icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

timea179
2. feb 2017

@mm103 verim tomu ze by bolo lepsie,potom este vysadit benzak.....no caka ma dlha cesta

esselte
2. feb 2017

@ivka1302 nie,práve,že ja svoju prácu milujem,robím ju už 18 rokov,už mam aj ziakov,co maju deti,stale na mna spominaju a s niektorymi som aj v kontakte,ja sa prave bojim,ze bysom o to mohla prísť,ci ma nevyhodia a tak

mm103
2. feb 2017

@timea179 neboj všetko pomaličky pôjde len to skús 🙂

esselte
2. feb 2017

Baby,viem,ze to nepatri sem,ale nemate nejaky recept na jednoduchy a super koláč?a este jedna vec,nemozu ma kvoli panike vyhodit z práce?

mm103
2. feb 2017

@esselte inak toto by aj mňa zaujímalo..môj zamestnávateľ to napríklad nevie..tvoj áno?

timea179
2. feb 2017

@mm103 baby vam nikdy nebolo v praci zle? Mne ano,kolegyna mi to netolerovala a nakoniec som dala vypoved sama .Sef povedal ci som nevedela pred nastupom do prace ze mam zdravotny problem ale konkretne nevedel co mi je

esselte
2. feb 2017

@mm103 moj vie,respektuje to,ale niekedy to zakryvam,že mam problémy s tlakom a tak ale vie to,nie odo mňa,našiel si moju diagnózu podľa marodky

mm103
2. feb 2017

@timea179 no mne bolo zle aj v práci, ale hovorila som že mám tetániu, má ju tu aj jedna kolegyňa a kolega má tiež problémy so psych. ale to je z iného oddelenia...

mm103
2. feb 2017

@esselte a pýtal sa ťa na to?

esselte
2. feb 2017

@mm103 nie,nerieši to a posledné roky som bola ok

timea179
2. feb 2017

@mm103 ja som vzdy musela odist,nebola som schopna dotiahnut sichtu do konca

mm103
2. feb 2017

@esselte tak to máš super...určite ťa nevyhodia...neboj..ak to vedia tak to jednoducho akceptujú...

mm103
2. feb 2017

v akej sfére pracuješ??? ja som tiež samozrejme ked mi bolo zle šla domov...to je asi normálne....@timea179

timea179
2. feb 2017

@mm103 nepracujem.Teraz pracu neriesim,musim sa vyhrabat z tej pliagy,ja by som nebola schopna prace,preto obdivujem ked niekto este aj s tym pracuje,ale kazdy to znasame inac.

mm103
2. feb 2017

@timea179 určite tým sa nezapodievaj...ak by si sa tam mala trápiť..neboj príde aj na to a bude ti tá práca zase liezť na nervy ako inokedy :D

timea179
2. feb 2017

@mm103 a nakoniec sme si ani s kolegynou nesadli tak neriesim.U nas najst adekvatnu pracu tak to je nadludsky vykon 😀

mm103
2. feb 2017

@timea179 no veru dneska je to problém všade..adekvátnu a ešte dobre platenú.....

timea179
2. feb 2017

@mm103 u nas mozem pocitat maximalne z 350 eurami,kedze niesom sefka banky 😀

esselte
2. feb 2017

@mm103 kde pracuješ ty?

mm103
2. feb 2017

@esselte tiež v štátnej sfére...finančná správa...

esselte
2. feb 2017

@mm103 ked ti je v praci zle,vezmes nejaku tabletku?

mm103
2. feb 2017

@esselte snažím sa to najskôr predýchať a ked nejde vezmem...

esselte
2. feb 2017

@mm103 teraz si doma?či chodíš do práce?ja sa tiez snazim predychat,nechcem brať luek,ale ak je už velmi zle,tak vezmem

timea179
2. feb 2017

@mm103 musela som zobrat benzak.Divne sa citim.A aj kvoli tomu ze musim postupne vysadit,hlavne chcem co najpomalsie aj keby som mala vysadzat do leta

mm103
2. feb 2017

@esselte ja chodím do práce...týždeň som bola doma to bolo na začiatku ale odvtedy chodím do práce..aj vedľajšie účinky všetko som prežila v práci a možno aj vďaka práci....

mm103
2. feb 2017

@timea179 neboj vysadíš..čo teraz berieš?

esselte
2. feb 2017

@mm103 presne,mne sa zda,ze v praci to nejako inac prezijem,lebo musim a ajnemyslim na paniku,teraz som doma a furt na to myslim a to je zle

mm103
2. feb 2017

@esselte áno presne tak...ked som mala prácu tak som nemyslela, prišla domov porobila čo bolo treba ako robot ked mi bolo tak zo začiatku a mala som vždy rituál dať si večer benzáč, čítať, lúštiť modliť sa a zaspať...bol to taký kľud pre mňa....aj spánok veľmi pomáha...

esselte
2. feb 2017

@mm103 aj ja sa teraz modlim,mne to pomáha,aj večer sa modlim,v praci nestacime mysliet na paniku,tak preto to ide,ja sivezmem od pondelka so sebou rivo a sk bybolo na nevydrzanie,tak vezmem

mm103
2. feb 2017

@esselte jasnačka neboj..a veľmi mi pomohlo aj magnezko a predýchavala som...aj ma v práci preháňalo kdečo...no boli to nepríjemné stavy..ale hádam tak ako na začiatku to už nebude..🙂 neboj 🙂