icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
24. feb 2019

Chcem sa vás opýtať,neviem či to je psychika,z ničoho nič príde na mňa slabosť,horúco,a je mi na odpadnutie,nebolo mi nikdy tak,neviete mi poradiť??pijem dosť,aj sa stravujem......

matasaska
24. feb 2019

@slavkasobanska ahoj Slávka, tak u mňa sa takto prejavuje nízky tlak, ne klesol ti náhle? Poprípade prechod? Len nahlas uvažujem...
🙂

slavkasobanska
24. feb 2019

@matasaska no ja som v prechode už 10 rokov .museli mi vybrať ženské orgány..od vtedy mám depresie..tlak mám tak približne rovnako ..

elima
24. feb 2019

@slavkasobanska Ja to mavam pri uzkosti,takze kludne to moze byt psychika.

slavkasobanska
24. feb 2019

@elima no práve na úzkosti mi vysadila lieky .

sandra2308
24. feb 2019

Ahojte dievčatá, prosím vás, cítili ste už niekedy také brnenie alebo vibrovanie na hrudníku? Mám ti celkom často a už sa bojím, že mám niečo so srdcom 🙈 Ďakujem

sandra2308
24. feb 2019

@slavkasobanska ahoj, no mne je takto bežne, keď mám zlé obdobie, výkyvy

mimiqa
24. feb 2019

@sandra2308 to je uzkost strach...prejde to klud 😘

mimiqa
24. feb 2019

@slavkasobanska aj ja tak mavam..hormony plus tlak..nemboj nic vazne 😘

mimiqa
24. feb 2019

@ivka185 💗❤

mimiqa
24. feb 2019

@patricia_b kam chces ist?

sandra2308
24. feb 2019

@mimiqa myslíš? Mala si to už niekedy?

mimiqa
24. feb 2019

@sandra2308 ano..znicoho nic...lahla som si na chrbat pokrcila nohy a snazila sa vypnut..vzdy to.preslo

sandra2308
24. feb 2019

@mimiqa ďakujem ti, hneď mi je lepšie 😉

ivka185
24. feb 2019

@slavkasobanska Ahoj slavka je to psychika , ja s tym bojujem od zaciatku choroby , presne tak sa mi prejavuje uzkost , pride to nahle , je to hnus a nie a nie sa toho zbavit.

ivka185
24. feb 2019

@sandra2308 Ja to mam tiez je to psychika a ta ma vela priznakov a toto je jedna z nich.

kajkag
24. feb 2019

@slavkasobanska naj by bolo ísť vonku s kamarátkou...pokecať na kavicku😉

patricia_b
24. feb 2019

Dievky, vyrobila som si službukonajúcu lekárku, všetko som jej povedala a ráno mám žiadať svoju dr. o prepustenie, že ona jej povie aj o reverze a tak, na noc mi dá niečo čo mi utíši úzkosť ... ale sestričky mi nechceli zavolať lekárku, že sa cítim zle, tak som nešla na večeru a nevzala som liek, bo mi povedali, že nevedia či príde, ako bolo to z mojej strany hlúpe, ale nakoniec som vzala liek a oni mi zavolali lekárku, lebo asi im zlepilo zadky, aby som nevystrajala

patricia_b
24. feb 2019

Vydobila

slavkasobanska
24. feb 2019

@patricia_b tak ideš domov??na revers??mohla si vydržať ešte ..je to ťažké viem,ale robíš to pre syna .

kajkag
24. feb 2019

Tiež som bola 3 týždne hospitalizovaná, začiatky bolí ťažké, ale potom bolo lepšie a lepšie....nevzdavaj to!!!?? My sme silne!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

patricia_b
24. feb 2019

@slavkasobanska ja mám od včera úzkosť ale strašnú, vizitu sme nemali ani, to hackovanie ma ukludnilo, ale zle, zle, zle ... zajtra to budem riešiť
@kajkag ale so mnou nič nerobia, trápiť som sa mohla aj doma, Ja som písala, aj mojej psychiatričke a ku nej pôjdem do ambulantnej liečby, zase ja nie som handra, aby tu so mnou zametali, od stredy som ani nepipla, nesťažujem sa, počúvam, všade načas idem a oni mi nezavolajú dr. lebo sa necítim dobre? Ja som bola na jis 1 mesiac a bola som v pohode, tu ma piaty deň totálne rozsekal, štvrtok, piatok v pohode, ale víkend celé zle

saslavka73
24. feb 2019

@patricia_b Nerobíš dobre, najprv sa tam hrabeš a teraz utekáš z boja. Cez víkend sa v každej emocke tak nevenujú pacientom. To je normálne.

maki43
24. feb 2019

@mimiqa a kludne ich DievčatÁ obimajte, dodava to super energiu a dobija

jankarec
24. feb 2019

@patricia_b mne to pride cele divne,ako to tam prebieha. Ze ti hned nenasadili antipsychotika, ze ta len pozoruju...este pockaj, co povedia zajtra.doma ten problem nevyriesis, ambulatne brat take silne lieky tiez nie je sranda, urcite nie zo zaciatku. Ber to ako nutne zlo, radsej sa vypytaj do inej nemocky, napr.Ruzinovskej.liecit sa musis, doma je to takmer nemozne

sandra2308
24. feb 2019

@ivka185 ďakujem Ivi 😍

eliska13
24. feb 2019

@slavkasobanska ešte berieš xanax a tie druhé AD nie?to by Ťa malo podržať.ty si vlastne brala dvoje AD, keď som to dobre pozerala a čítala.Chces si toho kanarika aj púšťať von?my sme mali, keď som bola teenegerka normálne nám sedel na pleci

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
eliska13
24. feb 2019

@jankarec aj mne to je čudné veď ju vyšetrili a mala dostať nejaké lieky tuším písala, že má iba na spánok ja by som tiež vydrzala aspoň do zajtra oni čakajú či sa ukľudnis, keď budeš mimo domu, alebo či sa Ti pravé pohorší to všetko má svoj význam.Mna raz psychologička svojimi rečami urazila a potom mi povedala, že čakala ako zareagujem či si nechám "kydať", alebo sa voči nej postavím.vsetko má svoj
@patricia_b ty nemáš rada nudu preto Ťa asi víkend rozhodil.si človek čo sa stále niečo potrebuje robiť, kresliť, učiť sa

slavkasobanska
24. feb 2019

@eliska13 áno ešte beriem Alventu 150 ráno aj xanax,vysadila mi na úzkosti,lebo som spala po nich....budem ho púšťať von..len nech si trochu zvikne na mňa .je úžasný iba