Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Baby,zas som mala slabucky atak,par sekund ale predsa,nevieš,co to je ani som na nic nemyslela,ja už neviem z čoho to je
Ahojte. Chcem sa opytat co okrem AD vam pomaha na uzkost a strach. Ja som brala asi pred 2 rokmi mirzapen a potom sertralin. Uz neberem nic, ale uz asi druhy mesiac sa mi nejako pohorsilo. Stale mam hrozne myslienky a strasny strach ze sa mi nieco stane, neviem si to vyhodit z hlavy nijako. Chodim k psychologicke a chcela by som sa vyvarovat ad nakolko by som chcela druhe dietatko. Dakujem za hociaku radu 😊
@esselte
Mila esselte. Prepáč mi to, ale nedalo mi to. Ja si myslím, že tvoja dcéra, ktorá je v nebíčku sa na teba veľmi teší. Keď príde ten prirodzený čas a sa stretnete, tak to bude úžasné. A verím, že tvoja dcéra vždy myslí na to, aby si mala čo najviac krásnych dní. Určite je na teba veľmi hrdá. To je všetko esselte.
Ja osobne ti prajem veľa pekných dní v tvojom živote.
@esselte
Milá esselte.
Je mi ľúto, keď nejaká mamina sa teší na svoju maličkú ratolesť, a nejak sa zmenia plány a malička ratolesť putuje hneď do nebíčka. Je to nie jednoduché poznanie.
Myslím, že je jedno ako my živý sa pozeráme na stvoriteľa, no on má určite každého jedinečne rád. A každý jeden tvor lásky je pre neho veľmi dôležitý.
Ja verím, že vaše stretnutie bude veľmi láskavé. A mám veľkú radosť, že vnímaš v sebe radosť zo svojej dcérky v nebi.
@mm103 prečo si to nezvladala s malou?pre tu chorobu ci tak vseobecne?
Dievčatá akú mate skúsenosť s liekom Paroxetin? je dobrý ?
@slnecnica333 ako všetkom bolo hotové ale nemala som silu sa s nou napríklad hrat...

@esselte som zienka domaca 🙂