icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 uplne poznam...presne vsetko otoci proti mne a za to mozem ja...na to mu poviem ci nema svoj rozum a odteraz je vsetko na tebe ako bude. Hadam vies co robis mas dost rokov nato...toto vzdy zabere...skus nechat jeho chvilku vsetko viest..ak nebude stihat nepomoz skus to..im sa to musi ukazat na vlastnej kozi

slavkasobanska
15. mar 2019

@saslavka73 začínam byť depresívna zo všetkého.

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa Robím to už. Nechám tak, nech sa aj on potrápi. Janeviem čo má on za povahu. Mne príde, že má všetko na háku a jemu to vždy nejako dobre dopadne, mne príde, že to len ja zbieram hovná.

saslavka73
15. mar 2019

@slavkasobanska Ja sa tiež nemám dobre.

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 musis sa otocit ako ja....ano raz sme pochytili tak viac stou jeho blbou vetou...no uz som odmerana...a pytam sa len zakladne veci...nech riesi on..ako povies ty tak bude...ako urobis ty tak bude...dost sme im dovolili...sme silnejsie a to ich asi stve..najlepsia obrana utok..skus nieco uz aj ine ako utocit mu povedz

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa Ja som sa sním už toľko nahádala, ja už nemám na to silu. Naplakala, navysvetľovala, hľadala v knihách, v sebe, všade. Keď netreba riešiť nič kritické, keď od neho nič nechcem, je to fajn. Akonáhle niečo treba riešiť, je to takto. Najhoršie, že nikto to nevidí, nevie, pre každého keď poviem niečo som nespokojná, moja chyba je to a podobne.

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 no nic moja...si zla??? Tak bud a nech vsetko riesi on..ak bude daco chciet povies nie naco mam pomahat ked som zla...skus sam...trochu ich treba dusit....predvcerom co som nespala..prisiel z roboty najest som ho nechala a bez vysvetlovania..idem si lahnut...a bol pekne s malym...ani nepipol..vcera tiez ...cely cas snim bol...bud snim nech sa uz aj konecne najem...ani nepipol..nech uz chape ze halooooo aj ja potrebujem v klude byt sa vyspat najest nie len on...zajtra chcem menit zavesy..tak mu ho dam nech ide aj na dvojhodinovu prechadzku...ked maly reve vzdy som nabehla..teraz nie...nech uz aj on sa vzchopi a robi veci sam..uz sa ma ani neopyta ci ma jest sam mu urobi..ked pride dnes sup idem behat a nech si sam nabere a skusi jest popri tom ako maly bud reve ci sa chce hrat...nech vie ake to je..potrebujem aby pochopil ze si nevalam skatulu doma....bo ma uz sere ako on on..a ja vzdy zla...prt...tu ma 😋

mimiqa
15. mar 2019

@slavkasobanska skusala si sa odosobnit od rodiny?, teda ich reci...a aspon na male prechadzky chod...bude ti lepsie pomalinky...aspon na nejaku lavicku sadni precitaj casopis presun sa na druhu..a postupne

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa 👏

saslavka73
15. mar 2019

@slavkasobanska Inak to ma utvrdzuje v tom, že v najťažších životných situáciách ti aj tak nikto nepomôže. Len sama.

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 neraz mi povedal.pod na stavbu robit...on stava domy....ja dobre...neveril nik...rano pekne o 5:30vstala a sup sla a robila som vsetko..kukali jak puci..dokonca chytila rezacku a odpilila tehlu...vyvalene oci..malovala..rezala polystyren...stierkovala..vzdy mi dakto ukazal ako a sla...a sam povedal ze robim viac ako podaktori tam 😅🤣😂...a ked som mala volno chodila som mu denne pomahat....neveril...no sla

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 nepomoze...mne nik nik nepomohol...a rodina??no koment radsej..bola som bez roboty bez penazi sama s malou ....nik ze potrebujes pomoct?? Kde si...este mi neraz vlastna matka pripomenula ze mozem byt rada ze mam kde byvat inak by som bola pod mostom...alebo nas tvoje problemy nezaujimaju....tazka doba...jo zvladla som to 💪✌

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa No áno. Ešte Ti každý že však si sama za to môžeš a začnú ti radiť ako si mala a čo si mala. Ha teraz keď už je po.

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 presne...mala si odist...naco si sa vratila k nemu...kto ti kazal tam ist byvat 😂🤣😀ale nikdy...ostan tu tu si doma...nechod k nemu naspat ......teraz???len zavist 🙈✌🤗

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 padlo aj take ze sa len stazujem...nemala som mat este dieta mala som brat antikoncepciu a take dristy...a ja antiku nemozem..zapal vzdy vajecnikov az raz z toho zapalu bola moja bublinka 😘..toto su take reci.najprv byvanie potom bude dieta a bla bla .ojojoooojjj kludne sa pytajte😂🤣porozpravam rada...bude vzruso 😂🤗😀na piatok ako super fakt naladu mam

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa No ja mám náladu pod psa.

mimiqa
15. mar 2019

@slavkasobanska preto keby si vedela akymi kopancami som si ja presla od rodiny 🙈nik nik ti za nic nestoji

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 mna rozosmiala ta ubohost ludi co sa na nieco hraju..kydaju rozoberaju..pritom seba ako co nevidia??sice smutne ze najblizsi no uz to mam v pase 😂🤣....pod psa???daj poharik vinka...usmej sa na muza nech ho porazi ze mas dobru naladu 😘😂

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 akurat mi pipla aj materska mozem minat 😂🤣

patricia_b
15. mar 2019

@mimiqa 😂😂😂 tebe ide inak dnes klávesnica 😂😂😂

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa No Ty sa máš.........🙂

mimiqa
15. mar 2019

@patricia_b ano....maly spi 😂🤣a ja vyvalena na gauci 😂mam konecne cas pre seba len 🍵🍰..a Vam sa tu mozem chvilku venovat...ked vstane ideme na prechadzku pekne....

saslavka73
15. mar 2019

Inak fakt zaujímavé všetyk máme problém s mužmi. Čo ak sú oni ok, ale my sme na hlavu?

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 ti vravim myslim na seba...pradlo som si objednala...moj len ze naco...a co ked som doma tak co no nie???musis robit take veci aby boli v soku😂🤣

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 ako pisem to bude tym ze sme lepsie ako oni 💪😘

saslavka73
15. mar 2019

Nenávidím otázku, že načo?

mimiqa
15. mar 2019

@saslavka73 presne✌uz som sa prihlasila na kurz vodicaku..jeho nech aj slaktrafi 😂🤣uplne uz serem nato co si mysli...vcera mu pripominam vodicak aj tu padlo ze "naco"🤣mi je vodicak...ako to je podpora ze???

mimiqa
15. mar 2019

Baby musela som 😂🤣😀ze idem dat prat maleho veci...otvorim dvere do technickej miestnosti a hla😂🤣moj chlap si tu susi klobasky..ja az placem 😂🤣

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa Hej a keď budeš chcieťísť do práce, takmer všade chcú vodičák + sa tam potrebuješ dostať, tak ti povie, že veď si si mala spraviť. Nie?

saslavka73
15. mar 2019

@mimiqa A to prečo tam?