Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@enusko a beries nejake lieky? Ako dlho sa takto citis?
baby to ozaj nema niekto z vas seroxat stary,ktori nevyuzije? 🙏😕
Ahojtee...🌸...ako sa mate dnes? Ovplyvnuje vas aj pocasie?
@bernusha ahoj, mna ovplyvnuje pocasie dost😕 Citim na sebe kazdu zmenu. A co ty, ako to na sebe pocitujes?
Dievcata stretli ste sa uz niektora s neustalym tlakom na hrudi a v krku, taky az blby pocit pri prehltani. Vkuse to mam, hned rano ako vstanem. Moze to byt zo psychiky?😕
@sandra2308 ...aj ja,presne tak isto...a pali ma na hrudi,v hrdle..😢😢😢😢
@sandra2308 áno môže ja som nemohla prehĺtať ale je to psychického charakteru.
@sandra2308 tak ako posledne dni?Potrebujes benzak kazdy den?
ahojte dievcata,to aj na vas prisla taka uzkost,trasenie na zaciatku liecby,beriem ten mirzaten 11den,plus rano od stredy polku paretinu,zachevy prestali,ale viacej za den mam tras ...ked si nedam rivotril,tak by som bola ....
@bernusha 😕a mas aj nieco ine? Ako dlho to uz pocitujes? Mne minuly tyzden prislo strasne zle a odvtedy mi je blbo stale, no najviac citim ten hrudnik a krk
@timea179 ahoj beriem 29 den zvysenu davku Dulsevie. Chodim do prace ale vzdy do tej jednej si musim dat 2 benzaky lebo som uplne slaba a kazdu chvilu cakam ze odkvacnem. Minuly tyzden ma 7 dni v kuse bolela hlava. Je mozne ze by nezabrala Dulsevia? A ty ako sa mas po vecernych davkach? Je to lepsie ako predtym?
@matag no je to dost ked do jednej si musis dat benzaky.Ja som bez nich stratena.Je mi rovnako blbo ako pri rannych tak aj vecernych davkach.Je to mozne ze nam obom nezabrala.Aspon keby o trosicku som videla zmenu ale vobec nic.Tusim ma caka zmena ad.Co myslis budes menit aj ty ad?
@sandra2308 ...mam,celkova slabost,triaska...😢😢😢....ako zle? Co ti bolo??
@bernusha zrazu mi prislo na odpadnutie, tiez triaska,strasny tlak na hrudi, na vracanie..no hnus. Takze uz tyzden mi je na nic. A tebe je takto odkedy?
@timea179 stale dufam ze sa rano zobudim a budem ok. Rano vstavam uz s uzkostou a takto sa to taha do jednej. Vyssie som sa pomylila je to 19 den, tak stale dufam, nechcela by som to este raz absolvovat od zaciatku. Keby mi presli ranajsie uzkosti a slabosti tak by to bolo celkom ok.