Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mm103 a paretin že?ak si dobre pamätám.Ja beriem neurol 0,25 skoro 8 týždnov ale iba jednu tabletku.Normálne sa ho bojím vysadit 😀
@daniela123321 ty viesco ja som sa bála teraz to rivo ale to je v hlave skús na to nemyslieť... áno mám paretin....A ty tiež však?
@mm103 musimja to dať,chcem sa riva zbaviť,aj keď posledné dni citim unavu,ale keď som v praci,je to ok,nemyslim na lieky,doma je už nuda,uz potrebujem záhradku,kvety,slnko,teplo,potom som ok,ja zbožňujem robiť niečo von pri dome,to je môj naj relax,zima mi uz ide na nervy,normalne som si dnes musela sama potancovat,lebo som strašne nervozna z toho sedenia dnu,syn na počítači,manžel spal a ja som pozrela dva filmy a nuda
@ivett311 neurol.
Ked mi je moc zle ze uz neviem co zo sebou.
Ale mne pomahaju joalis kvapky.
Praveze som hladala cestu ako nebrat tabl vies.
Len uz mi dosli kvapky tak neurol mam poruke. Vzdy v penazenke aj doma pripraveny
@apolka77, ďakujem Ti veľmi pekne. Vlastne ďakujem z hlbokou radosťou všetkým ženám, ktoré sú tú a hľadajú cestu žiť tento život tak, aby mali veľa slnečných dní, pretože ich všetci veľmi, ale veľmi potrebujeme.
Apolka77 ďakujem za radu prečítať si knižku „Chatrč“. Už som si prečítal ju. Pravdupovediac som zvedavý na filmové spracovanie tohto príbehu, ktorý za chvíľu príde aj do kín.
Ja doporučujem pre pochopenie detí ale aj dospelých, ktorý vyrastali v nie najľahšiom prostredí knižku „ Od strachu k láske“ od Post Bryan B.
Chcem sa poďakovať ešte raz všetkým ženám, ktoré sa na tomto blogu snažia pre mňa veľmi príjemné a aj citlivo reagovať vo svojich komentoch, pretože aj keď je to len virtuálny vzťah, ale vie byť veľmi pekným a žiarivým svetielkom.
Ďakujem Vám ženám a aj správcovi tohto servera.
@mm103 Tak dnes som ho ešte nemala..včera som mala 2 tabl.ale bola som na novoročnom večierku z práce..tak som bola taká nesvoja ako mi bude..a k tomu nevyspaná kôli malému ale zabavila som sa 🙂 áno tiež paretin
@daniela123321 súper a ako sa cítiš už lepšie?
Ahojte,ja som bola pred chvíľou so psikom na prechádzku,prišlo mi divne v hlave aj na hrudi,keď som dosla domov,napila som sa dva pohare vody,prišla som na to,že som od obeda nepila vodu,len kavu,v praci pijem veľa vody,doma na to zabudam,čítala som,ze pri ad a pri vysadeni benzakov je potrebne pit vodu,dufam,ze to prejde,ináč dnes som cely deň nesvoja,včera mi bolo lepšie
@mm103 Vieš čo je to lepšie..úzkosti som mala vtedy ked som mala byt s malym sama..a už bývavam s nim sama..síce nie celý deň ale už to ide.No a úzkost mám este niekam daleko cestovat..neviem čo s tym..nikdy som taky problem nemala.Chcem ist na dovolenku😒
@myska_lili to su ake kvapky?
@mm103 a ty kde pracujes?tiez ucitelka?
Ahojte,tak dnes ráno som vstala zle,prehnalo ma,boli ma žalúdok,neviem,ci je to úzkosť alebo len nejaké žalúdočné problémy,ja už všetko pripisujem úzkosti,ak mi niečo je,verím,ze sa neozvalo teraz vysadenie helexu,ale veď ho uz neberiem dva týždne a este v sobotu mi bolo super,včera k veceru divne,aj hlava pobolieva,asi žalúdok

@esselte veru je.. počasie je stále na striedačku.... začala si už vysádzať rivo?😉