Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@junova tato diagnoza tak isto ako aj veľa iných si nevyberá. Jednoducho sa to stalo.
O mne moje najbližšie kamošky vedia že sa liečim na depresiu a pp a kludne mi zveria svoje deti. Ale mas pravdu je stále veľa ľudí čo si hneď myslia samé extremin. No je to tak kto nezažije nevie.
@janefonda tak to sme skoro rovnako stare, len rocny rozdiel je medzi nami 😉☺
Ja som od vcera vecera so synom v nemocnici, dostal silnu laryngitidu, tak sme sa previezli aj sanitkou, nech mame trochu vzrusa v tom zivote 😊 teraz si z toho robimu uz srandu, lebo uz mu je vcelku fajn, ale vcera vecer nam do smiechu nebolo
@daniela123321 beries ad.to su vseliake priznaky moja kamoska mala modre dlane
No nic baby,idem na pohotovost nech mi nieco pichnu
@ivett311 za 2mesiace odznelo niekedy moze aj dlhsie a teraz nabieham na escitil tak uvidim kedy zacne zaberat a co ma caka.a moja kamoska ta mala take stavy aj sa zbalila rozlucila s manzelom isla na pohotovost ze ma asi nador a vecer bola doma to psychika vsetko naviguje neboj to odznie a ani nebudes vediet ako ja minule som si spomenula ved uz nemam to tlacenie do hlavy
@mm103 Kolko si brala benzače?
No neviem,ale posledné dni citim veľkú nervozitu,v telke vraveli aj o nejakom magnetizme,že ľudia môžu pociťovať nervozitu,ja som o tom ani nevedela a citila som nervozitu a ešte aj citim,to obdobie po Vianociach je take nijaké,uz potrebujem jar a nejakú činnosť,hlavne pohyb vonku,hoci len kosenie trávy a oplievanie,už je to dnu na nervy
@daniela123321 ja som brala šesť týždňov asi skoro dve mesiace...No a po štvrtom mesiaci prišiel zase atak asi zlom tak tri týždne ráno rivotril a už som zase vysadila...😉

@savanas
ahoj,
ani neviem, co ti mam na to vsetko napisat, je to smutne, ze si ako dieta zazil tolko zleho..je mi to luto.., no vidim ta ako vynimocneho chlapa, ktory sa napriek tolkej bolesti a tmy vzoprel a zacal bojovat..pri tebe ked si pomeniem na svoje detstvo, hoc nebolo ukazkove si pripadam ako rozmanznana princezna., ktorej zjedli veceru😔
pravdaze diali sa aj smutnejsie veci, ale napriek tomu som nikdy nemala zamer ukoncit tento zivot...ja som pred zlym, neprijemnym, hrubym vzdy zvolila utek a robim to doteraz..vlasnte nie je to celkom pravda, boli aj pokusy o zmenu, ale potom uz stracam prilis vela energie..a stavam sa aj ja agresivna..je to neustaly boj, pretoze agresiu, hrubost neznasam, ale ked je toho na mna vela zacinam sa branit tymto sposobom..aj ked nejake zlepsenia tam su..najviac asi vdaka terapiam..zelam ti tiez len vsetko to dobre, aby si nasiel silu odpustit ako tym inym co ti ublizili aj sebe..
..neviem ci rad citas knihy, ale napr. knihu CHATRC by som ti velmi odporucala..mne dala vela nadeje a sily, ze nie som sama...😉