Ako rýchlo zaberie liek Cinie na migrénu?
Ahojte včera som bola po niekoľkodnovych migrénach u obvodného (samozrejme poslal ma ďalej po vyšetreniach) a predpísal mi zatiaľ liek cinie. Povedal ze ak to je migréna tak už jedna tabletka by mala pomôcť. Ono pomohla na včera. Dnes je ten stav späť spolu so zvracaním. 😔 Tešila som sa ze už bolo lepšie. Povedal ze už keď bude veľmi zle vziať 2 na deň ale to už fakt len výnimočne. Fajn dnes vezmem zase jednu. Ale koľko dní takto fungovať? Kedy už bude dobre? Dnes ťahám 4 deň a už som unavená. Kadiaľ chodím tam zvraciam a stále driemem lebo otvorené oči mi to cele zhoršujú. Som aktuálne PN takže mam času sa "liečiť". V stredu mam kontrolu. Ale čo ak to neprejde? Koľko dní užívate v prípade migrény tieto lieky kým vám je dobre? Beriem ich od včera prvýkrát zatiaľ len 1 tabletku som brala. Dal mi 50tky
Raz pomozu,,raz,nepomozu.
Sestra caka na biologicku liecbu
@anonym_autor ja užívam už dlho Cinie na migrénu a väčšinou mi zaberie do 2 hodín, no dávam si len 1/2 tablety, keďže ich je v balení len 7 a áno niekedy mám migrénu aj na druhý deň a vtedy zjem aj tú 2-hú polku, no viac dní už nemám a ani nevraciam, no zvyčajne mi je tak zle na žalúdok, že ani nič nejem.

Niekedy som brala, nepamätám, ale myslím do 15 minút. Ano, niekedy príde migréna aj na druhy den, tak zase vezmeš. Je na neurologovi to posúdiť, môže dat aj profylakticku liečbu.