icon

Ako sa dať do poriadku po kyretáži?

dora31
10. mar 2020

Som po kyrete druhy den,bola som v 6tt.Stale citim naliate prsia,unavu a miernu bolest v podbrusku ako pred menzes
Ako ste sa dali do poriadku po zakroku?Chcem zacat fungovat ako predtym.Brali ste nejake vitaminy,doplnkh na podporu organizmu a stiahnutie maternice?
Psychicky viem ze to bude tazsie...
Dakujem

mondolina
10. mar 2020

@dora31
Bola som týždeň doma, to je všetko, nie je to vysoké štádium tehotenstva, organizmus si poradí sám.

dora31
autor
10. mar 2020

@mondolina dakujem mala si aj bolesti?Ja mam take mierne tlaky obcas ako pred menzes ale nekrvacam

mondolina
10. mar 2020

@dora31
Mala som nafúknuté brucho a akoby ma ťahalo, len som špinila.
A ešte som pila čaj alchemilku.

jaskolka
10. mar 2020

Pila som alchemilkovy čaj, kľud hlavne, oddychov la som, nič ťažké som nedvíhala, ani nerobila, kyret bol robený v 12 týždni, ale embryo prestalo rast oveľa skôr. Krvacanie bolo asi 7 dní po zákroku, potom už úplne prestalo, ani špinenie, ale slabšie bolesti som mala asi dva týždne. Bolo to v lete, čiže aj horúčavy možno pridali k tomu. Vitaminy kľudne užívaj, ale určite by som sa až tak nehrnula okamzite do bežných činnosti, počúvaj telo, dá ti najavo, koľko zvládneš.

beatka25
10. mar 2020

@dora31 Ahoj, ja som 6.den po zakroku, vikend bol katastrofa, silne krce, vela krvacania, ale od vcera uz len spinenie a ziadne bolesti. Snazila som sa mat kludovy rezim a pijem alchemilku.

evuska135
10. mar 2020

Ja som po tyzdni uz behala po lese aby som sa odreagovala 🙂 potom som jedla femibion a po prvej ms znova otehotnela 😊

dora31
autor
10. mar 2020

@beatka25 ja som akurat zacala krvacat ale nemam bolesti takze zatial to neriesim nie je to nejake masivne

dora31
autor
10. mar 2020

@evuska135 ja som mala strasnu chut dnes ist behat ale bojim sa este

dora31
autor
10. mar 2020

@beatka25 aj si to riesila s lekarom ci nie?

beatka25
10. mar 2020

@dora31 neriesila som, lebo mi povedala, ze mozem krvacat tak silnejsie prvy tyzden. Ale keby to nepreslo, tak by som to bola vcera riesila

juliet86
10. mar 2020

@dora31 odporucam pouzivat gynekologicke klasicke vlozky tie ktore nie su tenke a nemaju save jadro. to je zdravsie. pit alchemilku plus oddychovat. mozes sa ist prejst v pomalom temoe uvidis co telo na to bude hovorit. oddych. vitaminy vseobecne mozno doplnat zelezo zdravo sa stravovat. coskoro to odznie

akinom0077
10. mar 2020

@dora31 / nic som nebrala. Fyzicky trvalo asi 2 tyzdne psychicky velmi dlho

evuska135
10. mar 2020

@dora31 zalezi ako sa citis, ci este nieco boli, zacni prechadzkami a urcite fyzicky budes za chvilku fit, ja som bola prave z tych ludi ktori mali hrozne bolesti aternice po zakroku ale naastastie sa dala rychlo do poriadku, drzim psrty nech je to cim skor

kiki68
10. mar 2020

Ja som sa po tyzdni vratila do bezneho zivota, prsia boli este tak mesiac a pol dost naliate, potom sa to komplet stratilo. Tiez prvy menzes a pred nim to bolo zle, isla som na pohotovost a pichli buscopan a oxytocin s tym, ze nech sa to este pripadne docisti. Potom sa to uz neopakovalo a bola som ok. Nic som nepila ziadne caje extra.

dora31
autor
10. mar 2020

Tak zhorsili sa mi bolesti,dnes je treti den vlastne,dala som si Novalgin a uvidim
Nemam teplotu ani nekrvacam prilis len trosku
Zvlastne lebo som bola celkom fit az som sa cudovala

evuska135
10. mar 2020

@dora31 moze to kludne byt aj ja som si myslela ze uz to prechadza no potom zasa bolesti a jeden den aj silnejsie krvacanie kvoli malej zrazeninke, potom sa to ustalilo

dora31
autor
10. mar 2020

@evuska135 dakujem za info...Ak by som mala zapal mala by som asi aj teplotu si myslim ale tu nemam

dora31
autor
11. mar 2020

@kiki68 mla si bolesti ci?

nini1010
11. mar 2020

Nemysljm si ze treba brat nieco konkretne,ale tyzdrn kludovy rezim urcite pomoze a staci a 2 tyzdne sa akoby setrit.Ten prvy tyzdrn skm mala aj bokesti podbruska,takze ako pisem.len oddychovat.A ked toto prejde tak sa poriadne zamestnat a hned ako sa da puatit sa do opatovneho snazenia,to je najlepsi lekar.

kiki68
11. mar 2020

@dora31 strasne krce, ja som myslela, ze to je slepak alebo co. Ako to bolo fakt za po necelom mesiaci. Ci tam este nieco bolo a zacalo sa to docistovat. No teraz mi po tehu budu kontrolovat placentu na pritomnost molarnych buniek

dora31
autor
11. mar 2020

Dik babx no mne to nastastie po Novalgine preslo a som zatial OK ale setrim sa polihujem

dora31
autor
11. mar 2020

No baby pol dna za mnou a zas bolesti ako na menzes silne
Myslite ze sa moc namaham?Som len doma robim len bezne veci doma nic strasne...