icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

simka1454
4. jan 2017

@eliska13 tramal som brala injekcie a už som tiež rozmýšlala že ak to nebude prechádzať tak behnem na ušné len to bolo písané ako nežiadúci účinok citalopramu a vraj ani ten tramal a diklofenac sa nesmie tak som teraz v pomikove aby mi to neuškodilo

lentilka1234567890
4. jan 2017

@eliska13 este stále nič 😞 tehotná určite nie som..

lentilka1234567890
4. jan 2017

@daniela123321 ale cítim že má prísť boli má brucho ale stále nič😞

lentilka1234567890
4. jan 2017

Baby je normálne že ešte stále mám úzkosť keď musím ísť niekam? AD beriem už pomaly 7. týždeň

sandra2308
4. jan 2017

@mm103 ahoj, ja beriem seroxat, vlastne je to to iste ako paretin. Ked som ho brala prvy krat 20mg, bolo mi super tak ako tebe, no asi po piatich mesiacoch mi prislo zle a myslela som, ze som na zaciatku. Trvalo to mesiac, vydrzala som, sem tam neurol a preslo to. Neviem co to bolo, no viac sa mi to nezopakovalo. Tak vydrz to obdobie, urcite by som este nezvysovala. Podla mna ti tie lieky sadli vyborne a toto je len nejake chvilkove blbe obdobie. Skus este vydrzat a uvidis☺

mm103
4. jan 2017

@sandra2308 och ani nevieš aky mi padol kameň zo srdca... lebo mi už bolo fajn. A teraz prišiel prelom...Tak vyckam... včera som tiež šupla neurol. Inak ako sa máš?už som ťa tu dlho nevidela...

sandra2308
4. jan 2017

@mm103 rada som ta potesila😊 Myslim, ze keby ti lieky nesedeli, tak to citis od zaciatku, ale tebe bolo super, to znamena, ze ti.sadli. Ja som sa tiez vtedy zlakla, ze uz asi neucinkuju, no nastastie to preslo. Ja sa mam tak rozne. Dlhsie mi bolo vyborne, ale tiez mam teraz take horsie obdobie ako na hojdacke. Asi aj to pocasie... verim, ze to prejde😕

mm103
4. jan 2017

@sandra2308 som rada že aj tebe je lepšie verím že je to naozaj u všetkých len prechodné obdobie a že už neprídu tiež muky...

sahenka
4. jan 2017

Dievčatá stále tu píšem len keď mi je zasa nafigu.... tak teraz to zmením a napíšem, že je mi fajn 🙂 momentálne som v pohode, až na tie živé sny niekedy... sníva sa mi celú noc...ale hádam aj to prejde 😊

figa777
4. jan 2017

@sahenka tak to ma tesi ze ti je fsjn kolko beries ad a ake

sahenka
4. jan 2017

@figa777 už skoro 3 mesiace, mám Citalec, ako pred týždňom zasa boli chvíľu stavy, ale teraz je ok, býva to na hojdačke stále, ale verím že v novom roku bude už len dobre 😊... a keď príde výkyv, tak ho rýchlo odpalkujem

figa777
4. jan 2017

@sahenka ja 8tyzden alventu ale uz pocitujem zlepsenie len mam este taku hlavu plnu tlaky mravcenie

slavkasobanska
4. jan 2017

@figa777 neboj Alventa je aspon pre mna asi najlepšia čo som mala,..a to sa liečim už 9 rokov a skušali sme všeličo

figa777
4. jan 2017

@slavkasobanska dufam ze bude len lepsie len nech mi tie neprijemne pocity v hlave prejdu

slavkasobanska
4. jan 2017

@figa777 verim tomu že to bude len lepšie,..uvidiš,len to chce čas

fivulinka
4. jan 2017

@figa777 a ako sa prejavuje to, ze idu uzkosti na povrch? Ze tie myslienky, kt.ti nahanali strach uz ta nevystrasia? Ci?

sikea75
4. jan 2017

ahojte som tu zase po velmi dlhej dobe.....zase mi byva nejako nafigu a to uzivam eliceu uz asi stvrty rok .....keby nemam doma neurol tak neviem ....mozno to robi pocasie ....nechapem tomu

fivulinka
4. jan 2017

@sikea75 ahoj, a na co sa liecis?

figa777
4. jan 2017

@fivulinka uzkosti na povrch su take divne pociti mozu sa prejavovat obcas trpne hlava pocit tlacenia na hlavu tlak v hlave az do oci a to mozu byt prejavy uzkosti lebo tie idu posledne ktore sa casom stratia dufam ze som to dobre vysvetlila

sikea75
4. jan 2017

@fivulinka ahoj depresia a socialna fobia

mm103
4. jan 2017

@sahenka supeeer že sa máš fajn....nech to je čím Ďalej tým lepšie...ja mám teraz tiež blbé dva týždne a po štyroch mesiacoch som normálne včera dostala atak...ale ktovie z čoho či to počasie..či prelom alebo čo....ale tebe držím prsty teším sa že ti je super..🙂

fivulinka
4. jan 2017

@figa777 no nie som si ista ci som to pochopila spravne 😄...ja som v tejto oblasti este relativne novacik...ale vlastne to ze uz ta neprepadne uzkost vlastne odide tymito fyzickymi prejavmi? ☺

fivulinka
4. jan 2017

@sikea75 tak dufam, ze zazivas len kratke negativne obdobie a ze bude zasa vsetko ok ako doteraz ☺

sikea75
4. jan 2017

@fivulinka tak vto dufam aj ja ....ale je to neprijemne ..som taka smutna a prejavuje sa mi to aj fyzicky ....mam taky divny pocit si namyslam ze umriem ....nechapem co to mam za negativne myslienky

fivulinka
4. jan 2017

@sikea75 a to si uz niekedy mala take myslienky?

sikea75
4. jan 2017

@fivulinka ano ked som sa zacala liecit ...to bolo nieco hrozne neprajem to nikomu

figa777
4. jan 2017

@fivulinka tychto prejavou bude coraz menej az vymiznu aj ja sa prvy krat liecim a dr.mi to vysvetlovalo ze to prejavy uzkosti

fivulinka
4. jan 2017

@sikea75 a potom ti to preslo a teraz z nicoho nic sa ti to po rokoch vratilo? Kolko to trva?

esselte
4. jan 2017

@lentilka1234567890 7 týždňov je ešte málo,mne dlho trvalo,kym som šla niekam bez strachu a triasky,ešte vydrž

sikea75
4. jan 2017

@fivulinka jasne preslo a bolo mi fajn ....absolutne neviem co sa stalo ...ale mozno sa prlis stresujem ,rozculujem ....dcera je prvacka a moc to prezivam aaaaa nejako mi zacalo vsetko vadit hlavne pred MZ