icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mm103
29. jan 2017

@esselte veru je.. počasie je stále na striedačku.... začala si už vysádzať rivo?😉

esselte
29. jan 2017

@mm103 ešte nie,tento týždeň mám perny,vela prace,potom zacnem po štvrťke

daniela123321
29. jan 2017

@mm103 a paretin že?ak si dobre pamätám.Ja beriem neurol 0,25 skoro 8 týždnov ale iba jednu tabletku.Normálne sa ho bojím vysadit 😀

mm103
29. jan 2017

@esselte držím ti prsty neboj dáš to si na dobrej ceste..

mm103
29. jan 2017

@daniela123321 ty viesco ja som sa bála teraz to rivo ale to je v hlave skús na to nemyslieť... áno mám paretin....A ty tiež však?

timea179
29. jan 2017

@figa777 mne je teraz tak prvykrat a to som v minulosti navysovala uz dost ad

timea179
29. jan 2017

@mm103 uz som spat aj s pichnutou injekciou

mm103
29. jan 2017

@timea179 a ako ti je?ak je to veľmi zlé choď pichnu ti apaurin..

mm103
29. jan 2017

@timea179 tak držím prsty až ti je lepšie... bude uvidíš...

figa777
29. jan 2017

@timea179 a co ti povedali a co to je za injekciu

timea179
29. jan 2017

@figa777 ako vzdy mi daju apaurin,zatial mi je ok lebo este naplno nezaucinkovala

esselte
29. jan 2017

@timea179 apaurin je ok,ja som ho raz brala týždeň,keď bolo veľmi zle,pomôže,hoci na týždeň,ale vtedy som sa citila super,neboj,niekedy je to aj počasím,aspoň u mňa to plati stopercentne

esselte
29. jan 2017

@mm103 musimja to dať,chcem sa riva zbaviť,aj keď posledné dni citim unavu,ale keď som v praci,je to ok,nemyslim na lieky,doma je už nuda,uz potrebujem záhradku,kvety,slnko,teplo,potom som ok,ja zbožňujem robiť niečo von pri dome,to je môj naj relax,zima mi uz ide na nervy,normalne som si dnes musela sama potancovat,lebo som strašne nervozna z toho sedenia dnu,syn na počítači,manžel spal a ja som pozrela dva filmy a nuda

mm103
29. jan 2017

@esselte nudu neznášam ani ja preto som rada v práci tá mi tiež pomáha..🙂

myska_lili
29. jan 2017

@ivett311 neurol.
Ked mi je moc zle ze uz neviem co zo sebou.
Ale mne pomahaju joalis kvapky.
Praveze som hladala cestu ako nebrat tabl vies.
Len uz mi dosli kvapky tak neurol mam poruke. Vzdy v penazenke aj doma pripraveny

savanas
29. jan 2017

@apolka77, ďakujem Ti veľmi pekne. Vlastne ďakujem z hlbokou radosťou všetkým ženám, ktoré sú tú a hľadajú cestu žiť tento život tak, aby mali veľa slnečných dní, pretože ich všetci veľmi, ale veľmi potrebujeme.
Apolka77 ďakujem za radu prečítať si knižku „Chatrč“. Už som si prečítal ju. Pravdupovediac som zvedavý na filmové spracovanie tohto príbehu, ktorý za chvíľu príde aj do kín.
Ja doporučujem pre pochopenie detí ale aj dospelých, ktorý vyrastali v nie najľahšiom prostredí knižku „ Od strachu k láske“ od Post Bryan B.
Chcem sa poďakovať ešte raz všetkým ženám, ktoré sa na tomto blogu snažia pre mňa veľmi príjemné a aj citlivo reagovať vo svojich komentoch, pretože aj keď je to len virtuálny vzťah, ale vie byť veľmi pekným a žiarivým svetielkom.
Ďakujem Vám ženám a aj správcovi tohto servera.

daniela123321
29. jan 2017

@mm103 Tak dnes som ho ešte nemala..včera som mala 2 tabl.ale bola som na novoročnom večierku z práce..tak som bola taká nesvoja ako mi bude..a k tomu nevyspaná kôli malému ale zabavila som sa 🙂 áno tiež paretin

mm103
29. jan 2017

@daniela123321 súper a ako sa cítiš už lepšie?

figa777
29. jan 2017

@mm103 ahoj dnes 2den davam polku escitilu je mi nevolno od zaludka

esselte
29. jan 2017

Ahojte,ja som bola pred chvíľou so psikom na prechádzku,prišlo mi divne v hlave aj na hrudi,keď som dosla domov,napila som sa dva pohare vody,prišla som na to,že som od obeda nepila vodu,len kavu,v praci pijem veľa vody,doma na to zabudam,čítala som,ze pri ad a pri vysadeni benzakov je potrebne pit vodu,dufam,ze to prejde,ináč dnes som cely deň nesvoja,včera mi bolo lepšie

daniela123321
29. jan 2017

@mm103 Vieš čo je to lepšie..úzkosti som mala vtedy ked som mala byt s malym sama..a už bývavam s nim sama..síce nie celý deň ale už to ide.No a úzkost mám este niekam daleko cestovat..neviem čo s tym..nikdy som taky problem nemala.Chcem ist na dovolenku😒

mm103
29. jan 2017

@figa777 neboj prejde to telo si zvykne...

figa777
29. jan 2017

@mm103 ano musi verim tomu len potrebujem sa troska utesit

ivett311
29. jan 2017

@mm103 mam rivotril ale nechcem ho 😞

ivett311
29. jan 2017

@myska_lili to su ake kvapky?

simka1454
29. jan 2017

@figa777 áno liečim sa prvý krát a mala by som brať xanax,citalopram,spitomin,triticco,tianeptin ale ten tianeptin mi predpísal teraz v januári a mne je celý január horšie ako bolo dovtedy,stále bolesti hlavy a preháňa ma no nie stále a také pocity na zvracanie mám

simka1454
29. jan 2017

@timea179 aj ja som stále unavená aj dnes som poobede zase zaspala,včera sa mi dalo troška poupratovať ale potom zas hrozná únava a v noci som mala zas také otrasné sny

slnecnica333
29. jan 2017

@mm103 a ty kde pracujes?tiez ucitelka?

esselte
30. jan 2017

Ahojte,tak dnes ráno som vstala zle,prehnalo ma,boli ma žalúdok,neviem,ci je to úzkosť alebo len nejaké žalúdočné problémy,ja už všetko pripisujem úzkosti,ak mi niečo je,verím,ze sa neozvalo teraz vysadenie helexu,ale veď ho uz neberiem dva týždne a este v sobotu mi bolo super,včera k veceru divne,aj hlava pobolieva,asi žalúdok

mm103
30. jan 2017

@ivett311 nemusíš sa ho báť ivet ja som nemala problém ho vysadiť Okrem toho je vraj z rady benzacov najmenej návykový..A nie je to ak ad že spôsob vedľajšie účinky iba ukludni