Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@zmrzlinkaaa 😉☺️🙂🙂🌺🌺🌺tak ako ti radi apolka chod si dat urobit vsetky vysetrenia aby si si bola ista ze to nieje nieco co sa malo liecit a neliecilo sa to ❤️😊😊Inak prejavy depresie su tiez take ze ta bolia svaly a citis sa velmi slaba. Ja som mala problem vyjst jedno poschodie po schodoch😉😉😉Aj zhorsenie zraku je mozne v depresii bolesti hlavy a nekoncentrovanost. Skus si zacat varit caje na upokojenie ako som pisala kocke mia 😊😊😊🌺🌺🌺Vela odpocivaj ale nelez cely den to ti nepomoze Chodievaj do prirody a relaxuj. To ze mas dobreho muza a skvelu rodinku neznamena ze nemozes dostat depresiu. Mi vsetky tu mame skvele rodiny a nic nam nechybalo a predsa sme to okusili. ❤️❤️Tak skus tie vysetrenia ako prve a zaroven si najdi cas pre seba a tvoje zaluby uvidis ze bude lepsie 😘😘😘
Dr.mi zmeni lieky dufam ze mi niektore sadnu
@ivka1302 milujem tvoje prispevky a taktiez @ametyst123
Baby beriete antikoncepciu. Dakte typ ktora by bola nasetrnejsia k ad. Dakujem.
@ivcam2 😘😘😘Dakujem si zlata ❤️❤️Ak ti mozem poradit tak ja by som k AD rozhodne ziadnu antikoncepciu nebrala. Porozpravaj sa s manzelom a vyrieste to nejako inak. Vsetky lieky maju neziaduce ucinky a AD a antikoncepcia tiez. Vaz si svoje telo a ochranuj ho zdravie sa neda kupit. Ked uz mas lieky ktore beries pravidelne neuzivaj este dalsie ❤️❤️❤️😊😊Inak antikoncepcia zamava tiez s hormonmi tak aby ti bolo ete horsie 🌺🌺🌺🌺🌺Ahojte
@ivka1302 prave o tom som teraz citala. Dr. mi navrhol teliesko, ale nie som s tym stotoznena. Mam dve deticky nastastie ale aj skusenost ze to dvakrat to nedopadlo dobre. Budeme to musiet premysliet inak. Citala som ze sposobuju niektore uzkost a to skutocne nepotrebujem. Momentalne ju mozem predavat. 😕
😘😘😘❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌼🌼dievcata na znamost sa dava ze nasa simaka ma dnes narodeninky. Cakala som na jej povolenie zverejnit tuto krasnu udalost 🎂🎂🎂🎂🎂🍾🍾🍾🍒🍒🍒Simuska este raz vela vela zdravia a dni naplnenych radostou a Bozim pokojom 😘😘😘😘😘Velke objatie posielam
@lentilka1234567890 ahoj. Ja nemam hypochondriu... ale vsetci si to myslia..
Pretoze ked ma neboli hlava tak sa mi toci....ked mi nertpnu ruky tak ma pali noha...atd.. proste furt daco..no ku doktorke s tym nechodim.
.. ja sa len bojim pri tetanickom ked ma chyti ze umrem...
Uz si niekedy pripadam ako debil.
Furt dokola to iste 😢😢😢
Dievcata ktore mate tetanicky palieva vas stehno???
Ja to mam treti den a nikdy predtym som take nezazila... no na nete som citala ze to moze byt cukrovka
Inak mam celkovo zvladtne dni..
Taka roztrasena nesvoja.. a najhorsie vecne unavena
@ivka1302 dakujem za rady, dr mi urobila testy na chlamydie, tie su negat. takze borelioza uz nehrozi,uz teraz bola dost podrazdena ze krv ok takze uz iba lieky od bolesti,som podla nej uz vybavena...A velmi rada by som isla do prirody ale posledny pokus dopadol tak ze som ledva na nohach stala a museli sme sa vratit,takze potom akurad deti mali pokazenu radost,tak to radsej uz sedim doma, som rada ak vobec nakupit som schopna.
@myska_lili ahoj, ja tak isto stale nieco, uz ani neviem kedy som mala taky den ze by ma nic nebolelo,nemeravelo, snazim sa na to nemysliet a aj tak to pride
@myska_lili Ja mám tetániu a nikdy ma nič nepálilo.
@daniela123321 mna raz davno aj fest hrud..uplne ze som horela aj na chrbte..
A potom hlava.. ale ze stehno.. no to s tym suvis nebyde mat si myslim
@zmrzlinkaaa 💕💕jej tak to si na tom dost zle po fyzickej stranke ale to robi ta psychika. Chapem ze sa ti teraz neda ale musis zacat riesit hlavne psychiku a sila potom pride 😘😘😍😊☺️☺️Skus tou prirodnou cestou a ked to nepomoze tak navstiv psychologicku vlastne si ju mozno uz mala aj davnejsie vyhladat taketo problemy cim skor sa riesia tym je to lepsie 😊😊😊Nezabudaj relaxovat na you tube najdes vela meditaciii ktore ti pomozu 💕💕❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌺Zelam vela vela sil 😘😘😘
@myska_lili a ja mam aj tetaniu aj pp a mna predtym nic nepalilo ale teraz ked sa mi znova zacali prejavovat priznaky tak ma palilo stehno a dlan ale iba na lavej strane. Aj to patri k priznakom.
@myska_lili ja som mala palenie a trpnutie pri tetanii
@bambulka05 ty kokso to vazne aj stehno?
Ako mam teraz take obdobie ze je to v celku ok. Tak takto sa mi tetania pripomina.. v "miernejsej forme" no som rada ze teda aj stehno k tomu patri lebo som uz na nete citala bars co by to mohlo byt.
Ahoj,tak vyzerá to tak,ze abstaky po helexe sa uz nedostavia a pomaly sa chystam na rivo,chcem skúsiť najprv každý druhý deň po štvrťke,ak bude dobre,tak to znizim na stvrttku denne rano a večer,paretin som este nedvihla,zatiaľ nepocitujem,ze by bolo treba,úzkosť nemam ani ataky po vysadeni helexu neprisli,uvidim,co urobi rivo
@myska_lili u mna sa to zacalo minuly rok v januari. Nevedela som co sa deje. Kopec vysetreni stale ziadna diagnoza ani zlepsenie stavu. Prave naopak. Prislo k tomu tuhnutie svalstva a mravcenie. Az v marci mi zistili co mi je. A tak som sa ocitla u psychiatra. Dal mi AD a lexaurin. V oktobri mi zacal vysadzat lieky. Ale cez sviatky sa priznaky vratili. No a tentokrat sa k tomu pridalo to palenie. Ale uz tak nestresujem. Uz viem z coho to je a len cakam kedy lieky zacnu znova ucinkovat. Hlavne vela negoogli lebo to som robila aj ja a tym som si len zhorsovala stav. Treba zajst za odbornikom a vyckat kym lieky zacnu ucinkovat. Potom uz bude fajn.
@ametyst123 ahoj rada citam tvoje clanky si v tom zbehla dnes mi ide dr menit lieky alventu a valdoxan vymenit zacala som mat triasky uzkosti uz sa bojim co mi da citalec som brala 7tyzdnou som myslela ze ked prisla triaska na dennom poriadku ze neprezijem raz mi pomahali na fone 112 aby som to zvladla alventa urobila nieco ale uzkosti strach nespavost ostali a uz to beriem 12tyzd.a som viac bez zivota
@myska_lili Ja tiež každý deň mám niečo iné, už neviem čo mám robiť, stále mám strach čo mi je 😞😞
A hneď myslím na to najhoršie..teraz zase má bolia svaly začala som googlit no a hneď sclerosis multiplex a už všetko príznaky cítim na sebe hrozné😭
Skoro každý druhý deň mám závraty bolesť hlavy atď
K lekárovi chodím málokedy..
Už som volala psychologicke že chcem chodiť na terapie
Pomôže mi v tom?
Ahojte od včera začínam prvý krát brat seroxat lebo už sa tak nedá žiť ,moja otázka znie viem že má takéto lieky sa nesmie piť alkohol ,ale to ani 2dcl vínka idem totiž na oslavu a či by to poškodilo či???

@mia002 🌺🌺🌸🌼🌷🌷🌹To si na ceste k depresii zacni to riesit hned ked sa takto citis. Vela odpocivaj rob si medovkovy alebo trezalkovy caj a pi ich pravidelne rob si relax 😊😘😘Nepretazuj sa. V lekarni najdes aj nejake lieky na prirodnej baze. Chodievaj na prechadzky a rob to co ta bavi a robi ti radost ☺️☺️☺️💕💕💕