icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

esselte
19. apr 2017

@evak12 ale kolko mg,ja beriem rano 0'25 aj vecer 0,25

loginexistuje
20. apr 2017

Dievcata prepacte ze vam tu vstupujem .... mám strach zo zubara a musim ist teraz na 13 nastu (mám zlé skúsenosti z detstva a mladosti) a dala som si 1 tabletku Atarax 25 mg.

Stihne mi to zabrat dovtedy? Je to vôbec vhodne liecivo na taky strach... inak problemy nemam ziadne a neberiem ziadne lieky...

Dik za info

sandra2308
20. apr 2017

Ahojte, ako sa mate dnes? Ja presne ako to pocasie a k tomu mam este aj dostat svoje dni😕 takze parada. Kedy vam prechadza zhorsenie pri menzese?

enusko
Odpoveď bola odstránená
ivcam2
20. apr 2017

@loginexistuje stihne ti zabrat len aby si stihla zubara, atarax uspava. Mna by v takej davke urcite. 😄 Ja si dam obcas stvrtku a mozem ist.....

sandra2308
20. apr 2017

@ruzicka33 ahoj, ako sa mas, citalec zabera? Mas uz aj lepsie dni? Dufam, ze ano😊

loginexistuje
20. apr 2017

@ivcam2 nakoniec ked som prisla k zubarke tak mala listok ze je pn a musela som cakat na piatu na pohotovost kde bola super lekarka a hne som sa k nim prehlasila a ano bola som dost ospala tak nabuduce nebudem riskovat trhali mi zub a uplne bezbolestne a tak verim ze uz to bude ok a oni aj vrtaju pod injekciou co je super

esselte
20. apr 2017

@enusko ja mám panicku poruchu,priznaky su tras rela,búšenie srdca,tocenie hlavy,vracanie,hlavne ráno,nechuť k jedlu,celková slabosť,pocit na odpadnutie,teplo na tele,ja uz ich nemám,chvalabohu,liecim sa uz 6 rokov

slavkasobanska
20. apr 2017

ahojte všetci,..dlhšie som nepisala,ale ,mam sa celkom fajn,fungujem aj ked som trošku unavena ale ide to..tak Vam všetkým držim palce,..hlavne pozitivne mysliet treba.

enusko
Odpoveď bola odstránená
ivkamia
21. apr 2017

@enusko Áno príznaky sú ako napísala esselte. Ja by som ešte dodala hnačky, strach, že umriem, odpadnem.atď.

enusko
Odpoveď bola odstránená
ivett311
21. apr 2017

Baby ja beriem už 5.mesiac AD, už mi bolo celkom dobre, príznaky zmizli konečne, dobre som spala atď. Ale..tretí deň mi je zle, hnačky, taký vnútorný nepokoj, divný pocit, v noci zle spím neviem čo mi je. Minulý týždeň som konečne dostala papier zo súdu budeme mať rozvod. Myslíte že kvôli tomu mi je zle? Ďakujem. Pekný deň.

ruzicka33
21. apr 2017

@sandra2308 ahoj ano uz sa citim trosku lepsie a tyako?

ruzicka33
21. apr 2017

@ivett311 ano urcite ed to by rozrusilo kazdeho.neboj prejde to

lilitela
21. apr 2017

Baby? Co sa riesi u psychiatra? Volala som jednej a spytala sa ma, ci mam problemy s alkoholom alebo drogami? Soklo ma to. Vraj depresiu si mam dat najprv otestovat u psychologicky?

ivett311
21. apr 2017

@ruzicka33 no dúfam že prejde a nezhorsuje mi stav 😞

esselte
21. apr 2017

@ivett311 určite to prejde, jasné, že je to tým rozvodom, pridaj si na určitý čas nejaký benzák

sandra2308
21. apr 2017

@ruzicka33 tak to som rada, ze lepsie☺ Mne uz bolo dva tyzdne dobre, tak uz zase zle😕 Stale tsn isty kolotoc, ale dostala som menzes a to pocasie.....no comment. To musi aj zdravych vyviest z miery tie zmeny

ruzicka33
21. apr 2017

@sandra2308 to ano to pocasie su riadne zmeny. tlak sa stale meni a zle to vplýva na kazdeho.

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
eliska13
Autor odpoveď zmazal
bernusha
22. apr 2017

Ahojte zienky...🍀🌸..chcem sa spytat,mate problemy s MS pri pp?? Dakujem,a pekny den...

ivett311
22. apr 2017

@eliska13 dakujem za podporu😘

enusko
Odpoveď bola odstránená
zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
enusko
Odpoveď bola odstránená
zofka253
23. apr 2017

Pekny den je pisem prvy krat mate niekto ocd a ake beriete lieky a mali ste alebo zaxili ste ze tp akoby ani nie ste Vy taky cudny pocit

xycv
23. apr 2017

Zdravim beriem citalec 6 tyzden prve dve tyzdne to bolo hrozne slaboty zvracanie potom to postupne preslo ale teraz uz treti den je to spet napinanie na zvracanie slabotky zmizne to opet ? pokracovat v liecbe ?