Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 este stále nič 😞 tehotná určite nie som..
@daniela123321 ale cítim že má prísť boli má brucho ale stále nič😞
Baby je normálne že ešte stále mám úzkosť keď musím ísť niekam? AD beriem už pomaly 7. týždeň
@mm103 ahoj, ja beriem seroxat, vlastne je to to iste ako paretin. Ked som ho brala prvy krat 20mg, bolo mi super tak ako tebe, no asi po piatich mesiacoch mi prislo zle a myslela som, ze som na zaciatku. Trvalo to mesiac, vydrzala som, sem tam neurol a preslo to. Neviem co to bolo, no viac sa mi to nezopakovalo. Tak vydrz to obdobie, urcite by som este nezvysovala. Podla mna ti tie lieky sadli vyborne a toto je len nejake chvilkove blbe obdobie. Skus este vydrzat a uvidis☺
@sandra2308 och ani nevieš aky mi padol kameň zo srdca... lebo mi už bolo fajn. A teraz prišiel prelom...Tak vyckam... včera som tiež šupla neurol. Inak ako sa máš?už som ťa tu dlho nevidela...
@mm103 rada som ta potesila😊 Myslim, ze keby ti lieky nesedeli, tak to citis od zaciatku, ale tebe bolo super, to znamena, ze ti.sadli. Ja som sa tiez vtedy zlakla, ze uz asi neucinkuju, no nastastie to preslo. Ja sa mam tak rozne. Dlhsie mi bolo vyborne, ale tiez mam teraz take horsie obdobie ako na hojdacke. Asi aj to pocasie... verim, ze to prejde😕
@sandra2308 som rada že aj tebe je lepšie verím že je to naozaj u všetkých len prechodné obdobie a že už neprídu tiež muky...
Dievčatá stále tu píšem len keď mi je zasa nafigu.... tak teraz to zmením a napíšem, že je mi fajn 🙂 momentálne som v pohode, až na tie živé sny niekedy... sníva sa mi celú noc...ale hádam aj to prejde 😊
@figa777 neboj Alventa je aspon pre mna asi najlepšia čo som mala,..a to sa liečim už 9 rokov a skušali sme všeličo
@slavkasobanska dufam ze bude len lepsie len nech mi tie neprijemne pocity v hlave prejdu
@figa777 verim tomu že to bude len lepšie,..uvidiš,len to chce čas
ahojte som tu zase po velmi dlhej dobe.....zase mi byva nejako nafigu a to uzivam eliceu uz asi stvrty rok .....keby nemam doma neurol tak neviem ....mozno to robi pocasie ....nechapem tomu
@lentilka1234567890 7 týždňov je ešte málo,mne dlho trvalo,kym som šla niekam bez strachu a triasky,ešte vydrž

@eliska13 tramal som brala injekcie a už som tiež rozmýšlala že ak to nebude prechádzať tak behnem na ušné len to bolo písané ako nežiadúci účinok citalopramu a vraj ani ten tramal a diklofenac sa nesmie tak som teraz v pomikove aby mi to neuškodilo