Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@junova kazdy lekar hovori inak lebo to nevedia ani oni. Ze co to je.
Preto si myslim ze lekara je sice dobre vypocut ale po prve aj on sa myli, po druhe nezazil,po tretie svoje telo pozname najlepsie. .po stvrte cisto logicky ked mi je z jednych Ad zle tak z dvoch ci troch bude neunosne. To pisem na margo toho ze niektore dievxata jedia viac ako jedny Ad a viac ako jeden benzac. Ked je im zle ani dr. Nema carovnu gulu aby zistil ktore ad robia este horsiu sluzbu. Preto taku liecbu neuznavam. Z pacienta nakoniec zostane trasuca sa troska.☹
@apolka77 ja beriem len jedno ad paretin a rivo0,25 mg ,helex 0,5 ,takze male davky a tak som to brala dva roky,neda sa teraz naraz vysadiť liek,ktorý beriem dva roky zo dna na deň,mne bolo takto super,za dva roky som nepocitila zhoršenie,ani atak,az teraz,ked mi to pokazila lekarka tym,ze mi naraz helex vysadila,ja viem,ze nie sú v nasej kozi a mt vieme ako sa citime,ak som nezvysovala,nebol to problém a teraz nie je ani vhodne obdobie na vysadenie,je zle pocasie a ide k jari,ja som tiez niekedy brala len jedno ad,ale stale prichadzalu ataky a úzkosti
@esselte
Ja ta chapem, ale dva roky je podla mna vela na benzac a suhlasim ze zrazu sa nemoze vysadit. Skusis v lete po stvrtkach dole.. no ale paretin by mal zabrat podla mna si mozno chora ako viroza ale vyhodnocujes to ako abstak z helexu. Mna dr.upozornovala ze benzak nebudeme brat viac ako 3mesiace. Tiez som bola na malych davkach 0,5neurol...po 2mesiacoch som vysadila zrazu -leto a sice mi bolo vselijak ale som vydrzala. Ja beriem teraz 20mg paretin bola som na jesen na 30 ale sama som presla dole. Poznam sa lepsie ako dr. .ona by mi zvysila aj na 40..
@apolka77 Tiež keď si čítam, že niektoré dievčatá berú 3 ad a je im zle, tak nechápem načo im lekári dávajú tolké lieky. Potom ako majú dievčatá vedieť, čo im pomáha a čo im škodí. Alebo im dávajú roky benzáče a potom im kažu ich vysadiť. Mne to pripadá ako experimentovanie na pacientoch.
Ahojte baby.Chcem sa opytat poradit.Tlak s bolestou na hrudi ktora prechadza do ruky,pichanie pri srdci s uzkostami.Mala ste to niektora?velmi sa bojim 😞
@apolka77 Ďakujeeeem Apolka 🙂
@bulica myslím že niekto vôbec nevie o čo tu ide, ale treba to brať s nadľadom, ako píšeme kto nezažil, nepochopíííí 🙂
@janka_banka Janka, všetko najlepšie🙂
A co to tu bolo za nevhodny prispevok? Ci sa radsej nemam pytat? Ale som zvedava zenska 😃
ahojte dievcata,aj ja mam od vianoc namiesto alventy,paretin,ale zeby mi bolo lepsie to povedat nemozem,kazdy den sa len trasiem,nic ma netesi,nebavi,ani rozpravat sa mi nechce,tak takto mi nebolo ani ked som brala od maja alventu,neviem,mozno je to tym,ze som na PN,lebo moja psychiatricka ma ihned zase chcela poslat do nemocnice,niiekedy som uz ozaj zufala,ze co robit .....beriem aj rivo,nykob,valdoxan....dnes som bola uz pri tretej psychologicke,tak dufam,ze uz ona sa mi posnazi pomoct pracovat s mojimi myslienkami,a kazala mi bud zmenit liecbu,alebo zmenit lekara,tak neviem ☹
dievcata,mali ste aj vy take stavy,ze vas nic nebavilo,ani deticky,ani rozpravat sa vam nechcelo,normalne sa vo mne nieco zlomilo .....bojim sa
Volam sa Majka mam33r. Moj muž si vysudil deti ja mu platim vyživne nechce mi davat deti

@janka_banka
Janka vsetko najlepsie k narodkam.❤🎉🎂🎂🎂