
@pipka počúvaj a ty nespíš s mojím mm ? Presne on: takto sa na teba pozerám,oči mám otvorené,jak môžem chrápať ??? Už som ho aj nahrala na kameru,ako ho budím a zas vyskočil,že veď on ešte ani nespal a keď som mu to prehrala,tak aj chcel zatĺcť,že to on nie je ale veď bolo svetlo zažaté,tak nebolo o čom
a baby skúšala som aj kvapky...že decentne dve tri? pche ! Tuším 1/4 som vykvapkala aj na pyžamo aj vankúš aj paplón ...síce mi to smrdelo ale prestal chrápať ...a on sa diví,keď sa teším,že ide do roboty (robí 24 h. takže aj v noci je preč 😵 )
ale minule som sa musela smiat lebo som zaspala pri telke a ked som sa okolo polnoci zobudila pocula som chrapanie a po par seundach dezrientacie lebo muz bol v robote som zistila ze to pilenie ide z detskej izby 😀
Baby ja sa tu rehocem dnes sa mi bude do neho lahsie kopat. Zacpavanie ust nosa hadzanim vsetkeho co mam po ruke drganie stuchanie ci kopanie ma kratkodobi efekt. Najlepsie je ked tu auka ze ako ho boli rameno od mojho drgania ci ak ho stucham do rebier povie au a zhnusene sa otoci nabok ze co ho tyram. Vrazdila by som niekedy. Prsty v usiach hlava pod perinou guca od vytocenia v krku aj tak mi to nepomoze. Aspon nerozprava v noci z cesty kedze on je nezobuditelny.
mne sa po tejto teme bude hadam snivat ze aj akvarijne rybky chrapu.
moj muz chodi na slozobku obcas, tak dve tri noci do mesiaca je prec - ano, je to malo - velmi malo, kedze zrovna vtedy musi byt ten pos...y spln a ja nespim koli nemu!!! ☹
pridávam sa..mm je brutal chrapač.... 😒 😒 raz som ho -už naozaj v koncoch, čo som nemohla spať, zhodila z postele, lebo nereagol na moje 10minutové cmukanie a volanie, že nechraap!! 😅 😅 @pipka pipi u nas doma detto... akurát počujem tie chrapoty. cez zatvorene dvere . 🙄 😅
@pipka môj každý 3 deň...a najlepšie bolo,keď bol vo februári na dva týždne preč..chcel prísť na víkend domov a tak som mu vravela,že nech si to tam užije a odpočinie si! to bol veget ! To chrápanie je niekedy fakt na rozvod...mňa keby s av noci niekto opýtal: súhlasíte s rozvodom ? Tak podpisujem všetko!
@maahuliena maci @katy1979 kati , vitajte v klube 😅 😀
kokos akaaaa dobra tema 😀 😅 😀
baby a už ste skúšali na deťoch ?
ako robí rybička ? Ako robí koník.....ako robí tatino? 😀
ja lubim tu radu okolia - daj si stuple do usi - akoze halo, mame male dieta, predtym som natahovala usi, kedy bude chciet mlieko, teraz zase ci nepocujem ako zhadzuje perinu z postele, lebo to je jeho sport, zbavit sa periny a ked na to nepridem, do rana sa v klbicku krci v kutiku 😔 takze stuple nemozem, to je asi jedine, co by pomohlo, uz teraz ich lubim, takto na dialku, take nedostupne moje male 😵
joj, aspon sa pobavime 😀
hned zajtra idem nasho Tomaska ucit ako robi tatino 😀 😀 😅 konika , rybku aj sovu uz vie 😀
no lucim sa, idem dobrovolne trpiet az do rana 🙄 😀 😝
práve čítam ten vankúšik -teda vrecko pod vankúšik a zaujalo ma: .....mateřídouška, které Vám zajistí klidný a nerušený spánek.
a to ako komu mám dať pod vankúš ? Veď mm klidný spánek má 😀

@pipka nie mamutka ma doma tvojho muza ale ty mas doma mojho 🙂 tiez sa tesim ked je v noci v robote alebo na sluzobke lebo sa aspon vyspim 😀 hoci mam vtedy nasackovane v posteli vsetky deti a kopu ma zvesela raz jeden raz druhy raz treti a k tomu 3/4 noci najmensi pricucnuty, ale aspon je ticho 🙂
mm dokaze bezproblemov chrapat aj ked lezi na bruchu 😠
ale ak zaspim prva tak je to pohoda, len sa nesmiem v noci zobudit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀