Ako sa dať do poriadku po kyretáži?
Som po kyrete druhy den,bola som v 6tt.Stale citim naliate prsia,unavu a miernu bolest v podbrusku ako pred menzes
Ako ste sa dali do poriadku po zakroku?Chcem zacat fungovat ako predtym.Brali ste nejake vitaminy,doplnkh na podporu organizmu a stiahnutie maternice?
Psychicky viem ze to bude tazsie...
Dakujem
Pila som alchemilkovy čaj, kľud hlavne, oddychov la som, nič ťažké som nedvíhala, ani nerobila, kyret bol robený v 12 týždni, ale embryo prestalo rast oveľa skôr. Krvacanie bolo asi 7 dní po zákroku, potom už úplne prestalo, ani špinenie, ale slabšie bolesti som mala asi dva týždne. Bolo to v lete, čiže aj horúčavy možno pridali k tomu. Vitaminy kľudne užívaj, ale určite by som sa až tak nehrnula okamzite do bežných činnosti, počúvaj telo, dá ti najavo, koľko zvládneš.
Ja som po tyzdni uz behala po lese aby som sa odreagovala 🙂 potom som jedla femibion a po prvej ms znova otehotnela 😊
@dora31 odporucam pouzivat gynekologicke klasicke vlozky tie ktore nie su tenke a nemaju save jadro. to je zdravsie. pit alchemilku plus oddychovat. mozes sa ist prejst v pomalom temoe uvidis co telo na to bude hovorit. oddych. vitaminy vseobecne mozno doplnat zelezo zdravo sa stravovat. coskoro to odznie
@dora31 / nic som nebrala. Fyzicky trvalo asi 2 tyzdne psychicky velmi dlho
Ja som sa po tyzdni vratila do bezneho zivota, prsia boli este tak mesiac a pol dost naliate, potom sa to komplet stratilo. Tiez prvy menzes a pred nim to bolo zle, isla som na pohotovost a pichli buscopan a oxytocin s tym, ze nech sa to este pripadne docisti. Potom sa to uz neopakovalo a bola som ok. Nic som nepila ziadne caje extra.
Tak zhorsili sa mi bolesti,dnes je treti den vlastne,dala som si Novalgin a uvidim
Nemam teplotu ani nekrvacam prilis len trosku
Zvlastne lebo som bola celkom fit az som sa cudovala
Nemysljm si ze treba brat nieco konkretne,ale tyzdrn kludovy rezim urcite pomoze a staci a 2 tyzdne sa akoby setrit.Ten prvy tyzdrn skm mala aj bokesti podbruska,takze ako pisem.len oddychovat.A ked toto prejde tak sa poriadne zamestnat a hned ako sa da puatit sa do opatovneho snazenia,to je najlepsi lekar.
Dik babx no mne to nastastie po Novalgine preslo a som zatial OK ale setrim sa polihujem
No baby pol dna za mnou a zas bolesti ako na menzes silne
Myslite ze sa moc namaham?Som len doma robim len bezne veci doma nic strasne...

@dora31
Bola som týždeň doma, to je všetko, nie je to vysoké štádium tehotenstva, organizmus si poradí sám.