icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

enusko
Odpoveď bola odstránená
ivkamia
4. apr 2017

@esselte Ahoj ako dlho užívaš ten paretin? Nechce Ti ho lekárka už vysadiť?

risko66
4. apr 2017

@ivkamia seroxat robi prave to trhanie svalmi.. ja som ho koli tomu vysadil

esselte
4. apr 2017

@ivkamia nie,ona mi chce vysadiť benzáky, paretin mam brať ďalej

sandra2308
4. apr 2017

@enusko a beries nejake lieky? Ako dlho sa takto citis?

ivkamia
4. apr 2017

@esselte A ako dlho užívaš už AD? Ja už tretí rok. Dúfam, že nestratí účinok.

lianne7
4. apr 2017

baby to ozaj nema niekto z vas seroxat stary,ktori nevyuzije? 🙏😕

enusko
Odpoveď bola odstránená
esselte
5. apr 2017

@ivkamia beriem uz 6 rokov,ale paretin 4 roky

eliska13
5. apr 2017

@ruzicka33 to Ti povedala psychiatricka?neuveritelne....
ja som tiez pred teh.vysadila a v 6 m nasadila Seroxat co som brala predtym mala som uzkosti nespavost strach aj som s liekmi kojila, rodila....vsetko v poriadku

eliska13
5. apr 2017

@lianne7 nemyslim, ze je rozdiel medzi starym a novym, ale tak neprakticky novy obal som este nezazila ved ani nevidim kolko tbl mi tam zostalo.

bernusha
5. apr 2017

Ahojtee...🌸...ako sa mate dnes? Ovplyvnuje vas aj pocasie?

sandra2308
5. apr 2017

@bernusha ahoj, mna ovplyvnuje pocasie dost😕 Citim na sebe kazdu zmenu. A co ty, ako to na sebe pocitujes?

sandra2308
5. apr 2017

Dievcata stretli ste sa uz niektora s neustalym tlakom na hrudi a v krku, taky az blby pocit pri prehltani. Vkuse to mam, hned rano ako vstanem. Moze to byt zo psychiky?😕

bernusha
5. apr 2017

@sandra2308 ...aj ja,presne tak isto...a pali ma na hrudi,v hrdle..😢😢😢😢

lianne7
5. apr 2017

@eliska13 no otom baleni ani nehovorim,zbytocnost.ale odkedy som zacala uzivat z noveho balenia tak tie zasklby su neprijemne:☹ prekvapilo ma to,ved je ten isty od tej firmy.musela som prejst na arketis☹

mm103
5. apr 2017

@sandra2308 áno môže ja som nemohla prehĺtať ale je to psychického charakteru.

timea179
5. apr 2017

@sandra2308 tak ako posledne dni?Potrebujes benzak kazdy den?

timea179
5. apr 2017

@matag dlho si tu nebola,mas sa lepsie?

evak12
5. apr 2017

ahojte dievcata,to aj na vas prisla taka uzkost,trasenie na zaciatku liecby,beriem ten mirzaten 11den,plus rano od stredy polku paretinu,zachevy prestali,ale viacej za den mam tras ...ked si nedam rivotril,tak by som bola ....

sandra2308
5. apr 2017

@bernusha 😕a mas aj nieco ine? Ako dlho to uz pocitujes? Mne minuly tyzden prislo strasne zle a odvtedy mi je blbo stale, no najviac citim ten hrudnik a krk

evak12
5. apr 2017

@timea179 ty beries kolko benzakov za den?

timea179
5. apr 2017

@evak12 2 tabletky,nove mi vobec nezaberaju,len mi je vkuse zle

timea179
5. apr 2017

@evak12 nove ad

matag
5. apr 2017

@timea179 ahoj beriem 29 den zvysenu davku Dulsevie. Chodim do prace ale vzdy do tej jednej si musim dat 2 benzaky lebo som uplne slaba a kazdu chvilu cakam ze odkvacnem. Minuly tyzden ma 7 dni v kuse bolela hlava. Je mozne ze by nezabrala Dulsevia? A ty ako sa mas po vecernych davkach? Je to lepsie ako predtym?

timea179
5. apr 2017

@matag no je to dost ked do jednej si musis dat benzaky.Ja som bez nich stratena.Je mi rovnako blbo ako pri rannych tak aj vecernych davkach.Je to mozne ze nam obom nezabrala.Aspon keby o trosicku som videla zmenu ale vobec nic.Tusim ma caka zmena ad.Co myslis budes menit aj ty ad?

bernusha
5. apr 2017

@sandra2308 ...mam,celkova slabost,triaska...😢😢😢....ako zle? Co ti bolo??

sandra2308
5. apr 2017

@bernusha zrazu mi prislo na odpadnutie, tiez triaska,strasny tlak na hrudi, na vracanie..no hnus. Takze uz tyzden mi je na nic. A tebe je takto odkedy?

janefonda
5. apr 2017

@evak12 na zaciatku liecby je to vzdy tazke. Mirzaten je dobry liek, vela pomoze.

matag
5. apr 2017

@timea179 stale dufam ze sa rano zobudim a budem ok. Rano vstavam uz s uzkostou a takto sa to taha do jednej. Vyssie som sa pomylila je to 19 den, tak stale dufam, nechcela by som to este raz absolvovat od zaciatku. Keby mi presli ranajsie uzkosti a slabosti tak by to bolo celkom ok.